Z chomikiem niby śmieszne...ale uświadomiła mi, że chomik to nie jest zwierzak do domu...24h na wolności i zwiedziła calutkie mieszkanie... a my jej dajemy maleńkie akwarium...
Nowe dzieje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Harvejowa
Re: Trzy świnki + chomicza Demolka/problem
Z chomikiem niby śmieszne...ale uświadomiła mi, że chomik to nie jest zwierzak do domu...24h na wolności i zwiedziła calutkie mieszkanie... a my jej dajemy maleńkie akwarium...
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Harvistek i spółka/FOTKI
To jej dajcie większe 
Trzeba coś pomyśleć, takie ucieczki mogą się dla niej skończyć tragicznie... Jaką ona ma pokrywę na akwarium?
Trzeba coś pomyśleć, takie ucieczki mogą się dla niej skończyć tragicznie... Jaką ona ma pokrywę na akwarium?
-
Harvejowa
Myślimy, myślimy...pokrywa to pikuś...problem z ciężarem...czasami jak ktoś przychodzi to ściągamy obciążenie, bo źle wygląda i zapominamy później znów położyć...kilka dni nawet nie próbuje wychodzić...i nagle sru....chomik na wolności...
Większe akwarium...żeby zapewnić jej odpowiednie warunki, powinnam sama zamieszkać w akwarium a jej oddać mieszkanie
Większe akwarium...żeby zapewnić jej odpowiednie warunki, powinnam sama zamieszkać w akwarium a jej oddać mieszkanie
-
Izerka
Byłaby szczęśliwa, a w akwarium chyba nie jest tak źle.......... nie próbowałam nigdy w nim mieszkać.Harvejowa pisze:Myślimy, myślimy...pokrywa to pikuś...problem z ciężarem...czasami jak ktoś przychodzi to ściągamy obciążenie, bo źle wygląda i zapominamy później znów położyć...kilka dni nawet nie próbuje wychodzić...i nagle sru....chomik na wolności...
-
Miłasia
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Jakie śliczne masz zwierzaczki
, zazdroszczę, bardzo brakuje mi świniaczka
.
-
Harvejowa
Miłasia, spróbujcie odczulania
Znam bardzo dużo osób, którym pomogło 
W sumie...akwarium z pewnością ma swoje zalety, których Demolcia nie dostrzega ;p ale będę myśleć
W sumie...akwarium z pewnością ma swoje zalety, których Demolcia nie dostrzega ;p ale będę myśleć
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
No cudooooHarvejowa pisze:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
-
ANYA
Ale sliczne mordeczki na poprzedniej stronie
Jestem pewna, ze Demolka jakos porozumiewa sie z Shimmerem, bo kto by ja tego nauczyl jak nie mistrz ucieczki?
JA tez klade ciezkie rzeczy na pokrywe od akwarium i mam gdzies czy sie innym podoba czy nie bo to moj dom i mam jak chce. Kup demolce detolf i daj jej pelno domkow, schowkow, tuneli itp...
Jestem pewna, ze Demolka jakos porozumiewa sie z Shimmerem, bo kto by ja tego nauczyl jak nie mistrz ucieczki?
JA tez klade ciezkie rzeczy na pokrywe od akwarium i mam gdzies czy sie innym podoba czy nie bo to moj dom i mam jak chce. Kup demolce detolf i daj jej pelno domkow, schowkow, tuneli itp...
-
Pani Strzyga
Muffi wygląda jakby był pluszowy. On jest nieziemsko piękny po prostu. Ciesz się, ze mam samiczki, bo bym Ci go ukradła 
-
Harvejowa
Haha pewnie by się cieszył z koleżanek
Nie oddam nikomu...moje łobuzy