Nowe dzieje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Harvejowa

Re: Trzy świnki + chomicza Demolka/problem

Post autor: Harvejowa »

:laugh: Zapomniałam, że tutaj jestem normalna ;p
Z chomikiem niby śmieszne...ale uświadomiła mi, że chomik to nie jest zwierzak do domu...24h na wolności i zwiedziła calutkie mieszkanie... a my jej dajemy maleńkie akwarium... :sadness:
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Re: Harvistek i spółka/FOTKI

Post autor: joanna ch »

To jej dajcie większe :D
Trzeba coś pomyśleć, takie ucieczki mogą się dla niej skończyć tragicznie... Jaką ona ma pokrywę na akwarium?
Harvejowa

Myślimy, myślimy...pokrywa to pikuś...problem z ciężarem...czasami jak ktoś przychodzi to ściągamy obciążenie, bo źle wygląda i zapominamy później znów położyć...kilka dni nawet nie próbuje wychodzić...i nagle sru....chomik na wolności...
Większe akwarium...żeby zapewnić jej odpowiednie warunki, powinnam sama zamieszkać w akwarium a jej oddać mieszkanie ;)
Izerka

Post autor: Izerka »

Harvejowa pisze:Myślimy, myślimy...pokrywa to pikuś...problem z ciężarem...czasami jak ktoś przychodzi to ściągamy obciążenie, bo źle wygląda i zapominamy później znów położyć...kilka dni nawet nie próbuje wychodzić...i nagle sru....chomik na wolności...
Większe akwarium...żeby zapewnić jej odpowiednie warunki, powinnam sama zamieszkać w akwarium a jej oddać mieszkanie ;)
Byłaby szczęśliwa, a w akwarium chyba nie jest tak źle.......... nie próbowałam nigdy w nim mieszkać.
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Miłasia »

Jakie śliczne masz zwierzaczki :love: , zazdroszczę, bardzo brakuje mi świniaczka :sadness: .
Harvejowa

Miłasia, spróbujcie odczulania :D Znam bardzo dużo osób, którym pomogło :)
W sumie...akwarium z pewnością ma swoje zalety, których Demolcia nie dostrzega ;p ale będę myśleć
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Harvejowa pisze: Obrazek
No cudoooo :love: :love: jeden z piękniejszych ryjków, jakie widziałam.... :102:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
ANYA

Post autor: ANYA »

Ale sliczne mordeczki na poprzedniej stronie :love:
Jestem pewna, ze Demolka jakos porozumiewa sie z Shimmerem, bo kto by ja tego nauczyl jak nie mistrz ucieczki?
JA tez klade ciezkie rzeczy na pokrywe od akwarium i mam gdzies czy sie innym podoba czy nie bo to moj dom i mam jak chce. Kup demolce detolf i daj jej pelno domkow, schowkow, tuneli itp...
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Muffi wygląda jakby był pluszowy. On jest nieziemsko piękny po prostu. Ciesz się, ze mam samiczki, bo bym Ci go ukradła :D
Harvejowa

Haha pewnie by się cieszył z koleżanek :D Nie oddam nikomu...moje łobuzy :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”