Politechnika Warszawska Polcon 2013

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Elurin
Moderator globalny
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Politechnika Warszawska Polcon 2013

Post autor: Elurin »

Borys - OK, albo u mnie. Ja w ogóle jutro wychodzę 15.45, bo odbieram 2 chłopaków z Krakowa na DT.
Sel - niestety, przestawiły mi się plany, i w sobotę nie będzie mnie w ogóle. Przepraszam, ale to wyskoczyło nagle. Co do niedzieli, nie wiem jeszcze, ale postaram się być od jakiejś 13-14. Mogę posiedzieć jutro tak do 19-tej i w piątek od 16.30 też do 19-20.
Peu importe notre âge
On est tous écoliers
Il faut tourner des pages
Réapprendre à voler
Par Lynda Lemay
Awatar użytkownika
Jack Daniel's
Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
Kontakt:

Post autor: Jack Daniel's »

O to super, że tak wcześniej. 45 minut, to idealnie, żeby się przespacerować spod Polibudy, na Żurawią :D
Podpis usunięty przez administratora.
seledynek

Post autor: seledynek »

Słuchajcie, bardzo was przepraszam, ale tak się spieszyłam, że kupiłam namiot tradycyjny... Co oznacza zabawę w łączenie rureczek... Pewnie rozłożenie namiotu trochę potrwa... ale przynajmniej jest bardziej stabilny niż ten szynowy.

W każdym razie rozstawiamy się przy fontannie przed gmachem fizyki Politechniki Warszawskiej. Ale zanim to zrobicie to musicie wejść do środka do budynku, znaleźć orgroom i tam się zgłosić. Możliwe, że wam nawet pomogą ;P
seledynek

Post autor: seledynek »

Grafik!

Bardzo proszę osoby, które nie wiedzą jeszcze kiedy będą o wybór okienka gdzie nikt się nie zadeklarował! (kolor czerwony) Zaraz stworzę również nasze telefony i roześlę do osób, które będą siedzieć na stoisku.

Kolor zielony - obszar bezpieczny, kolor pomarańczowy - jest ok, ale przydałaby się pomoc kogoś doświadczonego, kolor czerwony - bardzo potrzebujemy pomocy i deklaracji, że na pewno ktoś będzie w tych godzinach!

Obrazek

Wiem, że porcella, sofi i kimera nie są jeszcze pewne co do godzin. A do tego Paulina z e-maila też może nas wesprzeć. I Renata i Dorota. Ale to wiecie, nie znam osób, więc nie wiem czy można na nie liczyć, a nawet jak można to trzeba przygotować stoisko i pokazać dziewczynom co i jak...
Dawenna

Post autor: Dawenna »

Na mnie lepiej nie liczyć. Znaczy, nie mogę określić kiedy mogłabym się pojawić. Jak już pisałam - w czwartek na pewno mnie nie będzie. W piątek i sobotę załatwiam w Warszawie "świnkowe" sprawy. Jeśli skończę o ludzkiej porze, to się pokażę na stoisku. Przepraszam, ale niestety żadnych konkretów nie potrafię podać.

Przydałoby się odebrać od pucki gadżety na stoisko. Beatrycze, zabierzesz je razem ze świnkami? Ewentualnie z imprezy jest właściwie niedaleko do księgarni - może ktoś da radę się przejść?
Awatar użytkownika
Jack Daniel's
Kontakt:

Da radę, spokojnie. 500 metrów to nie odległość :)
Dawenna

Post autor: Dawenna »

Ale w obie strony wyjdzie odrobinę więcej - nie chciałam nikogo nadwyrężać :P.
Przy okazji - jeśli możesz, to podrzuć, proszę, ulotki i wizytówki dla mnie na konwent. Odebrałabym sobie w wolnej chwili. Nie chciałabym zabierać ze stoiska, a na pewno się przydadzą.
Awatar użytkownika
Jack Daniel's
Kontakt:

Pamiętam o nich :)
Beatrycze
Miejscowość: ok. Warszawy
Kontakt:

Post autor: Beatrycze »

No to Megson sama namiotu nie rozłoży przecież. JD musi zostać i jej pomóc chyba. Ale koniecznie ktoś potrzebny, to są dwa duże stoły i kupę drobiazgów, trzeba tego pilnować, mieć uszy i oczy dookoła. Jedna Megson nie da rady, zanim przyjedzie Elurin i seledynek.
Mi zostało miejsce w samochodzie, więc najpierw do pucki po rzeczy i świnki. Borys, może być 14.30-14.40 ?
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
Awatar użytkownika
Jack Daniel's
Kontakt:

OK.
Ja zostać nie mogę, bo się widzę z Elurinem 15:45, potem już nie mam czasu, bo muszę Agę odebrać z dworca i... odchwaścić mieszkanie, bo się trochę zapuściło przez tych kilka dni.

edit: o 14:00 wychodzę. W zależności od tempa powinienem być maks 14:45 pod Politechniką :)
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”