Zdjęcia naszych klatek

Czyli jak powinna mieszkać świnka

Moderator: Pulpecja

ODPOWIEDZ
Sylwia&Daria

Re: Zdjęcia naszych klatek

Post autor: Sylwia&Daria »

32 sztuki, wyślij mi adres na priv.
Pattyy

Post autor: Pattyy »

Sylwia&Daria pisze:32 sztuki, wyślij mi adres na priv.
A ile będę musiala zapłacić?
Sylwia&Daria

Nic.
Pattyy

Sylwia&Daria pisze:Nic.
DZIĘKUJĘ!!!DZIĘKUJĘ!!!DZIĘKUJĘ!!! i moje świnki też! :yahoo: :jupi: Na priv napiszę dzisiaj jeszcze ale napewno nie wcześniej niż o 15:00 godz. Jesteś niesamowicie niesamowita!Nwm jak Ci dziękować :please:
Sylwia&Daria

yyyyyyy.....mam nadzieję, że rozmawiamy o tych małych cosiach a nie tych dużych....
Pattyy

Sylwia&Daria pisze:yyyyyyy.....mam nadzieję, że rozmawiamy o tych małych cosiach a nie tych dużych....
Tak chodzi mi o te mini cosie.O dużych nawet nie gadam bo ich nie chce!
Sylwia&Daria

O czwartej nad ranem zakończyłam walkę z budową klatki :glowawmur:, zostały jeszcze małe poprawki, jak zamontowanie paśnika, półeczek oraz drybeda na trapie. Klatka zamykana ze względu na 3 kiziory :D

Obrazek
katiusha

Post autor: katiusha »

CZAD!!! PIĘKNIE WYSZŁO! :jupi:
maleńka

Post autor: maleńka »

Super :ok:
Jak ci poszło z składaniem PP ? Ja się strasznie namęczyłam jak robiłam pierwszą płytę, nie umiałam tego dociąć tak równo żeby pasowało... Druga poszła o wiele lepiej :)
Sylwia&Daria

Jestem bardzo zadowolona z końcowego efektu, ale pracy było sporo. Ze składaniem nie było najgorzej, większy problem był ze znalezieniem miejsca do rozłożenia tej płachty. Żeby było łatwiej złożyć, ponacinałam delikatnie miejsca zgięcia. A co do pasowania, to najpierw rozrysowałam i rozpisałam na kartce wymiary, MILION razy sprawdzałam wymiary i już :lol: .Chciałam żeby kuweta była maksymalnie duża i żeby dochodziła maksymalnie do kratek, więc co by nie okazało się , że mam za mało pracy, wymyśliłam sobie częściowe spiłowanie łączników :mrgreen: .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Świnkowe mieszkanie”