Re:Tościk 1.08.17[*],Nachos 23.01.21 [*]i Czesio 7.08.20 [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Tost i Nachos - Filmik, s.78
Sto lat,sto świń i sto spełnionych marzeń! 

Dziękuję
Wam wszystkim życzę udanego sylwestra i zdrowych świń!
Nie pisałam, bo święta tak zleciały, że nawet nie wiem kiedy. Chłopcy byli z nami w Łodzi na święta.
Jedzenia dostaliśmy tyle, że zamrażarka mi się nie domyka, a lodówka pełna po brzegi
Babcia opowiedziała mi historię o swojej śwince! Mieszkała w kartonie, ale otwartym i całymi dniami i nocami biegała sobie po domu. Spała z moim tatą i jego bratem w łóżku, przytulała się do wszystkich i była mega kochana. Tosieńka do niej mówili. Gładkowłosa była. Niestety pewnego dnia kot, z którym świnka żyła w zgodzie, złapał ją i niestety odeszła. Do tej pory babcia przeżywa, co temu kotu odwaliło
Podobno mój tata i jego brat też bardzo przeżywali to, co się stało.
Ale fajnie było tak posłuchać o śwince żyjącej wolno w mieszkaniu.
A już zaraz sylwester! W tym roku spędzamy go w czwórkę, tzn. Ja, TŻ i prosiaki. Zamówiliśmy sobie sushi, kupimy dobrego szampana i tak to zleci. Jesteśmy strasznie wymęczeni oboje, więc przyda nam się taki spokojny sylwester.
Mam nadzieję, że wszyscy spędziliście piękne, rodzinne święta!

Wam wszystkim życzę udanego sylwestra i zdrowych świń!
Nie pisałam, bo święta tak zleciały, że nawet nie wiem kiedy. Chłopcy byli z nami w Łodzi na święta.
Jedzenia dostaliśmy tyle, że zamrażarka mi się nie domyka, a lodówka pełna po brzegi

Babcia opowiedziała mi historię o swojej śwince! Mieszkała w kartonie, ale otwartym i całymi dniami i nocami biegała sobie po domu. Spała z moim tatą i jego bratem w łóżku, przytulała się do wszystkich i była mega kochana. Tosieńka do niej mówili. Gładkowłosa była. Niestety pewnego dnia kot, z którym świnka żyła w zgodzie, złapał ją i niestety odeszła. Do tej pory babcia przeżywa, co temu kotu odwaliło

Ale fajnie było tak posłuchać o śwince żyjącej wolno w mieszkaniu.
A już zaraz sylwester! W tym roku spędzamy go w czwórkę, tzn. Ja, TŻ i prosiaki. Zamówiliśmy sobie sushi, kupimy dobrego szampana i tak to zleci. Jesteśmy strasznie wymęczeni oboje, więc przyda nam się taki spokojny sylwester.
Mam nadzieję, że wszyscy spędziliście piękne, rodzinne święta!

Tostowy nos po spotkaniu ze spermowym paitballem :

Ale Tost się odegrał, cały dzień dzisiaj były gwałty jakich świat nie widział
Szkoda tylko, że akurat miałam gości
Wyczucie czasu znakomite!
No i ze złych wieści, o czym już Siula u siebie pisała, to nasza pani dr już nie pracuje w przychodni
Na razie nie wiadomo kiedy zacznie prace gdzie indziej. Kurcze teraz to już nie wiem gdzie do weterynarza pojechać w razie w. Ciężko mi będzie świnie komuś innemu oddać. Sobą się tak nie przejmuje jak nimi! Musimy chyba wybrać się na zwiady
Mamy jedną taką Panią na oku, jak do lutego dr Asia nie zacznie przyjmować, to będziemy sprawdzać.

Ale Tost się odegrał, cały dzień dzisiaj były gwałty jakich świat nie widział

No i ze złych wieści, o czym już Siula u siebie pisała, to nasza pani dr już nie pracuje w przychodni

Och..Panowie się strzałami z działek laserowych wymieniali
Goście mieli Animal Planet Live

katiusha pisze: Goście mieli Animal Planet Live![]()
kati

Nachos jest taki tłuściutki, że kurna ma 3 brody, albo mi się przez te rozety tak wydaje

- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Oj tam, to wszystko przez futro!
Matylda też się kulista wydaje a to ta sierść puchata!

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Zwały futra normalnie 

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
u mnie chyba wszystkie są niegrzeczne..Prosiakowo pisze:Grzeczna świnka- śpiąca świnka, przez sen zapewne nie bobczy

Ale Nachos załatwił Tościka

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

Oj spadliśmy na 4 stronę!
Miałam zrobić zdjęcia, ale znowu nie miałam czasu
Sesja teraz, w między czasie praca i masa innych obowiązków.
Ale świnorki mają się dobrze. Trochę martwi nas brak porządnego weta w Poznaniu teraz
Mam nadzieję, że się nic nie zadzieje, dopóki takowego nie znajdę
Już nie mogę się doczekać, aż wrócimy do Łodzi, tam przynajmniej będziemy mieli fachową opiekę.
A co z nowości, szukamy z M. sali na wesele i już mam dosyć
Na tyle rzeczy trzeba zwrócić uwagę, że normalnie ręce mi opadają. Jeszcze z moimi rodzicami - którzy jakby nie patrzeć, za większość będą płacić - rozmijamy się delikatnie z wizją tego wszystkiego. Ale w lutym się wybierzemy pooglądać upatrzone sale na żywo, to zobaczymy jak to będzie.
O, no i poczytujemy wasze wątki oczywiście cały czas
Chłopcy pozdrawiają!
Miałam zrobić zdjęcia, ale znowu nie miałam czasu

Ale świnorki mają się dobrze. Trochę martwi nas brak porządnego weta w Poznaniu teraz

Już nie mogę się doczekać, aż wrócimy do Łodzi, tam przynajmniej będziemy mieli fachową opiekę.
A co z nowości, szukamy z M. sali na wesele i już mam dosyć

O, no i poczytujemy wasze wątki oczywiście cały czas

Chłopcy pozdrawiają!
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Cappuccino ja jakby cokolwiek się działo świnkom to jadę już tylko do Mypet gdzie mi Tosinkę "naprawili"
Powodzenia w przygotowaniach, nie jest łatwo, ale róbcie po swojemu w końcu to ma być Wasz dzień. My troszkę odpuściliśmy, aby rodziców i rodzinę uszczęśliwić, ale w najważniejszych kwestiach postawiliśmy na swoim. Zresztą nasz ślub i przyjęcie to w miarę skromne i spokojne było. Tak więc wytrwałości.
Buziaki dla chłopaków od moich panienek 

Powodzenia w przygotowaniach, nie jest łatwo, ale róbcie po swojemu w końcu to ma być Wasz dzień. My troszkę odpuściliśmy, aby rodziców i rodzinę uszczęśliwić, ale w najważniejszych kwestiach postawiliśmy na swoim. Zresztą nasz ślub i przyjęcie to w miarę skromne i spokojne było. Tak więc wytrwałości.