Właśnie przeczytałam na fb. to jest zarówno Wiedźmin jak i Geralt. Mówimy na niego jeszcze Wiedźminster, Wiedźmak, Sołts, Dżyngis Bóbr, Bobrzysko, Gruby i pewnie dużo innych ksywek by się znalazło. Zgubić się w tym nie sztuka

Moderatorzy: pastuszek, Anula, justynuszek
To daj znać - bo w piątek mogę zawieźć kolejnejolka pisze:nie wiem czy jutro nie pozbawie MV wystawki, Moje dziewczynki teraz bardzo użytkują intensywnie
sosnowa pisze:![]()
Właśnie przeczytałam na fb. to jest zarówno Wiedźmin jak i Geralt. Mówimy na niego jeszcze Wiedźminster, Wiedźmak, Sołts, Dżyngis Bóbr, Bobrzysko, Gruby i pewnie dużo innych ksywek by się znalazło. Zgubić się w tym nie sztuka
Oczywiście, tylko nieco się ogarnę bo jeszcze lunorkowej jedną mam skończyć i trzy dla przyszłego DS Jelinka i JanoshaAnusia pisze:Witam, moje świnki uwielbiają pani norki. Można zamówić kolejne dwie?
nie mamyPs. Z Nowym rokiem cena wzrosła do 25,00 za norkę. Mama nadzieję że nie macie za złe?
HMMM cóżpucka69 pisze:Jolka? To Wy tak zaszaleliście? Madzia z Mv dzwoniła że nie mają już norek i mam przynosić