Ulica Śledzionkowa czyli świńskie perypetie w Błękitnym Domu
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Śledziony
Znów głaskałam Śledziona, ale on jest czadowy 

ZadroszczęCynthia pisze:Znów głaskałam Śledziona, ale on jest czadowy

Jest czadowy, zaczadza mi pokój....Cynthia pisze:Znów głaskałam Śledziona, ale on jest czadowy

Śledzion zapoznał sobie nowego kolegę. Mamy nowego tymczasa- Gilberta

Ważyłam dzisiaj chłopaków i mamy otyłość, i niedowagę...
Tyle co teraz to chyba nie ważyli jeszcze.
Śledzion-śmierdzion 1,268kg
Timi-śmierdzimi- 860g------> 17.02. ważył 900g
Od końca września 2016 do teraz schudł 160g z 1020g. Przez 5 miesięcy. Od czasu kiedy Śledzion zaczął chorować.
On ciągle łazi, nie umie usiedzieć w miejscu i zjeść. Jak dam więcej żarcia to wiadomo kto zżera.
Nie dodzwoniliśmy się do dr Izy po wyniki z wtorku, jutro znowu będziemy dzwonić.

Ważyłam dzisiaj chłopaków i mamy otyłość, i niedowagę...

Śledzion-śmierdzion 1,268kg
Timi-śmierdzimi- 860g------> 17.02. ważył 900g
Od końca września 2016 do teraz schudł 160g z 1020g. Przez 5 miesięcy. Od czasu kiedy Śledzion zaczął chorować.
On ciągle łazi, nie umie usiedzieć w miejscu i zjeść. Jak dam więcej żarcia to wiadomo kto zżera.
Nie dodzwoniliśmy się do dr Izy po wyniki z wtorku, jutro znowu będziemy dzwonić.
- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
U nas też był problem, że chciałam żeby Tesia [*] schudła a Fiśka przytyła. Po prostu kiedy była pora jedzenia karmy to Tesia szła do mnie na kolana a Fisia dostawała karmę, jeśli nie zjadła wszystkiego to po jakiś 20 minutach Tesia wracała do klatki ale resztki karmy zabierałam, żeby się do tego nie dorwała. Jako nagrodę pocieszenia zawsze dostawały ziółka.
- justynuszek
- Miejscowość: Sosnowiec
- Kontakt:
Timon maratończyk za dużo łazi
A faktycznie on łazi i łazi i łazi i łazi ....

A faktycznie on łazi i łazi i łazi i łazi ....
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Zostaw sobie Gilberta! Jest taki cudny
. Jak go wczoraj zobaczyłam, to pomyślałam, że jakby się któryś z mojej trójki nie dogadał z resztą, to
biorę Gilberta.

Gilbert jest przekochanyPulpecja pisze:Zostaw sobie Gilberta! Jest taki cudny. Jak go wczoraj zobaczyłam, to pomyślałam, że jakby się któryś z mojej trójki nie dogadał z resztą, to
biorę Gilberta.

Pulpecjo właśnie miałam Ci proponować jakiegoś Grobelkowego malucha ; ) A z zostawianiem świnek to lepiej mnie nie podpuszczaj, bo u nas to niedługo faktycznie wyłożę pokój podkładami i wszyscy będą wielkim stadem, tak jak mi radzi Justynuszek