Jak tam zagroda? Powstała już?
Fajny awatar

I oczywiście wyczekuję nowych zdjęć stadka!
Moderator: silje
Wiesz, że Elza jest rozpuszczona to nie nowość, ale że gruba?! Jak przypomnę sobie to chore, włochate chuchro to trudno mi uwierzyć, że jest grubaskiem. 1 kg to wspaniała wagaInez1989 pisze:Tak w skrócie, żeby się nie rozpisywać to u Nas wszystko w porządku. Byliśmy na koniec stycznia na kontroli (Swoją drogą jeżdżę co miesiąc z całym stadem. Po chorobie Elżbietki nie mogę się wyzbyć uczucia niepokoju. W lecznicy mają mnie już dość. ) P.Doktor kazała przejść Elżbietce na dietę bo jest mówiąc wprost OTYŁĄ i rozpuszczoną Świneczką. Lecz powiedz Gren... Jak ja mam Jej nie rozpieszczać??? Wszystkie 3 dobijają już do kg. Na koniec marca mamy kolejną wizytę, będziemy robić zdjęcie rtg. Sprawdzimy czy zmniejszają się zrosty, lecz muszę przyznać, że po oddechu poprawy nie widać i nie słychać ale żyjemy sobie powolutku... Oszczędzamy Elzunię jak możemy, nie stresujemy Jej bez potrzeby i jest ok. Dostają cały czas Enterobiotic, ograniczyłam Im do 2 razy w tygodniu i kupki są już w porządku bez smrodku na całe mieszkanie. Oprócz tego szaleją, skaczą, rozmawiają ze sobą i Nami cały czas a wczoraj w nocy któraś śpiewała.Co to może znaczyć?
Jak tam u Was Gren? Wszyscy zdrowi? Może się wreszcie wybierzesz do Nas, co?