Pago - zamieszkał w Pruszkowie
Moderator: silje
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Pago [Sztum] - wolny, ale..
A co moga oznaczać te zmienione końcówki żeber. Znaczy w najgorszym razie?
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Szczerze, to nie wiem. Dr mi nie odpowiedziała konkretnie na takie samo pytanie. Tyle, że trzeba obserwować i że z tych zmian może nic nie wynikać. I oby tak było.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Imre, Lotka +13 w DT
- sosnowa
- Kontakt:
- Gorgofone
- Miejscowość: Pruszków
- Kontakt:
Dzień dobry, Pago. Sułtanka Churrem (Lomi) szuka towarzysza życia. Szuka też towarzyszki, ale to później. Pruszków chętnie przygarnie kawalera po operacji tarczycy: Zyzia Tłuścioszek (Tosia Kruszynka) miała guza na tarczycy, a po jego wycięciu żyła jeszcze prawie 2 lata - zeszła ze starości (niestety, z uśpieniem) w wieku 8 lat i 7 miesięcy. Dołożymy wszelkich starań, by Pago żył jak najdłużej. Uprzedzam tylko, że mamy brzydki zwyczaj nadawać nowe imiona prosiakom - i to takie serio z kosmosu
.

<3 Teddy Noora i Kari Black <3 Za TM: Susan Sto Helit, Kapitan Morgan, Sułtanka Churrem, Hollywood Hootspig, Ser Pigletius, Zyzia Tłuścioszek, Pisia Gągolina
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Paguś, tu się nie ma co zastsnawiać - bierz taką żonę
i to do tego jeszcze z posagiem! 

Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Gorgofone, tak myślałam że znajdziesz bidę najbiedniejszą z biednych, samotną i podarujesz dom
Pago już tak długo czeka... Prawdziwy weteran dt u Silje...
Trzymam kciuki

Pago już tak długo czeka... Prawdziwy weteran dt u Silje...
Trzymam kciuki

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

- sosnowa
- Kontakt:
Gargofone, a ja właśnie w tym momencie myślałam, żeby Ci o Pago napisać. On mi tak na sercu leży, jest tak absolutnie przepiękny i nie ma domu...... Telepatia.
Chyba się upiję z radości, jeśli się uda
Chyba się upiję z radości, jeśli się uda
- Mamazuczka
- Miejscowość: Brwinów
- Kontakt:
Gargofone, ślicznego chłopaka wyszukalaś dla swojej Sultanki
Trzymam kciuki aby się udało

- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Pago [Sztum] - rezerwacja
Niniejszym ogłaszam:
Pago- rezerwacja dla Gorgofone
Cieszę się niezmiernie, bo jest to rzeczywiście weteran wśród moich tymczasów. I też się chyba upiję, jak on już się szczęśliwie w swoim domku znajdzie
Gorgofone planuje założyć stadko składające się z kastrata i dwóch samiczek. Lomi (przyszła małżonka Pago) jest wysterylizowana, ale jeszcze nie wiadomo kim będzie druga samiczka. Kastracja Pago zapewne nie ominie, ale liczyłam się z tym. Dr Judyta nie widzi żadnych przeciwwskazań do zabiegu, a sam Paguś jest aktualnie w świetnej kondycji. Jak to się wszystko w czasie ułoży- zobaczymy- jesteśmy z Gorgofone w kontakcie. Całkiem możliwe, że zabieg zrobiony będzie już w Warszawie, a my zrobimy jakiś szybki bazarek, by pokryć koszty zabiegu.
Pago- rezerwacja dla Gorgofone

Cieszę się niezmiernie, bo jest to rzeczywiście weteran wśród moich tymczasów. I też się chyba upiję, jak on już się szczęśliwie w swoim domku znajdzie

Gorgofone planuje założyć stadko składające się z kastrata i dwóch samiczek. Lomi (przyszła małżonka Pago) jest wysterylizowana, ale jeszcze nie wiadomo kim będzie druga samiczka. Kastracja Pago zapewne nie ominie, ale liczyłam się z tym. Dr Judyta nie widzi żadnych przeciwwskazań do zabiegu, a sam Paguś jest aktualnie w świetnej kondycji. Jak to się wszystko w czasie ułoży- zobaczymy- jesteśmy z Gorgofone w kontakcie. Całkiem możliwe, że zabieg zrobiony będzie już w Warszawie, a my zrobimy jakiś szybki bazarek, by pokryć koszty zabiegu.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Imre, Lotka +13 w DT
-
- Kontakt:
Re: Pago [Sztum] - rezerwacja
Och, jakie suuuuuper wieści! Jak się cieszę! Paguś będzie szczęśliwy! Całusy od Kwoczki i Foczki i ode mnie! Trzymamy kciuki!!!