✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
koni

Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx i Wiewiórek✰ fotki ;)

Post autor: koni »

o jjjjeeeeejjjj.....łączenie 4 panów? bez krwi i szwów? :shock:
Gratuluję wszystkim...a Tobie wytrzymałości, bo głowa pewnie pełna była strachu. No i już sobie wyobrażam, jakie cudowne było odetchnięcie z ulgą, jak już wszyscy cali siedzieli w swoich klatkach, a Ty mogłaś toaletę zaliczyć :-)
Brawo...kurczę, czyli jeszcze może być tak, że zobaczymy ich wszystkich razem, w jednej klatce...

Wiewiórcio sam wskoczył na kolanka? Jak to się robi? Moi tylko czekają aż uda im się z moich kolanek wyskoczyć...i zwiać.
Czytam Te Twoje opisy i zaczyna mi się wydawać, że ....2 to mało....
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

W klatce nie sądzę, bo za ciasno i wtedy na pewno będzie wojna :lol: ale jak by tak się dogadali to ja im nawet pół salonu na zagrodę przerobię :love: albo może klatka na przeciwko klatki z otwartym całym tym dłuższym bokiem jedna i druga i pomiędzy wybieg ;) już mam tonę pomysłów, mąż też :lol:

Wiewiórek jest przylepą tylko na razie rozpiera go energia i rzadko jest w stanie usiedzieć na kolanach dłużej, to zupełnie jak z 5latkiem, ale jak się wymęczy i pada i szuka spokoju to można go miziać i miziać (też jak z 5latkiem) a że na wybiegu nie było nic gdzie można się schować poza mną to hycnął mi na kolana, Czarny mi wchodził przednimi łapkami na nogi, on nie lubi być podnoszony ale głaskany owszem i w sumie przez 3h prawie non stop kazał się miziać (on tak śmiesznie podgryza lekko jak chce żeby na niego zwrócić uwagę i go pomiziać i właśnie stawał przednimi łapkami na mojej nodze i gryzł mi kieszonkę od spodni). Wychodzi na to, że moje adoptowane świnki są "kochańsze" od tych co sobie wypatrzyłam i wybrałam ze wszystkich jakie mogłam i mam od malutkiego (niecałe 4 tygodnie mieli jak ich zabrałam z hodowli), może to dlatego, że Onyx i Wiewiórek przeżyli swoje i są bardziej wdzięczni a te moje dwie pierwsze paskudy są rozwydrzone, bo rozpieszczane od małego.. Ja się cieszę, że czują się u mnie bezpiecznie, nic więcej mi nie trzeba.

Bo dwa to mało :lol: ale z drugiej strony jak się chce mieć względny spokój to w sam raz!
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

Lilith cyknij focie :photo: jak będą wszyscy razem :pray:
hahahha.... względny spokój, a nawet z dwójką to był błogi spokój, cisza i żadnych gwałtów :laugh:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Właśnie chciałam powrzucać z wczoraj foty, dużo nie ma ale zawsze coś ale mi się ważność konta skończyła na image shack i kombinuje z one drive ale chyba się nie da z niego zdjęć wrzucać :(
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Na fotosik.pl wrzuć i wtedy na forum :)
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Są i zdjęcia :D

Moi wojownicy przy żarciu
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

I maluch zajmujący strategiczne miejsce na moich koanach, najpierw obserwacja..
Obrazek\

.. później wyleż ;)
Obrazek
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

o jaaa... Obrazek
jacyż oni są piękni razem, znaczy osobną są równie piękni ale w grupie mają moooc :102:
pokój między nimi panuje? Widzę że Tasiek jak przykumał, że się zdjęcia robi to gwiazda się wypiął :lol: Podłapał moją technikę, a potem wyglądam na zdjęciach jakbym do ściany się modliła :please:
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

matko jakie pakery z nich :D
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Spokój? Hymm.. Nie powiedziałabym.. Ale mam filmiki to później wygram, teraz znów są na wybiegu razem ;) a pakery, czy ja wiem oni tak się napuszyli teraz przez to łączenie :lol: Tasiek to się większy od Czarnego zrobił oszukinier :lol:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Re: ✰Wojownicy: Geronimo,Tasman,Onyx i Wiewiórek✰wybiegowe f

Tak wygląda na wybiegu
https://www.youtube.com/watch?v=1Oq52uY ... 0&index=10
https://www.youtube.com/watch?v=TIRzPhv ... X0&index=9
https://www.youtube.com/watch?v=QGPA9-1 ... 0&index=10

Niestety się trochę popsuło w trakcie nagrywania, bo mi się miejsce na tel skończyło ;) ale nie martwcie się już zrobiłam nowe na nowe zdjęcia i filmy :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”