8 maleńkich koszatniczek - wszystkie już w domach
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: maleńkie koszatniczki - 6 sztuk, 2 DS
My też trzymamy
maluchy wygrzewają się na parapecie:) słoneczko pokazało sie to korzystają.
Cała czwórka grzeje sie - ostatni dzień w pełnym składzie, prawdopodobnie jutro 2 maluszki ruszają do stolicy
Cała czwórka grzeje sie - ostatni dzień w pełnym składzie, prawdopodobnie jutro 2 maluszki ruszają do stolicy
- Tośka
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Ale masz zajebistą klatkę U nas przed blokiem panowie poobcinali gałęzie z brzozy i poprzycinali mi takie kawałki do klatki A czy kosze muszą mieć piasek?
" Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji. "
powiem tak wskazane jest żeby raz na jakis czas mogly zażyć kąpieli piaskowych, ale wiesz ze to taki specjalny piasek ma byc?
Super maja klatke! Naprawde cie podziwiam... Niekorzy, ktorym np. Urodzi koszatniczka, chomik itp. Oddaja mlode zaraz do zoologa a ty ,,dzielnie walczysz" o dobry dom poprzez adopcje
- Tośka
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
axxk tak to wiem,bo kiedyś miałam szynszyle. Szukam intensywnie klatki,myślę,że wieczorem dzisiaj już się wszystko rozwiąże.
" Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji. "
wiesz Asiu biorac na DT Niunie spodziewałam sie, ze bedzie miała małe i wiedziaam z czym to sie wiąże ...