Futrzane stado Paprykarza

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Pati od Mili

Re: Futrzane stado Paprykarza-dom wariatów

Post autor: Pati od Mili »

no to się panna doigrała. Ktoś ją ustawił do pionu, dość boleśnie zresztą. Czy Ty kobieto nie możesz mieć odrobiny spokoju z tym futrzastym stadem? Jakby się umówili, że zawsze któreś coś odstawi
paprykarz

Post autor: paprykarz »

No widzisz, wyjątkowo o mnie dbają te moje dzieciaki. Jak się nic nie dzieje to nic a potem wszystko na raz.
Pati od Mili

Post autor: Pati od Mili »

to im powiedz, że jak tak dalej będą szopki odstawiać to im zamkniesz kurek z jedzeniem. Marta się odzywała? Nala ma biegunkę i nie odezwała się wieczorem na forum
katiusha

Post autor: katiusha »

Któraś zrobiła jej uśmiech Jokera Obrazek
Może się zachowanie którejś skojarzyłoObrazek Niech się szybko i ładnie zagoi :fingerscrossed: :fingerscrossed:
paprykarz

Dzisiaj u weta wylądowała Natka bo ranka nad okiem. Wygląda na to, że się z Kreską przed kraty dziabnęła. Dzisiaj widziałam znowu jak się do siebie dobierają. :glowawmur:

Rano zadżumiona wbiłam się do łazienki a tam w ogóle foch koci, że śmiałam wejść. Oni tylko sobie spali. To nic, że jedna czarna d... a w umywalce a dwie pozostałe w wannie. Kolorowa kocica siedziała na oknie, zadkiem w suszącym się tam posłaniu psów.
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

A jednak to dziabniecie... dobrze, ze nie grzyb jakiś. Kiedy bedziesz łaczyć?
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
katiusha

Post autor: katiusha »

NIe kumam, dlaczego koty tak kochają umywalki..Ale koty w moim domu rodzinnym także prowadziły okupację tych zacnych precjozów łazienkowych :glowawmur: Koty to wiedzą, gdzie najbardziej irytująco złożyć do odpoczynku swe piękne ciałko :lol: Zawsze uwielbiałam je na klawiaturze od kompa..I to zaparcie i bezwład, jak chciało się przesunąć cholery :laugh: :idontknow:
paprykarz

katiusha pisze:NIe kumam, dlaczego koty tak kochają umywalki..Ale koty w moim domu rodzinnym także prowadziły okupację tych zacnych precjozów łazienkowych :glowawmur: Koty to wiedzą, gdzie najbardziej irytująco złożyć do odpoczynku swe piękne ciałko :lol: Zawsze uwielbiałam je na klawiaturze od kompa..I to zaparcie i bezwład, jak chciało się przesunąć cholery :laugh: :idontknow:
Normalnie wszystko się zgadza. Męża komp się włącza jak się klawiaturę naciśnie, więc latam i kilka razy dziennie wyłączam bo Julek sobie siedzi na klawiaturze wrr Albo na kibelku sobie leżą. Albo na pralce podczas prania :glowawmur:

Jolka - chciałam już ale pani dr powiedziała, żeby jeszcze z tydzień poczekać, żeby się obie z Kreską zagoiły. Chociaż tak myślę, że raczej z Kreską mieszkać nie powinna
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Widzę, że Natka dopiero przyjechała a już bierze przykład z koleżanek i kolegów :nono: Z łączeniem to może być ciekawie :ups: Nie tak jak u mnie, że je posadziłyśmy a każda do każdej się przytuliła i po łączeniu :lol:
Co do umywalek to mój Frugo ma takie okresy, że jak usłyszy lecącą wodę (ale tylko w łazience) to biegnie bo musi wejść do zlewu i patrzeć jak leci woda...Na szczęście to trwa kilka dni i później mu przechodzi :lol:
Obrazek
Tu-Tu

Post autor: Tu-Tu »

Jak łączenie?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”