Szlachetna Paczka 2013
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
- pucka69
- Kontakt:
Re: Szlachetna Paczka 2013
Kontaktowałam się z Panią Marzeną i powiedziała, że oni dopiero zaczynają naukę i że to jest wariant łagodny. Z tym, że jeśli chodzi o części sa 3 na jeden rok...
Potwierdź proszę, czy będziesz samochodem, a jeśli tak, to o której. Mam dużą ciężką torbępucka69 pisze:W piątek wieczór będę w Medicavecie. Najprawdopodobniej samochodem.
Dorzucę jeszcze szalik komin i może jakieś inne rzeczy z monsterhajami, w netto mają promocję. Plus pastę i szczoteczkę dla małej. Pucko, muszę cię prosić o pw z wybranym paczkomatem http://paczkomaty.pl/pl/dla-ciebie/znajdz-paczkomat oraz danymi do wysyłki. Myślałam, że tż podrzuci, ale jednak nie
- pucka69
- Kontakt:
Potwierdzamkarolinaa pisze:Potwierdź proszę, czy będziesz samochodem, a jeśli tak, to o której. Mam dużą ciężką torbępucka69 pisze:W piątek wieczór będę w Medicavecie. Najprawdopodobniej samochodem.
- pucka69
- Kontakt:
Paczkomat WAW422lubię pisze:Dorzucę jeszcze szalik komin i może jakieś inne rzeczy z monsterhajami, w netto mają promocję. Plus pastę i szczoteczkę dla małej. Pucko, muszę cię prosić o pw z wybranym paczkomatem http://paczkomaty.pl/pl/dla-ciebie/znajdz-paczkomat oraz danymi do wysyłki. Myślałam, że tż podrzuci, ale jednak nie
Puławska 427
02-801 Warszawa
Położenie: Market Real
Godziny dostępności: Paczkomat: 24/7.
Jakie dane podać?
- pucka69
- Kontakt:
kaarolina:
przyprawy, bakalie, ryż, makaron, powidła, mąka, groszek, kukurydza, duzo batoników , herbata, mąka, miód, kocyk? poduszka? z hipkiem, kosmetyki i cudny piesek z wieeelkimi oczami i jeszcze miś:) dziekuję
Miłosniczko - dotarła paczka nr 2 od Ciebie, nie mam wciąż czasu zajrzeć
Słuchajcie - czy ktoś z Warszawy ma czas kupić podręczniki? Oddam pieniądze oczywiście, tylko czasu mi brak na pojechanie po nie. Proszę
przyprawy, bakalie, ryż, makaron, powidła, mąka, groszek, kukurydza, duzo batoników , herbata, mąka, miód, kocyk? poduszka? z hipkiem, kosmetyki i cudny piesek z wieeelkimi oczami i jeszcze miś:) dziekuję
Miłosniczko - dotarła paczka nr 2 od Ciebie, nie mam wciąż czasu zajrzeć
Słuchajcie - czy ktoś z Warszawy ma czas kupić podręczniki? Oddam pieniądze oczywiście, tylko czasu mi brak na pojechanie po nie. Proszę
Kontaktowałam się z Panią Marzeną i powiedziała, że oni dopiero zaczynają naukę i że to jest wariant łagodny. Z tym, że jeśli chodzi o części sa 3 na jeden rok...