Lusia, Plamka i Frugo

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Nala, Nutka i Frugo - inspektor:D

Post autor: Dzima »

Inez pisze: Robimy kampanię: Frugo na bilboardy :like:
Taaa byłby pierwszym kotem reklamującym jedzenie dla świnek albo owies :laugh: :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
paprykarz

Post autor: paprykarz »

A moja upośledzona Ginger do reklamy siana i sieczki bo wyżera świnkom :glowawmur:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Od razu możecie wejść w spółkę "Wynajem kotów do reklam-sprzedadzą wszystko wszystkim" :rotfl: :rotfl:
Bo jak to mówił Rysio z "Czas surferów"; "Nie ma rzeczy, których nie potrzebujemy tylko potrzeby, których jeszcze nie odkryliśmy"
:laugh: :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
paprykarz

Post autor: paprykarz »

:rotfl: dobre :)
Katrin86

Post autor: Katrin86 »

Dzima pisze:Od razu możecie wejść w spółkę "Wynajem kotów do reklam-sprzedadzą wszystko wszystkim" :rotfl: :rotfl:
Bo jak to mówił Rysio z "Czas surferów"; "Nie ma rzeczy, których nie potrzebujemy tylko potrzeby, których jeszcze nie odkryliśmy"
:laugh: :laugh:
mam ten film gdzieś na płycie :szczerbaty:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Tydzień temu zauważyłam, że Nala jakby gorzej jadła, częściej się krztusiła (kaszlała?) i delikatnie jej świszczał oddech. U mnie już pojawiły się czarne myśli, że zapalenie płuc itd. Zwiększyłam wit.C, podałam Scanomune i z sercem na ramieniu postawiłam Nalę na wagę (obawiałam się, że dużo schudła) a tam waga wskazała 1334g :glowawmur: Masakra....ponad 30g więcej niż ostatnio...po kilku dniach przestała kaszleć i świszczeć a ja zarządziłam im delikatną dietkę (w czasie "choroby" Nali trochę za dużo smakołyków im dawałam :redface: )

Oto co Frugo myśli o Waszych pomysłach Obrazek
Obrazek

Cudak sam wlazł pod legowisko i tak łaził po pokoju Obrazek
Obrazek

Obrazek

Niskokaloryczne pyszności na Dzień Kobiet :prezent:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nutka zawsze musi się wybrudzić :roll:
Obrazek

Języczek :love:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Spacerowo
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Mam tylko jeden komentarz: ale bym sobie zjadła arbuza :szczerbaty: :szczerbaty:
Pyrka
Baolinaa

Post autor: Baolinaa »

Jakie pyszczki mokre :P
ProsiaczkoLub

Post autor: ProsiaczkoLub »

Spacerowo
Obrazek
Ale super! A powiedz nie boisz się, że kot poczuje instynkt i będzie się źle czuł w czterech ścianach potem?
Ja właśnie tego się obawiam, dlatego swoich nie wyprowadzam na spacery, chociaż czasem bym chciała - to by dla nich było na pewno mega urozmaicenie =)
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Dla niego to jest lepsze rozwiązanie niż siedzenie cały czas w domu. Jakoś nie wyobrażam sobie żeby mu nie pokazać podwórka, ogrodu czy lasu... Fakt, że jak nie mamy czasu jechać z nim do lasu to siedzi pod drzwiami i miauczy. Ale wystarczy wziąć go na chwilę na balkon i się uspokaja ;) Mam nadzieję, że dobrze mu u nas :think:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”