A nie myślałaś o tym, by przerzucić się na grube koce i co 2 dzień dawać do prania z octem na jakiś krótki program? Wątpię, czy w miesiąc byś podwyższyła rachunki za prąd i wodę o 100 zł, a byś miała mniej roboty.
Zawsze możesz zrobić kuwetę na wymiar z polipropylenu kanalikowego. Obstawiam, że na Twój kojec kuweta by kosztowała koło 40 zł.
Berta i Elma
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- effcien
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Pigi, Fretka, Halinka, Balbinka, Fifi&Rifi
effcien grube koce odpadają.. one były by już po dwóch godzinach mokre. Małpy na początku miały środek bez seni i masakrę tam z tym kocem robiły. Z resztą pranie takich koców (teraz mam 1 duży i jeden mniejszy + cienki pod spód) to też masakra. Muszę prać oddzielnie koce, oddzielnie zabawki bo pralka nie wyrabia (a jest niby na 7kg wsadu
). No i szkoda mi niespełna rocznej pralki, więc wszystko odkurzam.. Jakbym miała co dwa im to odkurzać, to bym w ogóle z nimi czasu nie spędzała
A kuweta nie ma sensu, bo tej wielkości i tak nie wysypię żwirem... ehh.. zobaczymy co to dalej będzie..
Dziś paskudy miały sesję ale nie chciały współpracować, więc chyba nic z gwiazdorzenia w kalendarzu nie będzie
Dziś trochę rodzinnie

ten zawadiacki uśmiech

Pigi

A kuweta nie ma sensu, bo tej wielkości i tak nie wysypię żwirem... ehh.. zobaczymy co to dalej będzie..
Dziś paskudy miały sesję ale nie chciały współpracować, więc chyba nic z gwiazdorzenia w kalendarzu nie będzie

Dziś trochę rodzinnie

ten zawadiacki uśmiech

Pigi

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

Fotki rodzinne sa poprostu boskie
jakie super kolorki
Tez piore rzeczy swinkowe a mam ich naprawde duzo. Pralka mi wytrzymuje od 4 lat
ale w sumie pcham do niej co wlezie bo czas juz na lepszy model. Dziwie sie ze tyle wytrzymuje.
EDIT: to zdjecie rodzinne wydrukuj i powies w ramce na scianie. Moglabys tylko zmienic tlo na cos bardziej hm luxusowego. Jakas satyna?

Tez piore rzeczy swinkowe a mam ich naprawde duzo. Pralka mi wytrzymuje od 4 lat

EDIT: to zdjecie rodzinne wydrukuj i powies w ramce na scianie. Moglabys tylko zmienic tlo na cos bardziej hm luxusowego. Jakas satyna?
Ostatnio zmieniony 15 sie 2014, 12:55 przez ANYA, łącznie zmieniany 1 raz.
- effcien
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Moje mają zagrodę ok. 2 metry na metr. Całość jest wysypana grubo żwirem, na to kładę koc. Tylko ja mam 2 świnie, które siurają głównie po kątach i w domkach, więc w tych miejscach mają dodatkowo seni.
W Twoim przypadku jedyne, co mi jeszcze przychodzi do głowy to kupienie hurtowych ilości waty oraz ligniny w belach albo prześcieradeł medycznych. W końcu seni to coś jakby wata w środku pokryta z jednej strony ligniną.
W Twoim przypadku jedyne, co mi jeszcze przychodzi do głowy to kupienie hurtowych ilości waty oraz ligniny w belach albo prześcieradeł medycznych. W końcu seni to coś jakby wata w środku pokryta z jednej strony ligniną.
Pigola na ostatnim wymiata!
Tylko te dwa boby w tle
Rodzinne też przepiękne... Pierwsze i trzecie
Mam nadzieję, że wysłałaś, bo jak nie

Rodzinne też przepiękne... Pierwsze i trzecie

Mam nadzieję, że wysłałaś, bo jak nie

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Rodzinne zdjęcie mogłabyś podpisać bo po samym pyszczku nie rozróżniam Halinki od Rifi 

Też mam "małe" problemy z rozróżnieniem babeczek
Natura im urody nie szczędziła, trio razem wygląda jak bajkowe futrzaki! 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Z rodziną dobrze wychodzi się tylko na zdjęciach
Śliczne
ale dlaczego zrobiłaś taką sesję po konkursie kalendarzowym? 

Śliczne

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
no właśnie moja podczas wirowania się zatrzymuje, bo ma za "ciężko"..ANYA pisze: Tez piore rzeczy swinkowe a mam ich naprawde duzo. Pralka mi wytrzymuje od 4 lat. ale w sumie pcham do niej co wlezie bo czas juz na lepszy model. Dziwie sie ze tyle wytrzymuje.

to prawda.. dzienna ilość sików i bobów 2 i 6 świń to mega różnica. Ale są też plusy posiadania akurat 6stki.. Uwielbiam patrzeć jak cała 6stka coś sobie w tych główkach trybi. Można się czasami naprawdę pośmiać z ich pomysłóweffcien pisze:Tylko ja mam 2 świnie, które siurają głównie po kątach i w domkach, więc w tych miejscach mają dodatkowo seni.

na konkurs 3 fotki wysłałam, choć nie liczę że się coś uda.. zobaczymy..
Naprawdę nie rozróżniacie Haliny od Rifi.. przecież Halina to taka Ba(le)ronowa, że trudno jej nie odróżnić

Na 1 jest od prawej Fifi, Halinka i Rifi
na 2: Fifi, Rifi i Halinka
na 3: Rifi, Halinka Fifi

Święta prawda jeśli chodzi o tą trójce! Młode się nie tolerują! A matka jak wszystkich i wszystkiego się boi, tak potrafi doprowadzić do porządku młode.. Fifi jak pyszczy do innych, tak do Haliny nie podskakuje.. śmieszne to, bo one przecież chyba nie trybią już, że to ich mama? raczej nie mają takiego myślenia jak myDzima pisze:Z rodziną dobrze wychodzi się tylko na zdjęciach

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Jak są fotki z innej perspektywy to odróżniam je po tym, że Rifi ma więcej czarnego futerka niż Halinka ale po pyszczku to już nie dam radydortezka pisze: Naprawdę nie rozróżniacie Haliny od Rifi.. przecież Halina to taka Ba(le)ronowa, że trudno jej nie odróżnić![]()