Szlachetna Paczka 2014 - po raz szósty ! RODZINA WYBRANA!!!
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Re: Szlachetna Paczka 2014 - po raz szósty ! RODZINA WYBRANA
Ja chciałam wysłać książki dla Pani i jej córek, tylko może przy okazji uszyję i wyślę jakieś norki dla warszawskich świnek, żeby jedną paczką poszło.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Wiesz - ja wybieram rodzinę której będę mogła zrobić paczkę sama jeśli np. wszyscy się na mnie obrażą. Wybrać dwie rodziny w przyszłym roku? Mogę, ale proszę o deklarację przynajmniej 10 osób że bez względu na to co powiem/zrobię nie obrażą się na mnie i będą ze mną robić kolejna paczkę.Beatrycze pisze:Pucka, trzeba było wybrać dwie rodziny , bo na pewno jeszcze dojdą tacy jak ja, że będą wpłacać kasę.
Proszę bardzo:
1.martu.ha
2.kalcia
3.lubię
4.andzia
5.beatrycze
6.miłosniczka
7.
8.
9.
10.
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Ale Pucka, ja Cię np. nie lubię a wpłaciłam Tu raczej nie chodzi o to kto kogo kocha a kto nie tylko o to że cel fajny, inicjatywa super. Myślę że znajdą się zawsze osoby które wpłacą Ja się tam nie deklaruję, bo u mnie z kasą bywa różnie.
- pucka69
- Kontakt:
A no widzisz - nikt nie powie na 100% że wpłaci. Czyli muszę liczyć się z hipotetyczną możliwością że - nikt nie wpłaci
Nie chodzi mi o to czy mnie lubisz czy nie ( wiem że lubisz, przyznaj się ) ale o to że mogę podjąć jako wiceprezes jakąś niepopularną decyzję i wiesz - ludzie są tylko ludźmi
Nie chodzi mi o to czy mnie lubisz czy nie ( wiem że lubisz, przyznaj się ) ale o to że mogę podjąć jako wiceprezes jakąś niepopularną decyzję i wiesz - ludzie są tylko ludźmi
- martu.ha
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
a ja się deklaruję, licząc na to, że nie zbankrutuję
1. martu.ha
1. martu.ha
-
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
2. kalcia
ja sie dolaczam do dwoch paczek w przyszlym roku
Moja mama dala komplet srebrnej bizuterii, dwie pary kolczykow i lancuszek z wisiorkiem, ladne, eleganckie. Miala w swojej kolekcji, ale nigdy nie uzywala, sa w eleganckim pudeleczku bizuteryjnym.
ja sie dolaczam do dwoch paczek w przyszlym roku
Moja mama dala komplet srebrnej bizuterii, dwie pary kolczykow i lancuszek z wisiorkiem, ladne, eleganckie. Miala w swojej kolekcji, ale nigdy nie uzywala, sa w eleganckim pudeleczku bizuteryjnym.
- pucka69
- Kontakt:
ok, to już dwie jesteście Kto jeszcze?
Kalcia jeszcze patelnię kupiła
Kimero - książki dawaj, jasne, norki szyj i ślij. Nowe labki na pewno będą nimi oszołomione
Kalcia jeszcze patelnię kupiła
Kimero - książki dawaj, jasne, norki szyj i ślij. Nowe labki na pewno będą nimi oszołomione
3. lubię - kasa kasą zawsze z nią bywa różnie, ale w bezdennych czeluściach mojego domiszcza zawsze znajdzie się jakiś dżem, miód, worek kaszy czy nalewka, którymi mogę się podzielić. I dopóki paczki trafiają do kogo miały trafić gó...zik mnie obchodzi co zrobisz w międzyczasie - tym bardziej, że Cię nie znam
Tak mi jeszcze przyszło do głowy, że może ktoś zna jakiegoś gospodarza, u którego można by załatwić talon na jajka dla p. Agnieszki (ale to zaufany człowiek musi być). Bo to wbrew pozorom strasznie drogie, nietrwałe a dzieciom (i w ogóle w domu) potrzebne.
Tak mi jeszcze przyszło do głowy, że może ktoś zna jakiegoś gospodarza, u którego można by załatwić talon na jajka dla p. Agnieszki (ale to zaufany człowiek musi być). Bo to wbrew pozorom strasznie drogie, nietrwałe a dzieciom (i w ogóle w domu) potrzebne.
4.Andzia
tez jestem za wyborem 2 rodzin
juz teraz na jedna rodzine wpłacilam( dla mnie to "wygodniejsze" bo z wysyłaniem paczki to róznie bywa-jeszcze sie co potłucze )
to i na druga tez wpłace
tez jestem za wyborem 2 rodzin
juz teraz na jedna rodzine wpłacilam( dla mnie to "wygodniejsze" bo z wysyłaniem paczki to róznie bywa-jeszcze sie co potłucze )
to i na druga tez wpłace
-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
5. Beatrycze - jak dożyję
Chodzi mi o to, że pamiętam te paczki z zeszłego roku w samochodzie po sam sufit. Jeżeli mówisz, że teraz jest już na drugi samochód, a to jeszcze nie koniec, to można by naprawdę dwie rodziny obdzielić.
A tak swoją drogą, ciekawa jestem, czy z tej listy rodzin, które podają, zostały jakieś rodziny bez przydziału.
Chodzi mi o to, że pamiętam te paczki z zeszłego roku w samochodzie po sam sufit. Jeżeli mówisz, że teraz jest już na drugi samochód, a to jeszcze nie koniec, to można by naprawdę dwie rodziny obdzielić.
A tak swoją drogą, ciekawa jestem, czy z tej listy rodzin, które podają, zostały jakieś rodziny bez przydziału.
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila