Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
balbinkowo

Re: Uwaga! Wejście grozi uzależnieniem! Czyli Dropsikowy wąt

Post autor: balbinkowo »

Dropsikowa jeszcze raz... 100 latek i przynajmniej 2 świń w domu już niedługo :102: A dla Dropsia 100 latek i przynajmniej 1 prośka więcej :szczerbaty:
Dropsio pisze:A tak z innej beczki: jutro, a najpóźniej w poniedziałek wieczorem spodziewamy się... małych triopsów (przekopnic) :love: Za tydzień powinny być w miarę duże... Już nie pamiętam, kiedy je miałam :P Ale fakt faktem jajeczka już nie kupowane, jak na początku, a z "domowej" hodowli ;) O, za miesiąc powinny być u nas takie małe potworki:
Obrazek
www.interplayuk.com
Yyyyy... a co to takiego jest...?
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Dropsio pisze: A tak z innej beczki: jutro, a najpóźniej w poniedziałek wieczorem spodziewamy się... małych triopsów (przekopnic) :love: Za tydzień powinny być w miarę duże... Już nie pamiętam, kiedy je miałam :P Ale fakt faktem jajeczka już nie kupowane, jak na początku, a z "domowej" hodowli ;) O, za miesiąc powinny być u nas takie małe potworki:
Obrazek
www.interplayuk.com
Niezłe towarzycho :szczerbaty:
Sto lat :prezent:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Dziękujemy razem z Dropsiem bardzo za życzenia :buzki:

Balbinkowo, ot taki mały skorupiaczek :szczerbaty: Ja tam je uwielbiam, cudne są. Kosmici. A od spodu jakie brzusie, a raczej rządki małych "łapek"... Chociaż niektórzy domownicy się brzydzą :P

Dropsiul natomiast śmiga... Tortu nie było i jutro niestety też chyba nie będzie, bo na podwórku błocko koszmarne.
Nikt się filmikiem nie zachwyca? Dropsik Waleczny! :lol:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Właśnie oglądałam film, ciekawie go podrzuca :lol:
Szkoda, że nie próbował z nim wyjść z klatki, jakbyś uchwyciła moment kiedy nie mieści się z nim w drzwiach to by było mistrzostwo :laugh: :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Dropsio

Dzima, myślałam o tym samym! Mam nadzieję, że kiedyś się uda uchwycić. Ale ogólnie, jak daję my patole do zabawy, to wiem, że przez pół godziny nie odejdę od klatki - miota nimi na wszystkie strony, uderza w miseczki i pręty, nieraz mu się już między szczebelkami klatek zaklinowywał patyk, wtedy zupełna komedia - szarpie się, a jak już wyciągnie, to macha jeszcze lepiej niż wcześniej. Bomba po prostu :lol: Jutro może przyniosę kawałek brzozy, to będzie miał zajęcie, to może uda się coś ciekawego jeszcze nagrać :lol:
tosiulek2014

Post autor: tosiulek2014 »

Ja też się pozachwycałam Dropsiem z patykiem , czadowy jest :love: , a wygląda przy tym bardziej jak psiak, niż świnka :lol:
A poza tym - wszystkiego najlepszego :prezent:
balbinkowo

Dropsio pisze: ot taki mały skorupiaczek :szczerbaty: Ja tam je uwielbiam, cudne są. Kosmici. A od spodu jakie brzusie, a raczej rządki małych "łapek"... Chociaż niektórzy domownicy się brzydzą :P
To ty to małe kosmiczne coś będziesz hodować czy zajadać się tym Dropsikowa...???
Dropsio

Tosiulek, bo Dropś to nie jest świnka, tylko właśnie piesek - drze się na powitanie jak wracam do domu, biega za nogą, wielbi patyki... Ma nawet legowisko dla psa :lol:

Balbinkowo - jeść je? :shock: W życiu! Ja w ogóle nie lubię mięsa, ale wiesz, jakbym powiedziała babci, to ta by zaczęła wymyślać że rosnę i że na głowę upadłam... :glowawmur: ja je hoduję dla... No wiesz, żeby popatrzeć, bo zwierzątka świetne na prawdę.
balbinkowo

Dropsio pisze: ja je hoduję dla... No wiesz, żeby popatrzeć, bo zwierzątka świetne na prawdę.
Aha... no skoro tak mówisz to zapewne to prawda... :mrgreen: Ja jakoś nie czerpię pełnej satysfakcji z posiadania zwierząt których nie mogę pogłaskać, przytulić... ale dla każdego coś dobrego ;)
Ty Dropsikowa, a może ty zoologiem zostaniesz, jak ty takie stwory lubisz... co? :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Dziwny stworek :szczerbaty: ale może jej wystarczy, żeby na niego popatrzeć...sprzątnąć czasem akwarium itd. ;)
U mnie zastanawiają się po co trzymam te świnie? Przecież nie mam z nich pożytku tylko robotę, bo muszę sprzątać i wydawać na nie pieniądze. Ale cóż...sprawia mi to radość :102:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”