Trzej królowie dostali w święta swoją choinkę. Trochę krzywa, ale po świątecznych przygotowaniach tylko taka lekko wygięta pietruszka mi została.
W końcu szaleństwa świnstewek z choinką ściągnęły Salema. Patrzył zdumiony, co one w tym widzą.
Czterej królowie i Hotel pod Zielonym Ogórkiem
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Trzej królowie i inni
Do moich prosków też zawitał świnkomikołaj, trochę późno, ale oni są przekonani, że do świnek przychodzi między świętami Bożego Narodzenia a Nowym Rokiem .
Wcześniej nie miałam czasu na szycie, nawet do zdjęć jeszcze nie zdążyłam wszystkiego skończyć.
Ale świnki i tak były bardziej od prezentów zainteresowane bieganiem wokół choinki.
Najpierw szybki rzut oka na prezenty, by zaraz zostać wciągniętym pod choinkę:
A potem któryś od czasu do czasu pojawiał się...
by za chwilę błysnąć zadem i zniknąć:
Czasami udało mi się złapać któregoś przebiegającego przez materacyk:
Trochę chłopcy podreperowali siły przy miseczkach i biegali dalej zostawiając swoje prezenty pod choinką
Wcześniej nie miałam czasu na szycie, nawet do zdjęć jeszcze nie zdążyłam wszystkiego skończyć.
Ale świnki i tak były bardziej od prezentów zainteresowane bieganiem wokół choinki.
Najpierw szybki rzut oka na prezenty, by zaraz zostać wciągniętym pod choinkę:
A potem któryś od czasu do czasu pojawiał się...
by za chwilę błysnąć zadem i zniknąć:
Czasami udało mi się złapać któregoś przebiegającego przez materacyk:
Trochę chłopcy podreperowali siły przy miseczkach i biegali dalej zostawiając swoje prezenty pod choinką
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Przeczytałam calutki wątek (dużo tego nie ma.. Musisz się poprawić Pulpecjo )
Świnki są przepiękne I jestem pod wrażeniem że tak ładnie razem żyją sobie, szkoda, że moi panowie tak nie chcą..
Rudy nos Pulpeta jest uroczy, Julian ahh.. Julian.. Za samo imię się go kocha No ale oczywiście cała trójka jest wspaniała prawdziwi królewicze, podrap ich odemnie za uszkiem!
Świnki są przepiękne I jestem pod wrażeniem że tak ładnie razem żyją sobie, szkoda, że moi panowie tak nie chcą..
Rudy nos Pulpeta jest uroczy, Julian ahh.. Julian.. Za samo imię się go kocha No ale oczywiście cała trójka jest wspaniała prawdziwi królewicze, podrap ich odemnie za uszkiem!
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Kontakt:
Świnkowy raj? No może? Chociaż moi panowie pewnie mieliby sporo zastrzeżeń - zwłaszcza wczoraj, bo po wybiegu było czesanie i obcinanie pazurów. I mimo że każdy pazurek słono był opłacony natką pietruszki, to i tak to wyglądało tak:
.
Świńskie wakacje - to jest to! Lubię ten czas, kiedy jestem świńskim hotelarzem na pełny etat (ale przyznam się, że potem doceniam trójświnkowe stado - i jeszcze bardziej podziwiam osoby, które mają tyle świń zawsze).
Marzy się nam z Kimerą prawdziwy pignik - może wreszcie w tym roku uda się łodzian zebrać?
Lilith, postaram się poprawić. Ale pomyśl, gdyby wątek był dłuższy, to by Ci się nie chciało czytać całości .
.
Świńskie wakacje - to jest to! Lubię ten czas, kiedy jestem świńskim hotelarzem na pełny etat (ale przyznam się, że potem doceniam trójświnkowe stado - i jeszcze bardziej podziwiam osoby, które mają tyle świń zawsze).
Marzy się nam z Kimerą prawdziwy pignik - może wreszcie w tym roku uda się łodzian zebrać?
Miło mi. Staraliśmy się dobrać imiona do zacnych świńskich zadów. Choć efekt końcowy jest rezultatem kompromisów. Ja chciałam, żeby Diego miał na imię Klopsik, a córka chciała, żeby Pulpet miał na imię Sid. Za to w sprawie Króla Juliana nie miałyśmy wątpliwości.katiusha pisze: Panowie to faktycznie błękitna krew! Imiona mają bezbłędne
Lilith, postaram się poprawić. Ale pomyśl, gdyby wątek był dłuższy, to by Ci się nie chciało czytać całości .
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
jak się błyszczą chłopaki
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Kontakt:
Błyszczą się. O tak. Zwłaszcza agutki. A dawno nie były prane. Ale przyjdzie i ten dzień .
Katiusha weszła mi na ambicję tym świńskim rajem, więc wzięłam psy (już domagały się spaceru) i poszłam do lasu.
A oto co przyniosłam:
Chłopaki bez namysłu zabrali się za konsumpcję.
Oto moje gruchy! Widok z góry. Diego
Pulpecjusz
Król Julian
Po chwili mało co zostało. Pulpecik trącił noskiem zadek Króla Juliana, a Julian podskoczył (niestety akurat w momencie robienia zdjęcia)
Katiusha weszła mi na ambicję tym świńskim rajem, więc wzięłam psy (już domagały się spaceru) i poszłam do lasu.
A oto co przyniosłam:
Chłopaki bez namysłu zabrali się za konsumpcję.
Oto moje gruchy! Widok z góry. Diego
Pulpecjusz
Król Julian
Po chwili mało co zostało. Pulpecik trącił noskiem zadek Króla Juliana, a Julian podskoczył (niestety akurat w momencie robienia zdjęcia)
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
A zdjęcia z lasu to pies? no psu też mogłaś fotę strzelić...
A może Pulpecjusz czeka na dokładkę? albo stara ją sobie sam...wygrzebać
A może Pulpecjusz czeka na dokładkę? albo stara ją sobie sam...wygrzebać
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Czy to jest...TRAWA..? No przecież mówiłam, świński raj
Trochę mam daleko do lasu, ale może plecak z prowiantem i trzeba będzie w knieje się zapuścić.
Ten podskok uwieczniony jest zawodowy
Trochę mam daleko do lasu, ale może plecak z prowiantem i trzeba będzie w knieje się zapuścić.
Ten podskok uwieczniony jest zawodowy
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Hihihihi no pewnie by mi się nie chciało ale juz przeczytałam i możesz pisać więcej no cudne zadki maja panicze Poprostu marzenie