Czterej królowie i Hotel pod Zielonym Ogórkiem

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pulpecja
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Re: Trzej królowie i inni

Post autor: Pulpecja »

Dzima pisze:A zdjęcia z lasu to pies? :lol: no psu też mogłaś fotę strzelić...
Faktycznie - pies :lol: .
Tylko jak wyobrażasz sobie to robienie zdjęć? Wiesz jak o tej porze roku trudno o trawę? Przecież ja zrobiłam ze sto przysiadów zanim zebrałam tę garsteczkę :tired: .
Ale dam parę fot - wprawdzie nie z lasu, ale zawsze...
Mopik
Obrazek
Kiara
Obrazek

Obrazek
"Ja mam warani pysk?"
Obrazek
Jak pies z kotem
Obrazek
Szara Reneta - moja kochana ślepinka
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Ten biały mop idealnie pasowałby do moich mniejszych mopów :laugh: świnki chętnie go przyjmą.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Pulpecja
Moderator globalny
Kontakt:

Dzima, wizualnie tak. Ale czy Twoje mopy byłyby zadowolone, to już nie wiem. Mopik uwielbia wyjadać bobki :roll: . Już to by im się nie podobało. Ale - co gorsza - uwielbia też marchewkę, jabłko, pietruszką i selerem nie pogardzi, a i świńskie chrupki też potrafi wyjeść :szczerbaty: .
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Oooo i to rozumiem, mogłam sobie i poczytać i całkowicie się rozpłynąć i zasłodzić. Tak trzymać!
Pulpecjo, pomysł choinki prosięcej zasługuje na Nobla!
A materacyki wymiatają.
A prosiaki to już słów mi brak.
O reszcie czworonogów nie wspominając, wskoczyły mi ich zdjęcia w czasie pisania postu!
:buzki:
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

choinka mega! Jestem za przydzieleniem ci Nobla! :ok:
Boskie masz ten zwierzyniec i na zdjęciach takie to wszystko zrelaksowane! Zwierzęcy raj tam prowadzisz czy jak... :mrgreen:
katzarzyna

Post autor: katzarzyna »

Ależ te Twoje agutki są urocze!! :love:
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

One są wszystjkie przecudne :love: , bardzo po cichutku wyznam, że mnie jakoś szczególnie za serce łapie Diego. Bo wszystkie łapią, on po prostu tak po swojemu :D
Awatar użytkownika
Pulpecja
Moderator globalny
Kontakt:

Dziewczyny, jeśli podoba Wam się pomysł z choinką, to mam propozycję na przyszły rok:

Zróbmy sobie wątek świąteczny, taki ze zdjęciami choinek (świńskich, a jakże!) i kartkami z życzeniami (kilka dziewczyn zrobiło takie śliczne kartki z życzeniami, że aż szkoda, że są pochowane w wątkach).

Ja mam już pomysł na następną choinkę ;) . Bo tą robiłam na szybko w wigilię rano, żeby wynagrodzić prośkom samotne święta (po południu wyjeżdżaliśmy i wracaliśmy 26 XII przed obiadem), a że wpadłam na ten pomysł w ostatniej chwili, to nie miałam odpowiednich materiałów. Zamiast marchwi, której moje świnie nawet głodne nie dotkną ani jednym zębem, bardziej pasowały by buraczki, pomidorki i papryka. I w następne święta tak będzie!

Sosnowa, nie dziwię Ci się. Powiem Ci jeszcze, że Diego ma bardzo mięciutkie futerko, dużo bardziej miękkie i dłuższe od brata. No i te czarne dziurki w nosie :jupi: .
A ja obie Twoje ślicznotki podziwiam jednakowo, zwyczajne nie jestem w stanie stwierdzić, która piękniejsza i muszę Ci powiedzieć, że mogłabyś trochę więcej ich zdjęć wstawiać i paść nasze oczy :nono: .

Dla mnie szczególną świnką jest Pulpecik. Zakochałam się w nim od pierwszego zdjęcia, które ujrzałam w adopcjach:
Obrazek
A drugie upewniło mnie, że to ten:
Obrazek
Zdjęcia robione przez Novvą, która była wtedy jego DT.
A potem na żywo okazał się jeszcze piękniejszy :love: . Mój cudny...
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Ajj śliczna mordka :love: Z tym na żywo to chyba zawsze tak jest :D na zdjęciu świniak czymś urzeka, jest wyjątkowy, ale jak się go na żywo zobaczy to oczom uwierzyć nie można, że jeszcze piękniejszy niż się w ogóle miało czelność przypuszczać ;)
Awatar użytkownika
Pulpecja
Moderator globalny
Kontakt:

Poranna niedzielna kawa - tylko na caviarni :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”