A może to przeznaczenie?
Słodziak Maniuś szuka domku! [Łódź] - uratowany
Moderator: silje
-
Ann
Re: Słodziak Maniuś szuka domku! [Łódź]
Z tego co mówiła Kimera Gucio gryzł też inne świnki i chyba najlepiej czuje się sam, przez kraty z inną świnką... Nie chcę ryzykować, że mały zostanie jeszcze bardziej pogryziony.paula82 pisze:może trzeba dać im szansę, tak od razu niewiele świnek udaje się połączyć, muszą sobie ustalić hierarchię. Czasami łączenie bywa trudne.
Maniuś już wczoraj dostał lekko po nosie, ta dzisiejsza rana jest widocznie poważniejsza skoro Kimera ich rozdzieliła i chce iść z tym do weterynarza.
Może, dobrze wiesz, że chętnie posłałabym Maniusia do CiebieDropsio pisze:
A może to przeznaczenie?
-
Dropsio
NO właśnie, Gucio agresor był nie tylko w stosunku do Mania
już podesłałam linka tacie, bo inaczej nawet nie chciał patrzeć, trzymajcie
już podesłałam linka tacie, bo inaczej nawet nie chciał patrzeć, trzymajcie
-
Ann
Dropsio pisze: już podesłałam linka tacie, bo inaczej nawet nie chciał patrzeć, trzymajcie
-
Madzior
Maniuś no! W końcu trafi Ci się pełen miłości domek i cudowny świniotowarzysz
życzymy Ci Dropsiowego towarzystwa
życzymy Ci Dropsiowego towarzystwa
-
Dropsio
Ehhh... Wieczorem podstawowe pytanie zadam... I tacie i mojemu sprzymierzeńcowi.... Także wieczorem dużo się wyjaśni... Mocniej jeszcze kciukajcie
i o 21 bądźcie myślami ze mną 
-
Dropsio
Trzymajcie jeszcze mocniej... Nawet nie wiecie, jak się teraz denerwuję
Ale jeżeli nie uda się, to mówię Wam, w kwietniu będzie inaczej
Ale jak na razie nie myślę o kwietniu... Bo co będzie teraz jest bardzo ważne...
Powoli dojrzewa bardzo misterny plan, który ma szansę powodzenia. Gdyby sama rozmowa się nie powiodła...
Ale jak na razie nie myślę o kwietniu... Bo co będzie teraz jest bardzo ważne...
Powoli dojrzewa bardzo misterny plan, który ma szansę powodzenia. Gdyby sama rozmowa się nie powiodła...