Dziewczyny, jeśli podoba Wam się pomysł z choinką, to mam propozycję na przyszły rok:
Zróbmy sobie wątek świąteczny, taki ze zdjęciami choinek (świńskich, a jakże!) i kartkami z życzeniami (kilka dziewczyn zrobiło takie śliczne kartki z życzeniami, że aż szkoda, że są pochowane w wątkach).
Ja mam już pomysł na następną choinkę
. Bo tą robiłam na szybko w wigilię rano, żeby wynagrodzić prośkom samotne święta (po południu wyjeżdżaliśmy i wracaliśmy 26 XII przed obiadem), a że wpadłam na ten pomysł w ostatniej chwili, to nie miałam odpowiednich materiałów. Zamiast marchwi, której moje świnie nawet głodne nie dotkną ani jednym zębem, bardziej pasowały by buraczki, pomidorki i papryka. I w następne święta tak będzie!
Sosnowa, nie dziwię Ci się. Powiem Ci jeszcze, że Diego ma bardzo mięciutkie futerko, dużo bardziej miękkie i dłuższe od brata. No i te czarne dziurki w nosie
.
A ja obie Twoje ślicznotki podziwiam jednakowo, zwyczajne nie jestem w stanie stwierdzić, która piękniejsza i muszę Ci powiedzieć, że mogłabyś trochę więcej ich zdjęć wstawiać i paść nasze oczy
.
Dla mnie szczególną świnką jest Pulpecik. Zakochałam się w nim od pierwszego zdjęcia, które ujrzałam w adopcjach:
A drugie upewniło mnie, że to ten:
Zdjęcia robione przez Novvą, która była wtedy jego DT.
A potem na żywo okazał się jeszcze piękniejszy
. Mój cudny...