Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
Re: Norki, kapciochy, jamki, domki, legowiska, tunele, hamak
Być może w dość nietypowy sposób, ale pozwolę sobie i ja po raz kolejny zareklamować kapciochy. To zdjęcie pokazuje, jak bardzo świnie je lubią

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Chyba dobry film oglądały, bo dużo Bobcornu dla Pastuszka zostawiły 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Irenka w jamce

-
- Miejscowość: Łowicz
- Kontakt:
Pastuszku ja poproszę dwa kapcioszki o rozmiarze XL. Jeden koloru niebieskiego w pieski i w łapki,tj.nr31 w poście pierwszym.Drugi koloru niebieskiego w małpki i serduszka tj. nr33 w poście pierwszym.Proszę podaj cenę oraz koszt wysyłki.Pozdrawiam Bunia.
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
No patrz a ja swoje zawsze pytam, czy nie mają gdzie robić tylko tu muszątwojawiernafanka pisze:Być może w dość nietypowy sposób, ale pozwolę sobie i ja po raz kolejny zareklamować kapciochy. To zdjęcie pokazuje, jak bardzo świnie je lubią

A one tak z serca

Zazdroszczę tego widokuAlinka pisze:

Ok, na dniach się do Ciebie odezwę.Bunia pisze:Pastuszku ja poproszę dwa kapcioszki o rozmiarze XL. Jeden koloru niebieskiego w pieski i w łapki,tj.nr31 w poście pierwszym.Drugi koloru niebieskiego w małpki i serduszka tj. nr33 w poście pierwszym.Proszę podaj cenę oraz koszt wysyłki.Pozdrawiam Bunia.
pastuszku
a ja za kilka dni się odezwę, tym razem w sprawie dużego kapciocha bo czekam na dwa dry bedy.Jeden koloru burgund a drugi burgund w białe łapki i nie wiem jakie kolory wybrać kapciocha, żeby nie było za bardzo pstrokato w klatce.Buziaczki dla Ciebie kochana 

- pastuszek
- Kontakt:
Bordo, czerwonyanuleczka pisze:pastuszkua ja za kilka dni się odezwę, tym razem w sprawie dużego kapciocha bo czekam na dwa dry bedy.Jeden koloru burgund a drugi burgund w białe łapki i nie wiem jakie kolory wybrać kapciocha, żeby nie było za bardzo pstrokato w klatce.Buziaczki dla Ciebie kochana

pastuszku ta bawełna jest super
a oto zadowoleni klienci

pastuszku a tak przy okazji zapytam zostało Ci troszkę tej bawełny

a oto zadowoleni klienci
pastuszku a tak przy okazji zapytam zostało Ci troszkę tej bawełny

- pastuszek
- Kontakt:
Nie mam, a jak już to jakieś skrawki.
kochana...myślę,że czerwony będzie ok.Jutro lub pojutrze powinny dojść dry bedy.Zobaczę jak te kolory wyglądają na żywo i odezwę się ,żeby potwierdzić zamówienie
.Wszystkie -,,nasze świnki''- kochają Twoje legowiska ,nawet Alfik któremu ciągle gorąco jak ma okazje to wciska sie do jamki