Zadbana niezbyt bo już się wybrudziła Ale jest na krótko ostrzyżona (łącznie z brzuchem) więc w przypadku osikania i wdeptania bobków możemy szybko ją umyć
Nutka nie narzeka na apetyt Inka szybciej rusza paszczą ale ona jest taka nadpobudliwa, że trochę zje i zaraz ucieka coś sprawdzić. Po chwili wraca, trochę zje i znowu ucieka Za to babcia Nutka jak stanie przy jedzeniu to się nie ruszy dopóki nie skończy. A czasami nawet później jej się nie chce ruszać i zasypia w tym samym miejscu...
Wiosna!
Żuraw nie chciał się pokazać z lepszej strony
Nigdzie nie mogę znaleźć tych plastrów dla Nutki W necie są dostępne tylko słabsze warianty (bez srebra...). A w hurtowniach nie mają i nie wiadomo na kiedy mogli by ściągnąć
ja się cały czas zastanawiam, skąd w ogóle ten problem z łapkami.. Dziewczyny mają przecież mięciutko, czysto.. Nutka już raczej za ciężka nie jest.. to skąd to się paskudztwo bierze?
U Nutki podo zaczęło się prawie dwa lata temu jak dostała paraliżu po penicylinie no i tak się ciągnie raz jest lepiej raz gorzej ale na szczęście jeszcze nie było tragicznie. Teraz ona praktycznie cały czas siedzi w jednym miejscu a jak śpi to nie wykłada się już jak kiedyś... Rzadko się zdarza żeby spała z wyciągniętymi nóżkami więc muszę ją brać na kolana, ułożyć i odpowiednio wygłaskać bo tylko wtedy wyciąga nóżki
Jedzenie. Czuję gdzieś jedzenie. Matka dlaczego nie dałaś miski bliżej i muszę wstawać? I picie! Duża do karmy potrzebuję picie!!! https://youtu.be/CTU3Wjjhfmc
Nucia ma od wczoraj gorszy dzień. Dostaje tolfinę bo chyba nóżki ją bolą (szczególnie prawa) Wczoraj myślałam, że może pęcherz ale po dłuższej obserwacji stanęło na nogach... Dobrze, że w czwartek mamy wizytę kontrolą to przebadają porządnie babunię.