Pomorskie spotkania świnkolubków ;)

Dyskusje niekoniecznie o świnkach.

Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
paciorowa

Re: Pomorskie spotkania świnkolubków ;)

Post autor: paciorowa »

Czy mogłabyś zapytać p. Roberta czy ma jeszcze i czy mógłby wysłać kolby kukurydzy? O ile jeszcze nie wysłał nam przesyłki. ;)
nugatka

Post autor: nugatka »

Jak się nic więcej nie znajdzie, to oczywiście wezmę ten 1kg :buzki:
pytająca

Post autor: pytająca »

Pan Robert już wysłał nam przesyłkę, więc niestety go nie zapytam :(

Za to dostałam informację od kuriera, że prawdopodobnie jutro paczka będzie już w Gdańsku :D Jeśli faktycznie jutro mi to dostarczą to możemy umówić się np. na piątek na odbiór, co Wy na to? :)

Od D&H dostałam informację, że "przesyłka została przygotowana do wysyłki lub odbioru" :think: Mam nadzieję, że do piątku ją dostarczą, to będziecie mogły odebrać wszystko razem ;) :buzki:
pytająca

Uwaga, sianko dotarło. Sieczka jeszcze nie, i nie mam na razie informacji..
Kto ma do odbioru tylko siano możemy umówić się w piątek wieczorem u mnie na Chełmie, ewentualnie mogę podjechać gdzieś, ale niezbyt daleko, bo muszę się jeszcze popakować na wyjazd na Święta ;) W pw wysłałam Wam kwoty i numer kota do przelewu. Czekam na wiadomość kto kiedy chciałby/mógłby przyjechać po odbiór. ;)
Valkiria

Post autor: Valkiria »

Ja mogę podjechać w piątek , tak około 17. A ile to będzie 9 kg siana tak objętościowo? Zmieszczę się do tramwaju?
pytająca

Dziewczyny!
Dziś dostałam wiadomość od Dodson&Horell:
"Witam,
niestety zabrakło nam sieczki Just Grass. Pani zamówienie będziemy mogli zrealizować dopiero po dostawie za ok. 2 tygodnie. Gdyby chciała Pani zamiennie zamówić inną sieczkę, proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny. Jeśli nie będzie Pani chciała zaczekać również proszę o informację, zwrócimy wówczas wpłaconą kwotę."

Co robimy? Chcecie zaczekać, czy mam pisać o zwrot kasy? Ja osobiście wolałabym poczekać, bo i tak sieczka mi się już skończyła i jak tylko będzie to będę zamawiać znów.
Pozdrawiam i życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!! :)

Ed.
Siano oczywiście do odbioru, do 6 stycznia włącznie jestem w zupełnie wolna ;)
masira11
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: masira11 »

Ja wolę poczekać, sieczki mam już na dnie, więc i tak nic teraz nie zrobię.
Również wszystkim szczęśliwego Nowego Roku :)
Valkiria

Chciałabym zamówić worek 10 kg VL Cavia nature , potrzebuję 5 kg pozostałe 5 kg do rozdysponowania. Będę zamawiać na allegro cena bodajże 99 zł za 10 kg.
pytająca

Zależy kiedy byś zamawiała - jak niedługo to ja niestety nie wspomogę, bo mam brak funduszy i jeszcze jakiś zapas.
Ostatnio przerzuciłam świnie na CC, ale z tego co pamiętam to chętnych na kupowanie zbiorcze tej karmy nie ma..
Valkiria

Oki Luna Luna weźmie 5 kg :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze sprawy”