Mała Cynka&Lilianka - mikroświnki [Olsztynek]
Moderator: silje
- Aussie.
- Miejscowość: Olsztynek
- Kontakt:
Re: Mała Cynka&Lilianka - mikroświnki [Olsztynek]
Podejrzewam, że w przeciągu 10 min zrobią z niego kupkę barłogu i tyle z tego będzie, chyba, że będzie włożony w poszewkę. U mnie mają na zmianę zwykłą, kwadratową poduszkę na krzesło i jaśka. Poduszki na krzesło sprawdzają się najlepiej. Ja osobiście ubieram te poduszeczki w poszewki i do środka, tzn między duszkę, a poszewkę wkładam docięte podkłady higieniczne dzięki czemu tylko co jakiś czas muszę wymienić podkład i wyprać poszewkę, a poduszka zostaje czysta
.

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Przywiozę ci jakąś podusię dla dziewczynek tylko hamak załatwkan pisze:Myślę nad tą poduszką, nic odpowiedniego nie wpadło mi w ręce. Może na ten czas będzie ręczniczek frote? Zda egzamin?

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- Aussie.
- Kontakt:
Dzima pisze:Przywiozę ci jakąś podusię dla dziewczynek tylko hamak załatwkan pisze:Myślę nad tą poduszką, nic odpowiedniego nie wpadło mi w ręce. Może na ten czas będzie ręczniczek frote? Zda egzamin?i widzimy się w sobotę

Hamak ja laskom szyję.
Normalnie wyprawka jak z okazji narodzin 
Jakiej wielkości musi taka poduszka ile na ile cm?
Aussie a możesz w międzyczasie zrobić zdjęcie ich klatki, będę wiedziała dokładnie czego oczekują...
Jak z tym transportem, wiadomo co z tym panem?

Jakiej wielkości musi taka poduszka ile na ile cm?
Aussie a możesz w międzyczasie zrobić zdjęcie ich klatki, będę wiedziała dokładnie czego oczekują...
Jak z tym transportem, wiadomo co z tym panem?
- Aussie.
- Kontakt:
Jutro zmierzę tą naszą poduszkę ale z reguły taka standardowa na krzesło ma akurat szerokość wewnętrzną klatki
. Zrobię też foto klatki choć nic w niej szczególnego. Z jednej strony wisi hamak i pod nim poduszka, a z drugiej trzy miseczki, jedna z wodą, jedna z ziołami i jedna z karmą. Kan wysyłam Ci zdjęcie Cynki w mms bo nie mogę wyrobić ze śmiechu
. Jutro wrzucę też w wątek, niech wszyscy się pośmieją
.

- Aussie.
- Kontakt:
Obiecałam i proszę bardzo, oto Cynka, od d*py strony

To zdjęcie klatki dziewczyn

To zdjęcie klatki dziewczyn

Wygląda jakby czegoś za łóżkiem szukała 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Aussie wrzucasz zdjęcie klatki od razu po sprzątaniu...? Lepiej pokaż jaki syf potrafią zrobić 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM