Mamusia i 5 prosiąt [Wrocław][wszystkie adoptowane]
Moderator: silje
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Mamusia i 5 prosiąt [Wrocław]
wcale się nie dziwię, że maluchy są tak rozchwytywane.. Cuda z nich 

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
No i słusznie robiłam, że tu nie zaglądałam... 
Pytałaś, więc napiszę, co wiem: ona je odstawi po 3 tygodniach i będzie to dość brutalne - będzie je po prostu goniła i szczypała, nie przejmuj się, to tak działa. Samiczki moga dalej mieszkac z matką, jak się nauczą, że nie ma już cyca, to będzie spokój. Do karmy możesz dodać płatki owsiane - są sycące i smakowite, dla dorosłych świnek zbyt kaloryczne, ale dla maluchów i matki karmiącej w sam raz.

Pytałaś, więc napiszę, co wiem: ona je odstawi po 3 tygodniach i będzie to dość brutalne - będzie je po prostu goniła i szczypała, nie przejmuj się, to tak działa. Samiczki moga dalej mieszkac z matką, jak się nauczą, że nie ma już cyca, to będzie spokój. Do karmy możesz dodać płatki owsiane - są sycące i smakowite, dla dorosłych świnek zbyt kaloryczne, ale dla maluchów i matki karmiącej w sam raz.
Dziękuję. Tak, znam ten motyw z płatkami
dokarmiałam już tak malucha, którego miałam na DT.
Chopper i Sanji zarezerwowani, pozostała czwórka nadal szuka domu! Porozsyłajcie.ten wątek, pomóżcie im znaleźć cudowne domy!

Chopper i Sanji zarezerwowani, pozostała czwórka nadal szuka domu! Porozsyłajcie.ten wątek, pomóżcie im znaleźć cudowne domy!
dziękujemy justynuszek za pomoc w postaci wysłania paczki przysmaków dla rodzinki

westowe maluchy mają 2,5 tygodnia i właśnie dziś rano przyuważyłam takie zachowanie.porcella pisze:No i słusznie robiłam, że tu nie zaglądałam...
Pytałaś, więc napiszę, co wiem: ona je odstawi po 3 tygodniach i będzie to dość brutalne - będzie je po prostu goniła i szczypała, nie przejmuj się, to tak działa. Samiczki moga dalej mieszkac z matką, jak się nauczą, że nie ma już cyca, to będzie spokój.
- justynuszek
- Miejscowość: Sosnowiec
- Kontakt:
Na zdrówko 
Mam nadzieję, że dojdzie na Mikołajki. Niech maluchy rosną na duże puchate kulki

Mam nadzieję, że dojdzie na Mikołajki. Niech maluchy rosną na duże puchate kulki

Świąteczno Mikołajkowa sesja

Maluchy i mamusia mają się dobrze. Dzieciaki rosną, brykają i robią się coraz odważniejsze względem ludzi. Robin podchodzi do klatki i podgryza paluchy
Woła o jedzenie i zagląda jak się ją woła. Czuję, że przekonują się do ludzi i nie są już takimi dzikuskami.

Maluchy i mamusia mają się dobrze. Dzieciaki rosną, brykają i robią się coraz odważniejsze względem ludzi. Robin podchodzi do klatki i podgryza paluchy

Woła o jedzenie i zagląda jak się ją woła. Czuję, że przekonują się do ludzi i nie są już takimi dzikuskami.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Cudne mają uszy! Wszystkie 

Cudowne maluszki
A moi przyszli chłopcy gdzie
? Już się ich nie mogę doczekać! A tu jeszcze cały grudzień przede mną