Słodziak Maniuś szuka domku! [Łódź] - uratowany

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Dropsio

Re: Słodziak Maniuś szuka domku! [Łódź]

Post autor: Dropsio »

Nie no, bez jaj! :o :(
A może to przeznaczenie?
Ann

Post autor: Ann »

paula82 pisze:może trzeba dać im szansę, tak od razu niewiele świnek udaje się połączyć, muszą sobie ustalić hierarchię. Czasami łączenie bywa trudne.
Z tego co mówiła Kimera Gucio gryzł też inne świnki i chyba najlepiej czuje się sam, przez kraty z inną świnką... Nie chcę ryzykować, że mały zostanie jeszcze bardziej pogryziony.
Maniuś już wczoraj dostał lekko po nosie, ta dzisiejsza rana jest widocznie poważniejsza skoro Kimera ich rozdzieliła i chce iść z tym do weterynarza.
Dropsio pisze:
A może to przeznaczenie?
Może, dobrze wiesz, że chętnie posłałabym Maniusia do Ciebie ;)
Dropsio

NO właśnie, Gucio agresor był nie tylko w stosunku do Mania
już podesłałam linka tacie, bo inaczej nawet nie chciał patrzeć, trzymajcie
Ann

Post autor: Ann »

Dropsio pisze: już podesłałam linka tacie, bo inaczej nawet nie chciał patrzeć, trzymajcie
:fingerscrossed:
Madzior

Post autor: Madzior »

Maniuś no! W końcu trafi Ci się pełen miłości domek i cudowny świniotowarzysz :fingerscrossed:
życzymy Ci Dropsiowego towarzystwa :buzki:
Dropsio

Ehhh... Wieczorem podstawowe pytanie zadam... I tacie i mojemu sprzymierzeńcowi.... Także wieczorem dużo się wyjaśni... Mocniej jeszcze kciukajcie :fingerscrossed: i o 21 bądźcie myślami ze mną :szczerbaty:
Madzior

Post autor: Madzior »

:fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: x MILION!!!
katzarzyna

Post autor: katzarzyna »

:fingerscrossed:
Catarinha

Post autor: Catarinha »

chyba cała Caviarnia trzyma kciuki! :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Dropsio

Trzymajcie jeszcze mocniej... Nawet nie wiecie, jak się teraz denerwuję :glowawmur: Ale jeżeli nie uda się, to mówię Wam, w kwietniu będzie inaczej :tired:
Ale jak na razie nie myślę o kwietniu... Bo co będzie teraz jest bardzo ważne...
Powoli dojrzewa bardzo misterny plan, który ma szansę powodzenia. Gdyby sama rozmowa się nie powiodła...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”