Zdjęcia naszych klatek

Czyli jak powinna mieszkać świnka

Moderator: Pulpecja

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sanedie
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Re: Zdjęcia naszych klatek

Post autor: sanedie »

U mnie jest podobnie z tą tekturką , tylko że dziewczyny mają paśnik w klatce taki troszkę inny, tzn metalowa kratka z klatki, ale bez ograniczników z boku, dodano mi do klatki kiedy kupowałam on jest docelowo na taką lukę w kuwecie na dół, ale moje laski tam wchodziły więc zmieniłam :102: i u mnie zamiast tekturki świetnie sprawdza się taka jakby folia na dokumenty tylko że twardsza i taka z otworkiem z boku :D dziewczyny nawet tego nie tykają a sianko zabezpieczone i śmieci nie ma :D :102:
Obrazek
Masza

Post autor: Masza »

Właściwie włożyłam tą tekturę na próbę, bo nie chciałam, aby sianko za klatkę leciało. Nie wygląda jakoś to efektownie ale póki co zdaje egzamin a świnki nie są nią zainteresowane.
Arya90

Post autor: Arya90 »

Piękne macie te klateczki, jesteście kopalną pomysłów i inspiracji, na to jak urządzić świniakowi mieszkanko
Świnka Morska

Post autor: Świnka Morska »

Super pomysł :ok: .Tania i prosta zagroda i to tego z możliwością rozbudowy. Tak trzymać, a zamiast kartonu możesz użyć np. takich płyt plastikowych ala kafelki do przyklejania na ścianę .Są lekkie ,łatwo je przyciąć i umyć wrazie potrzeby . Ja takich używam bo moja Tosia lubi sobie od czsu do czasu trysnąć siuśkami po ścianie :szczerbaty: .
Świnka Morska

Nasza willa :lol:
Wymiary parteru to 120cm x 80cm,wymiary większego pięterka 40cm x 80cm, a wymiary najmniejszego piętra (sypialni) ;) to 25cm x 40 cm

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Super klatka! :ok: Zdradź skąd masz takie kratki a la C&C? :D
Arya90

Post autor: Arya90 »

Ale ładna! Masz taką samą matę łazienkową jak my :love:
Świnka Morska

Lilith88 pisze:Super klatka! :ok: Zdradź skąd masz takie kratki a la C&C? :D
Klatka jest dziełem mojej mamy :buzki: . Wykorzystała kratki które kupiła na allegro
-podaję link-
http://allegro.pl/kojec-klatka-buda-dla ... 24892.html
połączyła je paskami zaciskowymi , kuweta jest z polipropylenu komorowego.
Te kratki są bardzo solidne i występują w dwóch wersjach kolorystycznych ( srebrne i zielone) oraz dwóch wymiarach ( 70 cm x 70 cm i 66 cm x 80 cm ). Mama wykorzystała 66 x 80 , trochę je poprzycinała i efekt widzieliście.
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Jakie firaneczki gustowne :love: A za firaneczkami tereny owiane tajemnicą... :szczerbaty:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Yvon

Post autor: Yvon »

Świnko Morska, ładne masz mieszkanko dla prosiaczków. Urządzone przytulnie i gustownie. Gratuluję :jupi:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Świnkowe mieszkanie”