Ona zupełnie nie przypomina świnki jaką pamiętam z bagażnika mojego samochodu
Papaja i Roszponka [*] - Koniczynki w drodze do normalności
Moderator: pastuszek
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
- Kluskaxyz
- Kontakt:
Re: Papaja i Roszponka - Koniczynki w drodze do normalności
Po przerwie w funkcjonowaniu forum, wracamy!
Roszponka z okazji powrotu prezentuje ekscytację kiedy w pomieszczeniu pojawia się świeżo zebrana trawa
:
https://www.youtube.com/watch?v=Cyq3os9 ... e=youtu.be
Tymczasem Papaja uskutecznia kamuflaż
:

Tak dziewczynom mija czas ^^ Roszponka ma drobne problemy z rośnięciem, za to Papaja nadrabia za nie obie
Roszponka z okazji powrotu prezentuje ekscytację kiedy w pomieszczeniu pojawia się świeżo zebrana trawa
https://www.youtube.com/watch?v=Cyq3os9 ... e=youtu.be
Tymczasem Papaja uskutecznia kamuflaż

Tak dziewczynom mija czas ^^ Roszponka ma drobne problemy z rośnięciem, za to Papaja nadrabia za nie obie
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2018, 15:57 przez Kluskaxyz, łącznie zmieniany 2 razy.
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
- lunorek
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Roszponka lata dokładnie tak jak Sarcia, ten sam sposób poruszania się, wyginania, machanie głową. No jakbyś mi kobieto świnię ukradła
Papaja za to mistrzyni skupienia 
- Anula
- Kontakt:
1 maja zgłosiłam się jako opiekun dziewczyn, zaraz po tym jak trafiły do WA, a na liście mnie nie ma, hmmm 
- Kluskaxyz
- Kontakt:
lunorek pisze:Roszponka lata dokładnie tak jak Sarcia, ten sam sposób poruszania się, wyginania, machanie głową. No jakbyś mi kobieto świnię ukradłaPapaja za to mistrzyni skupienia
Dawno zaginione siostry?
- Kluskaxyz
- Kontakt:
Anula nie wiem co się dziejeAnula pisze:1 maja zgłosiłam się jako opiekun dziewczyn, zaraz po tym jak trafiły do WA, a na liście mnie nie ma, hmmm
A korzystając z okazji DZIĘKUJEMY OGROMNIE WSZYSTKIM NASZYM WIRTUALNYM OPIEKUNOM ZA POMOC JAKĄ OBDARZYLIŚCIE NASZE MAŁE WŁOCHATE KULECZKI! Jesteśmy ogromnie wdzięczni i bardzo to doceniamy
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
To tak bywa z tymi informacjami, że trochę się spóźniaja,zwłaszcza w tym zakręconym miesiącu.My też należymy do takich "wspierających inaczej", tzn. nie zawsze systematycznie... Ale jak jakaś silna potrzeba to, proszę, do nas jak w dym!!! Kochamy dziewczynki!

- Kluskaxyz
- Kontakt:
U dziewczynek sielanka trwa
Roszponka powolutku odrabia wagę po chorobie, choć tycie u niej to jakaś niesamowita walka o każdy gram - wczorajsza waga to 714g
. Papaja za to brnie do przodu i osiągnęła zawrotne 550 gram
.
Obie też złapały kontakt z resztą świnek w pomieszczeniu i dołączają się co rano do głośnego, entuzjastycznego powitania Dużych, zwiastujących śniadanie
Nie ma takiej siły na świecie, która zmusi Roszponkę do wyjścia z norki, nawet dreptająca po dachu Papajka

Roszponka powolutku odrabia wagę po chorobie, choć tycie u niej to jakaś niesamowita walka o każdy gram - wczorajsza waga to 714g
Obie też złapały kontakt z resztą świnek w pomieszczeniu i dołączają się co rano do głośnego, entuzjastycznego powitania Dużych, zwiastujących śniadanie
Nie ma takiej siły na świecie, która zmusi Roszponkę do wyjścia z norki, nawet dreptająca po dachu Papajka

Ostatnio zmieniony 18 wrz 2018, 15:59 przez Kluskaxyz, łącznie zmieniany 2 razy.
- doma2005
- Miejscowość: szczecin
- Kontakt:
Jakie one śliczne