Zdjęcia naszych klatek

Czyli jak powinna mieszkać świnka

Moderator: Pulpecja

ODPOWIEDZ
Dropsio

Re: Zdjęcia naszych klatek

Post autor: Dropsio »

Wow! Fajnie! :)
Rozalia&Jadźwig

Post autor: Rozalia&Jadźwig »

Dziękujemy!!! :) Jeżeli ktoś by miał jakieś sugestie co do wyposażenia to chętnie wysłucham :) szukam pomysłów żeby dalej udoskonalać lokum prośków :)
Wera

Post autor: Wera »

Super wymyśliłaś, ja bym jeszcze w jakąś norkę, albo legowisko zainwestowała, ale ja mam na punkcie legowisk chysia większego od mojej świnki, niedawno sama zaczęłam szyć.
Rozalia&Jadźwig

Mam maszynę więc kwestia tylko wolnego czasu i sama uszyję :) właśnie wypatrzyłam u kogoś norki z polarku i chyba odgapię bo pomysłowo uszyte :D
Yvon

Post autor: Yvon »

Piękne świnkowe mieszkanko. Dużo miejsca, pięterka. Nie dziwię się, że świnki niechętnie teraz chcą wychodzić na zewnątrz. Mają naprawdę wspaniały domek.
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

No żesz takiego cuda to chyba jeszcze nie widziałam, wspanialy apartament :jupi:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Rozalia&Jadźwig

Dziękuję, chyba jeszcze tą szafeczkę po lewej przerobię im na mieszkanko :) przybory zawsze można gdzie indziej przechowywać :lol:
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

super wygląda :ok:
Yvon

Post autor: Yvon »

Ja w czerwcu będę kombinować z powiększeniem powierzchni mieszkalnej świnek. Ale kupię drugą klatkę i połączę drzwiczkami. Będą przechodziły prze mostek.
Nie ma kto mi takiego cudnego pomieszczenia zrobić :( Więc muszę pozostać przy klatkach.
Rozalia&Jadźwig

Risolda, ja wszystko od początku do końca zrobiłam sama więc po co faceci :P a jaka satysfakcja z wykonanej pracy :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Świnkowe mieszkanie”