Zdjęcia naszych klatek
Moderator: Pulpecja
Re: Zdjęcia naszych klatek
A ile będę musiala zapłacić?Sylwia&Daria pisze:32 sztuki, wyślij mi adres na priv.
DZIĘKUJĘ!!!DZIĘKUJĘ!!!DZIĘKUJĘ!!! i moje świnki też!Sylwia&Daria pisze:Nic.

yyyyyyy.....mam nadzieję, że rozmawiamy o tych małych cosiach a nie tych dużych....
Tak chodzi mi o te mini cosie.O dużych nawet nie gadam bo ich nie chce!Sylwia&Daria pisze:yyyyyyy.....mam nadzieję, że rozmawiamy o tych małych cosiach a nie tych dużych....
Super
Jak ci poszło z składaniem PP ? Ja się strasznie namęczyłam jak robiłam pierwszą płytę, nie umiałam tego dociąć tak równo żeby pasowało... Druga poszła o wiele lepiej

Jak ci poszło z składaniem PP ? Ja się strasznie namęczyłam jak robiłam pierwszą płytę, nie umiałam tego dociąć tak równo żeby pasowało... Druga poszła o wiele lepiej

Jestem bardzo zadowolona z końcowego efektu, ale pracy było sporo. Ze składaniem nie było najgorzej, większy problem był ze znalezieniem miejsca do rozłożenia tej płachty. Żeby było łatwiej złożyć, ponacinałam delikatnie miejsca zgięcia. A co do pasowania, to najpierw rozrysowałam i rozpisałam na kartce wymiary, MILION razy sprawdzałam wymiary i już
.Chciałam żeby kuweta była maksymalnie duża i żeby dochodziła maksymalnie do kratek, więc co by nie okazało się , że mam za mało pracy, wymyśliłam sobie częściowe spiłowanie łączników
.