Pomorskie spotkania świnkolubków ;)
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Pomorskie spotkania świnkolubków ;)
Czy mogłabyś zapytać p. Roberta czy ma jeszcze i czy mógłby wysłać kolby kukurydzy? O ile jeszcze nie wysłał nam przesyłki. 

Jak się nic więcej nie znajdzie, to oczywiście wezmę ten 1kg 

Pan Robert już wysłał nam przesyłkę, więc niestety go nie zapytam 
Za to dostałam informację od kuriera, że prawdopodobnie jutro paczka będzie już w Gdańsku
Jeśli faktycznie jutro mi to dostarczą to możemy umówić się np. na piątek na odbiór, co Wy na to? 
Od D&H dostałam informację, że "przesyłka została przygotowana do wysyłki lub odbioru"
Mam nadzieję, że do piątku ją dostarczą, to będziecie mogły odebrać wszystko razem

Za to dostałam informację od kuriera, że prawdopodobnie jutro paczka będzie już w Gdańsku

Od D&H dostałam informację, że "przesyłka została przygotowana do wysyłki lub odbioru"

Uwaga, sianko dotarło. Sieczka jeszcze nie, i nie mam na razie informacji..
Kto ma do odbioru tylko siano możemy umówić się w piątek wieczorem u mnie na Chełmie, ewentualnie mogę podjechać gdzieś, ale niezbyt daleko, bo muszę się jeszcze popakować na wyjazd na Święta
W pw wysłałam Wam kwoty i numer kota do przelewu. Czekam na wiadomość kto kiedy chciałby/mógłby przyjechać po odbiór. 
Kto ma do odbioru tylko siano możemy umówić się w piątek wieczorem u mnie na Chełmie, ewentualnie mogę podjechać gdzieś, ale niezbyt daleko, bo muszę się jeszcze popakować na wyjazd na Święta

Ja mogę podjechać w piątek , tak około 17. A ile to będzie 9 kg siana tak objętościowo? Zmieszczę się do tramwaju?
Dziewczyny!
Dziś dostałam wiadomość od Dodson&Horell:
"Witam,
niestety zabrakło nam sieczki Just Grass. Pani zamówienie będziemy mogli zrealizować dopiero po dostawie za ok. 2 tygodnie. Gdyby chciała Pani zamiennie zamówić inną sieczkę, proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny. Jeśli nie będzie Pani chciała zaczekać również proszę o informację, zwrócimy wówczas wpłaconą kwotę."
Co robimy? Chcecie zaczekać, czy mam pisać o zwrot kasy? Ja osobiście wolałabym poczekać, bo i tak sieczka mi się już skończyła i jak tylko będzie to będę zamawiać znów.
Pozdrawiam i życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!
Ed.
Siano oczywiście do odbioru, do 6 stycznia włącznie jestem w zupełnie wolna
Dziś dostałam wiadomość od Dodson&Horell:
"Witam,
niestety zabrakło nam sieczki Just Grass. Pani zamówienie będziemy mogli zrealizować dopiero po dostawie za ok. 2 tygodnie. Gdyby chciała Pani zamiennie zamówić inną sieczkę, proszę o kontakt mailowy lub telefoniczny. Jeśli nie będzie Pani chciała zaczekać również proszę o informację, zwrócimy wówczas wpłaconą kwotę."
Co robimy? Chcecie zaczekać, czy mam pisać o zwrot kasy? Ja osobiście wolałabym poczekać, bo i tak sieczka mi się już skończyła i jak tylko będzie to będę zamawiać znów.
Pozdrawiam i życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!

Ed.
Siano oczywiście do odbioru, do 6 stycznia włącznie jestem w zupełnie wolna

-
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Ja wolę poczekać, sieczki mam już na dnie, więc i tak nic teraz nie zrobię.
Również wszystkim szczęśliwego Nowego Roku
Również wszystkim szczęśliwego Nowego Roku

Chciałabym zamówić worek 10 kg VL Cavia nature , potrzebuję 5 kg pozostałe 5 kg do rozdysponowania. Będę zamawiać na allegro cena bodajże 99 zł za 10 kg.
Zależy kiedy byś zamawiała - jak niedługo to ja niestety nie wspomogę, bo mam brak funduszy i jeszcze jakiś zapas.
Ostatnio przerzuciłam świnie na CC, ale z tego co pamiętam to chętnych na kupowanie zbiorcze tej karmy nie ma..
Ostatnio przerzuciłam świnie na CC, ale z tego co pamiętam to chętnych na kupowanie zbiorcze tej karmy nie ma..