☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Re: Nina, Pola i Amolika - Imprezka!!!

Post autor: martuś »

Ale laski mają cudne życie :szczerbaty: Patrząc na ich wspólne reakcje nie mogę sobie wyobrazić "właścicieli" samotnych świnek twierdzących, że "tak im jest dobrze", "przecież spędzam z nią/nim dużo czasu" :roll: Świnka potrzebuje drugiej świnki (a nawet i trzeciej :lol: ) żeby była tak na prawdę szczęśliwa ;)
Obrazek
katiusha

Post autor: katiusha »

Assia, Casia - dzięki! Impreza trwa :szczerbaty:
Jola - jaka łapówka :lol: Cieszę się, że sprawiłam Ci radochę :buzki: Rozporządzaj, jak uważasz, to Twoje własności!Obrazek I dopocznij! Się należy! Kobieto - wkrętarka to podstawa w damskiej torebce!
Martuś - i czwartej świnki...hihihi!
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

no odpoczywam. Laski nakarmione, a ja zamiast sprzatac szykuję się do .. kina :yahoo: idę na Pięćdziesiąt twarzy Greya przedpremierowy pokaz :yahoo: dziś :jupi:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
katiusha

Uuuuuu :shock: To podkręcona wrócisz :szczerbaty: Fajnie!!!

A na imprezie goście się chwilowo uaktywnili, więc trzeba było jadło zapodać :lol:

Obrazek
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

A ja się nie zgodzę, że wszystkie świnki potrzebują towarzystwa, a już na pewno nie tej samej płci.. A w szczególności nie samce! Wczoraj późnym wieczorem zwątpiłam w zasadność trzymania Taśka z jakąkolwiek świnką (może samiczką ale też nie sądzę) on jest na mnie obrażony odkąd "dostał" kolegę.. Nie pozwala się brać na ręce bardzo rzadko chce być głaskany, z Czarnym w ogóle stara się nie wchodzić sobie w drogę i już nawet z ataków na niego zrezygnował, po prostu całymi dniami siedzi poza klatką, najczęściej schowany pod regałem. Jak był sam w klatce był dużo weselszą świnką.. Gery też za szczęśliwy nie jest z towarzystwa choć i nie smutny raczej neutralny, więc jest ok. Czarny lubi towarzystwo i Wiewiórek też jest towarzyski. Ludzie też są "stadni" ale przecież lubimy pobyć sami a niektórzy wręcz nie lubią przebywać w towarzystwie ;)

Dziewczyny Katiushy się super dogadują i nic tylko zazdrościć takiego słodkiego, zgodnego stadka :love: Smacznego laseczki :szczerbaty:
Katiusha ty masz dziś urodziny?

Jolka udanej zabawy ;)
katiusha

Hmmm... Zawsze są jakieś wyjątki :idontknow: Jako najlepsza obserwatorka dobrze o tym wiesz. W sumie w naturze jest jeden samczyk na stadko samiczek :?

Owszem mam :szczerbaty: Ale ja chora, Małż kwiatuszki przytargał, ale śpi zmęczony..echhhhh :|
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Too.. STO LAT! I STO ŚWIŃ! :szczerbaty:

No właśnie w naturze jest trochę inaczej ;) z tego co się orientuje to żyją w niedużych stadka po około 5 samic i samiec ewentualnie przy większym stadku zdarzają się dwa samce. No i do tego mają wielkie przestrzenie nie siedzą na powierzchni klatki ani nawet na powierzchni wielkości jednego pokoju.
katiusha

Dziękuję :buzki: Ale te sto świnek chyba sobie daruję :lol: Trzymaj kciuki za cztery, bo oczekuję :love:

No właśnie, też tak czytałam :roll: Nic dziwnego, że u nas w domach panowie się czubią a baby przy rujce szaleją :|
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

hmmm Urodziny, a ja nic nie wiem, gadałysmy ufff ale faux pas :glowawmur:
Najlepszego :buzki: :buzki: :prezent:
i lece, bo jeszcze w proszku jestem :D
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
katiusha

Hihi! Dzięki Jola :buzki: Wróżką nie jesteś w końcu :lol: SZYKUJ SIĘ, bo na reklamy nie zdążysz :szczerbaty: Miłego seansu :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”