Yyyyy... a co to takiego jest...?Dropsio pisze:A tak z innej beczki: jutro, a najpóźniej w poniedziałek wieczorem spodziewamy się... małych triopsów (przekopnic)Za tydzień powinny być w miarę duże... Już nie pamiętam, kiedy je miałam
Ale fakt faktem jajeczka już nie kupowane, jak na początku, a z "domowej" hodowli
O, za miesiąc powinny być u nas takie małe potworki:
www.interplayuk.com
Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
balbinkowo
Re: Uwaga! Wejście grozi uzależnieniem! Czyli Dropsikowy wąt
Dropsikowa jeszcze raz... 100 latek i przynajmniej 2 świń w domu już niedługo
A dla Dropsia 100 latek i przynajmniej 1 prośka więcej
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Niezłe towarzychoDropsio pisze: A tak z innej beczki: jutro, a najpóźniej w poniedziałek wieczorem spodziewamy się... małych triopsów (przekopnic)Za tydzień powinny być w miarę duże... Już nie pamiętam, kiedy je miałam
Ale fakt faktem jajeczka już nie kupowane, jak na początku, a z "domowej" hodowli
O, za miesiąc powinny być u nas takie małe potworki:
www.interplayuk.com
Sto lat
-
Dropsio
Dziękujemy razem z Dropsiem bardzo za życzenia
Balbinkowo, ot taki mały skorupiaczek
Ja tam je uwielbiam, cudne są. Kosmici. A od spodu jakie brzusie, a raczej rządki małych "łapek"... Chociaż niektórzy domownicy się brzydzą 
Dropsiul natomiast śmiga... Tortu nie było i jutro niestety też chyba nie będzie, bo na podwórku błocko koszmarne.
Nikt się filmikiem nie zachwyca? Dropsik Waleczny!
Balbinkowo, ot taki mały skorupiaczek
Dropsiul natomiast śmiga... Tortu nie było i jutro niestety też chyba nie będzie, bo na podwórku błocko koszmarne.
Nikt się filmikiem nie zachwyca? Dropsik Waleczny!
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Właśnie oglądałam film, ciekawie go podrzuca
Szkoda, że nie próbował z nim wyjść z klatki, jakbyś uchwyciła moment kiedy nie mieści się z nim w drzwiach to by było mistrzostwo

Szkoda, że nie próbował z nim wyjść z klatki, jakbyś uchwyciła moment kiedy nie mieści się z nim w drzwiach to by było mistrzostwo
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Dropsio
Dzima, myślałam o tym samym! Mam nadzieję, że kiedyś się uda uchwycić. Ale ogólnie, jak daję my patole do zabawy, to wiem, że przez pół godziny nie odejdę od klatki - miota nimi na wszystkie strony, uderza w miseczki i pręty, nieraz mu się już między szczebelkami klatek zaklinowywał patyk, wtedy zupełna komedia - szarpie się, a jak już wyciągnie, to macha jeszcze lepiej niż wcześniej. Bomba po prostu
Jutro może przyniosę kawałek brzozy, to będzie miał zajęcie, to może uda się coś ciekawego jeszcze nagrać 
-
tosiulek2014
Ja też się pozachwycałam Dropsiem z patykiem , czadowy jest
, a wygląda przy tym bardziej jak psiak, niż świnka
A poza tym - wszystkiego najlepszego
A poza tym - wszystkiego najlepszego
-
balbinkowo
To ty to małe kosmiczne coś będziesz hodować czy zajadać się tym Dropsikowa...???Dropsio pisze: ot taki mały skorupiaczekJa tam je uwielbiam, cudne są. Kosmici. A od spodu jakie brzusie, a raczej rządki małych "łapek"... Chociaż niektórzy domownicy się brzydzą
-
Dropsio
Tosiulek, bo Dropś to nie jest świnka, tylko właśnie piesek - drze się na powitanie jak wracam do domu, biega za nogą, wielbi patyki... Ma nawet legowisko dla psa
Balbinkowo - jeść je?
W życiu! Ja w ogóle nie lubię mięsa, ale wiesz, jakbym powiedziała babci, to ta by zaczęła wymyślać że rosnę i że na głowę upadłam...
ja je hoduję dla... No wiesz, żeby popatrzeć, bo zwierzątka świetne na prawdę.
Balbinkowo - jeść je?
-
balbinkowo
Aha... no skoro tak mówisz to zapewne to prawda...Dropsio pisze: ja je hoduję dla... No wiesz, żeby popatrzeć, bo zwierzątka świetne na prawdę.
Ty Dropsikowa, a może ty zoologiem zostaniesz, jak ty takie stwory lubisz... co?
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Dziwny stworek
ale może jej wystarczy, żeby na niego popatrzeć...sprzątnąć czasem akwarium itd.
U mnie zastanawiają się po co trzymam te świnie? Przecież nie mam z nich pożytku tylko robotę, bo muszę sprzątać i wydawać na nie pieniądze. Ale cóż...sprawia mi to radość
U mnie zastanawiają się po co trzymam te świnie? Przecież nie mam z nich pożytku tylko robotę, bo muszę sprzątać i wydawać na nie pieniądze. Ale cóż...sprawia mi to radość
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM