Słuszne spostrzeżenie

Wróciła moja dawna Agatka. Okrągła i piękna kuleczka

Czasami wydaje mi się, że Agatka wchodzi do jakiejś niewidocznej formy i wychodzi raz długa i szczupła a raz okrągła jak babka świąteczna

Moderator: pastuszek
... a moim na kilka dni wystarczy. Każdy lubi co innego. Agatka np skóre z banana uwielbiajolka pisze:taka porcyjka to u mnie na jeden dzień no może oprócz bananów, bo moje nie jedzą. Dlatego anuleczko nie mogę wziąć Kadif- straszne koszty- ja niczego nie potrafię im odmówić i wydaję krocie na świnki. Moja matka obrażona na mnie,od tygodnia się nie odzywa, jak wezmę 5-tą to na zawał padnie. ... ale jeszcze się łamię i myslę, szkoda mi prosiaka strasznie...
one się dzielą tymi bananami z nami hihihi... podobno banan ma więcej witamin w samej skórce...pauli pisze:pyszne jedzonko![]()
zastanawiają mnie tylko banany.. moje dziouchy nie są fankami.. mela nie tknie wcale, masza pociumka trochę, ale zawsze sporo banana zostaje
nawet mi nie mów o polarkach, bo ja też mam na tym punkcie bzikaBibelotka pisze:Aaale na wypasie, ja zaraz się zbieram po obiadek dla moich dziewczyneki po polarki! Obok mnie w home&you są wyprzedaże i różowe polarki po 17zł