Furkan i Anex zamieszkali w Częstochowie___ Moher (*)
Moderator: silje
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Furkan i Moher (*)
Jak to dobrze
Piękny świnek. Taki kudłaty, najlepszy do miziania. Prześliczny. Co prawda Moherka nam nie zastąpi, ale z całą pewnością otrzyma u nas dużo miłości. Serduszka Bartka i Roberta są bardzo pojemne
. Oby tylko Furkan sprostał zadaniom dobrze wychowanego gospodarza i przyjął Anexa jak należy i traktował jak brata. Chłopcy już przeprowadzają na ten temat rozmowy z Furkanem 

- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Trzymam za dogadanie się Furkana z Anexem

Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +22 w DT
- Pulpecja
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Czas zmienić tytuł wątku. Od 22 października z Furkanem zamieszkał Aneks. 

Jestem za
. Chłopaki dogadali się pięknie. Nie drą kotów, mało tego, Furkan waruje przy Anexie jak pies
. Oddał mu prawie wszystko: miseczki, ulubione miejsce na kocyku pod stolem z punktem widokowym, norki, tunel. Nie oddał mu jeszcze tylko swojej poduszeczki na domku w klatce. Od początku, jak Furkan zamieszkał z nami, było jego miejsce. Teraz widzę, jak Furkan cierpiał bardzo po stracie Moherka I jak bardzo potrzebny był mu przyjaciel, bratnia dusza. Anex okazał się idealny. Oby tak było dalej i do końca świata 

- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Rewelacyjne wieści
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Re: Furkan i Anex zamieszkali w Częstochowie___ Moher (*)
Bardzo się cieszę, że się chłopaki polubili! Mam nadzieję, że to początek długiej przyjaźni, takiej na zawsze.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +22 w DT
- Ewa i Michał
- Prezes SPŚM
- Miejscowość: Gdynia
- Kontakt:
Super, że chłopaki tak ładnie się dogadały
jak nic, należy im się taki fajny domek jak u Ciebie! 

Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka 

Dziś mija tydzień jak Anex przyjechał do nas. To bardzo charakterna świnka, z cechami przywódcy. Zdominowała Furkana, a on chodzi i robi tak, jak chce Anex, ale wszystko w granicach rozsądku
. Pięknie jedzą, gadają, biegają, bobczą za trzech

Zdjęcia z czasów, kiedy poznawały się przez kraty, czyli pierwsze noce. Teraz są już razem w jednej klatce
Ps. Krat nie udało się przegryźć żadnemu, mimo usilnych prób
. A szkoda, bo byłyby szybciej razem

Zdjęcia z czasów, kiedy poznawały się przez kraty, czyli pierwsze noce. Teraz są już razem w jednej klatce

Ps. Krat nie udało się przegryźć żadnemu, mimo usilnych prób

Zdjęcie Moherka
. Zanim zachorował. Miałam wstawić już dawno, ale ...... A potem było bardzo ciężko. Ku pamięci
Zrelaksowane świnki

Zrelaksowane świnki