Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Nejvii

Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka - dwa łysole.

Post autor: Nejvii »

Ło mamo, ale tu poważne tematy wchodzą! A prawda jest o tyle przykra, że dużo świnek ląduje w gadzich żołądkach.. i to nie tylko tych hodowanych na karmówkę ale też 'nie sprzedały się' i z hodowli.. :|
anuleczka

Post autor: anuleczka »

na otarcie łez i poprawę humoru nowe zdjęcia kluseczek. Aishka waży 650 g rośnie jak na drożdżach :love:
Agatka prawie jak wietnamka a Aishka za nie długo też taka będzie, już ja się o to postaram :lol:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Foggy

Post autor: Foggy »

O matko polko, toż to grubsze niż niejeden chłopak :love: Piękna, faktycznie jak wietnamskie prosiątko :102:
Właśnie chciałam pytać o wagę Aishki, rośnie rośnie, ciekawe czy do Agatki dorośnie...
katzarzyna

Post autor: katzarzyna »

och jakie śliczne tłuścizny! wielbiam takie sadełka! Aishka jest pięknie malowana! :love:
anuleczka

Foggy pisze:O matko polko, toż to grubsze niż niejeden chłopak Piękna, faktycznie jak wietnamskie prosiątko :102:
Właśnie chciałam pytać o wagę Aishki, rośnie rośnie, ciekawe czy do Agatki dorośnie...
hahaha i tak ma być :lol: Agatka jest bardzo krótką świnką ma 21 cm długości więc idzie jej troszkę w boczki. Doszła do wniosku, że skoro nie może być dłuższa, a wagowo chce dorównać swoim koleżankom to musi urosnąć w szerz :lol:
Aishce daje jakieś dwa miesiące i przerośnie Agatke. Myślę, że będzie o wiele większa i cięższa. Widziałam jej rodziców i to bardzo potężne świnki
katzarzyna pisze:och jakie śliczne tłuścizny! wielbiam takie sadełka! Aishka jest pięknie malowana! :love:
Oboje rodzice maja takie kolory :love:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

anuleczka pisze: a wagowo chce dorównać swoim koleżankom to musi urosnąć w szerz :lol:
Tylko niech nie bierze z moich przykładu (jedna 1300g a druga 1150g żywej wagi :glowawmur: )
Obrazek
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Duże świnki też są super :D najważniejsze żeby się zdrowo chowały :buzki:
anuleczka

martuś pisze:
anuleczka pisze: a wagowo chce dorównać swoim koleżankom to musi urosnąć w szerz
Tylko niech nie bierze z moich przykładu (jedna 1300g a druga 1150g żywej wagi
Co Ty mówisz toż to maleństwa :D
Maja1983 pisze:Duże świnki też są super :D najważniejsze żeby się zdrowo chowały :buzki:
no właśnie haha

Dziewczynki dostały legowiska z nadrukiem swoich imion :love: Teraz tylko muszą się nauczyć czytać :lol:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Ale fajne legowiska :D muszę też kiedyś Lusi taki sprawić ;)
anuleczka

Maja1983 pisze:Ale fajne legowiska :D muszę też kiedyś Lusi taki sprawić ;)
Majeczko, to są wyroby pastuszka :love: tylko ona szyje takie cuda , a nadruki to mi zrobili w takiej nie dawno otworzonej szwalni. Musiałabyś widzieć ich miny jak poprosiłam o imiona moich świnek :lol: Normalnie zacofanie w tym naszym kraju. Jakie były zaskoczone, że :świnka1: jeszcze nie pogryzła legowiska przecież to gryzoń i wszystko gryzie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”