Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka - dwa łysole.
Ło mamo, ale tu poważne tematy wchodzą! A prawda jest o tyle przykra, że dużo świnek ląduje w gadzich żołądkach.. i to nie tylko tych hodowanych na karmówkę ale też 'nie sprzedały się' i z hodowli.. 

na otarcie łez i poprawę humoru nowe zdjęcia kluseczek. Aishka waży 650 g rośnie jak na drożdżach
Agatka prawie jak wietnamka a Aishka za nie długo też taka będzie, już ja się o to postaram

Agatka prawie jak wietnamka a Aishka za nie długo też taka będzie, już ja się o to postaram

O matko polko, toż to grubsze niż niejeden chłopak
Piękna, faktycznie jak wietnamskie prosiątko
Właśnie chciałam pytać o wagę Aishki, rośnie rośnie, ciekawe czy do Agatki dorośnie...

Właśnie chciałam pytać o wagę Aishki, rośnie rośnie, ciekawe czy do Agatki dorośnie...
och jakie śliczne tłuścizny! wielbiam takie sadełka! Aishka jest pięknie malowana! 

hahaha i tak ma byćFoggy pisze:O matko polko, toż to grubsze niż niejeden chłopak Piękna, faktycznie jak wietnamskie prosiątko![]()

Aishce daje jakieś dwa miesiące i przerośnie Agatke. Myślę, że będzie o wiele większa i cięższa. Widziałam jej rodziców i to bardzo potężne świnki
Oboje rodzice maja takie kolorykatzarzyna pisze:och jakie śliczne tłuścizny! wielbiam takie sadełka! Aishka jest pięknie malowana!

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Tylko niech nie bierze z moich przykładu (jedna 1300g a druga 1150g żywej wagianuleczka pisze: a wagowo chce dorównać swoim koleżankom to musi urosnąć w szerz![]()

Duże świnki też są super
najważniejsze żeby się zdrowo chowały 

Co Ty mówisz toż to maleństwamartuś pisze:Tylko niech nie bierze z moich przykładu (jedna 1300g a druga 1150g żywej wagianuleczka pisze: a wagowo chce dorównać swoim koleżankom to musi urosnąć w szerz

no właśnie hahaMaja1983 pisze:Duże świnki też są supernajważniejsze żeby się zdrowo chowały
Dziewczynki dostały legowiska z nadrukiem swoich imion

Ale fajne legowiska
muszę też kiedyś Lusi taki sprawić 

Majeczko, to są wyroby pastuszkaMaja1983 pisze:Ale fajne legowiskamuszę też kiedyś Lusi taki sprawić