nie chcesz oddać pewnie a czemu jeszcze się nie wyprowadził? wakacje tuż tuż, Mazury czekają
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color] DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
Ciężko transport znaleźć na tej trasie... ale właśnie dziś rozmawiałam z przyszłą Dużą Leosia i wszystko aktualne, nowa rodzina czeka na niego. Mały rośnie jak na drożdżach, jest rozbiegany i wygadany. Najkochańszy z małych prosiów jakie u mnie były. Będzie z niego przytulak, ani razu nawet nie próbował łapać mnie ząbkami.
- Lusi
- około 1 roku
- samiczka
- 1437
- Poznań, lovelymary
- Lusi wraz ze swoją koleżanką Majką zostały przekazane pod opiekę SPŚM z powodu alergii. Świnki zostały zakupione w sklepie zoologicznym razem ze świerzbem , właściciele świnki wyleczyli lecz te postanowiły założyć hodowle grzybów. Lusi ma obecnie ognisko grzyba tylko na lewym uszku tak więc niedługo będzie gotowa aby przeprowadzić się do nowego kochającego domku
- Cavia Nature, wszystko co zielone i jeśli chodzi o warzywa i owoce to je raczej wszystko ale nie z każdego źródła np. marchewkę zje ale nie każdą
- wolna
- do adopcji tylko do samiczki lub kastrata
- pw na forum lub mail: mery939393@wp.pl
Ostatnio zmieniony 22 cze 2014, 13:31 przez lovelymary, łącznie zmieniany 1 raz.
też myślałam, że to 2 świnki świetna oby znalazła swego człeka
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color] DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa