Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Uwaga! Wejście grozi uzależnieniem! Czyli Dropsikowy wąt

Post autor: Dzima »

Dropsio pisze:
Obrazek
"What's uuuuuuuuuuuuuuuuuup!"Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Shira

Post autor: Shira »

Dropsio pisze:Ja wiem, post pod postem ale...
Obrazek

Alee świniaczki robią minki normalne bomba !! :jupi:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Głaskałam go, on gruchał i nagle znowu mu odbiło... Rzucił się na moją rękę z zębami ( :szczerbaty: ), a aparat sam zrobił zdjecie :szczerbaty:
Tak więc to nie ziew - to coś w stylu: "Odczep się i spadaj, bo cię zjem!" :szczerbaty: Sama byłam w szoku, że tak rozdziawił paszczura bez ziewania.
Shira

Post autor: Shira »

He he gryzon kochany
Dropsio

Dortezka (ba - Wrocławiacy!), ja wiem, że 25 czerwca na bank będę :szczerbaty: Chyba zdążysz to przeczytać, nie? :lol:
Myślę, że będę miała czas jakoś od 15 do 17... Chociaż nie wiem, czy nie będziemy się trzymały bliżej Hali Stulecia/Ludowej(?), bo na 20 musimy być w środku.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Dropsio pisze:Dortezka (ba - Wrocławiacy!), ja wiem, że 25 czerwca na bank będę. Chyba zdążysz to przeczytać, nie?
Myślę, że będę miała czas jakoś od 15 do 17... Chociaż nie wiem, czy nie będziemy się trzymały bliżej Hali Stulecia/Ludowej(?), bo na 20 musimy być w środku.
toś mi pojechała :neener: wiem, że ostatnio zaniedbuję forum, no ale bez przesady :szczerbaty:
To trzeba coś organizować.. ja tak w dal nie planuję (nie wiem co będzie jutro, a co dopiero w czerwcu) więc lepiej tu coś ustalmy, wpiszę sobie i tyle. I nie mów o Hali (a co tam będzie? co tam będzie??? ).. to totalnie drugi koniec miasta :laugh:
Dropsio pisze: Obrazek
przyklejony bob :love:

a co do akcji "moja świnka sobie coś zrobiła".. ja staram się już trochę spokojniej reagować ale pierwsze co to patrzę na zegarek.. jak nasz wet ma jeszcze czynne albo parę minut po to rzucam TŻ telefon, krzyczę "dzwoń że jedziemy" i się pakuję... a jak już bardzo późno to w głowie widzę tylko jak mi nocne lecznice przesuwają się.. zazwyczaj nawet jak gdzieś jedziemy to już w transporterku świnka jest zdrowa.. a weci się na mnie dziwnie patrzą
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Burakura

Post autor: Burakura »

Faktycznie grozi uzależnieniem, już się uzależniłam! :mrgreen:
Dropsio

Dortezka, ja też nic nigdy nie planuję, od tego mama jest :szczerbaty:
Jedziemy na koncert, ale nie wiem, może się uda mamę namówić, żeby gdzieś bliżej Magnolii albo nawet tam pojechać.
Niedługo może nowe foty wrzucę... 8-)
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

dortezka pisze:
Dropsio pisze:Dortezka (ba - Wrocławiacy!), ja wiem, że 25 czerwca na bank będę. Chyba zdążysz to przeczytać, nie?
toś mi pojechała :neener: wiem, że ostatnio zaniedbuję forum, no ale bez przesady :szczerbaty:
To trzeba coś organizować.. ja tak w dal nie planuję (nie wiem co będzie jutro, a co dopiero w czerwcu) więc lepiej tu coś ustalmy, wpiszę sobie i tyle. I nie mów o Hali (a co tam będzie? co tam będzie??? ).. to totalnie drugi koniec miasta :laugh:
Lato będzie dortezko - najwyższy czas ruszyć 4 litery gdzieś dalej niż magnolia :neener:
Awatar użytkownika
dortezka
Kontakt:

Post autor: dortezka »

ruszam codziennie w Twe strony prawie :neener: jak ode mnie, to chyba dostatecznie daleko?? :szczerbaty: :laugh:

dobra dobra.. przejazdówkę mam.. mogę być wszędzie.. najwyżej będę 2 godziny do domu wracać :laugh:

a co to za koncert?? :D
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”