Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
ANYA

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: ANYA »

Niezly jest Twoj brat :laugh:
Moja kolezanka Polka, wyszla za szkota i maja 2 chlopcow. Jeden z nich probuje mowic po polsku (w domu gadaja po ang) i mowi do niej, ze chce blankusie :laugh: blanket - kocyk he he he powiedzial po polsku przeciez :rotfl:

EDIT: Dalam koperek swinkom i Ryan z Angelo ladnie jedli az Angelo skonczyl, przeszdl sie po klatce i nagle zaczal popychac Ryana w kat klatki. Ryan przez chwilke tam siedzial po czym wrocil zeby skonczyc koperek :o Teraz za kazdym razem jak Angelo podchodzi do Ryana to podnosi wysoko lepek jakby chcial pokazac ze on tu rzadzi :shock: Czyzby faktycznie przejal wladze w klatce? Trudno mi w to uwierzyc. Moze Ryan faktycznie jest juz za slaby na bycie Alfa w stadzie. Gdzies wiosna/lato bedzie mial 3 lata. Jak Alfie podszedl do ich klatki to Angelo sie na niego rzucil z otwarta buzia i jeszcze taki glos dziwny wydawal jakby go gryzl ale tylko w powietrzu. Naprawde nie nadazam za tymi swiniami.
Awatar użytkownika
pour
Miejscowość: Glasgow
Kontakt:

Post autor: pour »

To nasze chłopaki się nie dogadają, bo moi to słabo po angielsku :lol:
ANYA

pour pisze:To nasze chłopaki się nie dogadają, bo moi to słabo po angielsku :lol:
Moi naucza Twoich chlopakow :mrgreen: (fruwac chyba)

Wczoraj z moim TZem obserwowalismy Ryana i Angelo nie uwierzycie co sie stalo :shock:
Katrin86

Post autor: Katrin86 »

co się stało, bo jestem ciekawa :D
ANYA

Katrin86 pisze:co się stało, bo jestem ciekawa :D
Ryan totalnie sie poddal Angelowi :shock: do tej pory nie wierze, ze Ryan odchodzi od jedzenia jak Angelo go wygoni :sadness: Moj kochany lobuz dominant sie totalnie poddal. Ale jest jedna super dobra strona tej akcji - totalny spokoj w klatce :jupi: Agelo go przegania i demonstruje swoja nowa wladze, ale robi to bez agresji i Ryan sie go slucha. Poprostu nie wierze. Jestem w szoku.
Katrin86

Post autor: Katrin86 »

cieszę się razem z Tobą :buzki:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Trzymamy kciuki żeby u chłopaków nic się nie zmieniło :fingerscrossed: Teraz masz o jedną klatkę mniej do ogarnięcia :szczerbaty:
Obrazek
ANYA

martuś pisze:Trzymamy kciuki żeby u chłopaków nic się nie zmieniło :fingerscrossed: Teraz masz o jedną klatkę mniej do ogarnięcia :szczerbaty:
Klatek jest tyle samo bo Ryan i Angelo sa w tej duzej klatce gdzie wyjelam tylko scianke. Ale jakby nie bylo sprzatam jedna duza klatke a nie dwie. Narazie jest spokoj jak makiem zasial u nich w klatce i zeby tak zostalo :fingerscrossed:
Poszukam baterii i porobie foty i moze filmik tez zrobie chociaz w pokoju teraz jest totalnie nudno bo swinki spia :D
Nadal mam 3 samotne swinki ale chociaz 1 pare :yahoo: nad reszta pomysle potem jak ich polaczyc.
Moze kiedys moje marzenia sie spelnia i bede miala 2+3. Albo chociaz 2+2+1
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

martuś pisze:Trzymamy kciuki żeby u chłopaków nic się nie zmieniło :fingerscrossed:
Dołączam do kciuków :fingerscrossed:
Można powiedzieć, że jest sukces :nie_powiem: ( :yahoo: )
Zobaczymy czy bezjajeczny Lewis da się do kogoś połączyć :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Dzisiaj fotek niestety nie będzie bo moje dziecko mi wylalo sok na laptopa i jest w częściach. Muszę go wyczyścić i wysuszyć a miałam pisać pracę :( baterie mi też padły w aparacie. Mam nadzieję ze lapek bedzie działać.

EDIT: u nas taki spokoj, ze poszlam sprawdzic czy moje swinki jeszcze zyja. Tak to u nas jeszcze nie bylo :o
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”