Busia - ostatnia świnka z ferajny, ODESZŁA !
Moderator: pastuszek
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Busia - ostatnia świnka z ferajny, ODESZŁA !
Zdrowia i siły. I zaglądaj na forum
- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
Strasznie to przykre... i trudne nie tak dawno temu myślałam, że u mnie era świnkowa też zakończyła, przynajmniej na jakiś czas, ale mimo problemów znów są świnki... życie lubi figle płatać czasem. Życzę dużo zdrowia i sił dla Ciebie i rodziców niech Ci się wszystko dobrze poukłada...
Busiu...
Busiu...
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Beatko bardzo współczuję ale teraz masz inne, ważniejsze rzeczy na głowie. Życzę ci żebyś miała dużo siły i zdrowia do zajmowania się rodzicami.
Mam nadzieję, że zobaczymy się na jakiś świńskich wystawach, imprezach.
Mam nadzieję, że zobaczymy się na jakiś świńskich wystawach, imprezach.
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Dla Twoich prosiaczków
Beatko współczuję. Życzę dużo sił i zdrowia dla Ciebie i Rodziców
Beatko współczuję. Życzę dużo sił i zdrowia dla Ciebie i Rodziców
dziękuję wszystkim za współczucie i zrozumienie...
Pusto tak w pokoju !
budzę się w nocy, bo mi się wydaje, że Busia postękuje i że muszę jej podać kropelki p. bólowe śpię czujnie, bo tego się nauczyłam, żeby reagować zaraz na każdy szelest
podnoszę głowę, a tu zamiast klatki - szafka ! głupio mi się robi i smutno i trudno potem zasnąć... ech ! ciężko !
Pusto tak w pokoju !
budzę się w nocy, bo mi się wydaje, że Busia postękuje i że muszę jej podać kropelki p. bólowe śpię czujnie, bo tego się nauczyłam, żeby reagować zaraz na każdy szelest
podnoszę głowę, a tu zamiast klatki - szafka ! głupio mi się robi i smutno i trudno potem zasnąć... ech ! ciężko !
-
- Miejscowość: Puck
- Kontakt:
Bardzo współczuję. Dwa dni temu też straciła Remika,ostatniego z paczki, którego oczyma wyobraźni widzę na wyciągniętego na hamaczku. Trzymaj się. Szkoda, że świnki żyją tak krótko, o wiele za krótko.