Re:Psotka za TM ;( /Chomiś i Brunia

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Assia_B

Re: Abba i April w nowym domu :)

Post autor: Assia_B »

Ale masz fajne świnki! Podoba mi się ich klatka, fajnie się otwiera, takie duże wejście :)
Chmurek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: Chmurek »

Assia_B pisze:Ale masz fajne świnki! Podoba mi się ich klatka, fajnie się otwiera, takie duże wejście
To wejście jest cudowne. Odchyla się wszystko do góry i można sprawnie wszystko wymieść, posprzątać bez zdejmowania góry.

W weekend luby wpadł na pomysł żeby zdjąć jeden panel od kuwety. Dzięki czemu prośki mogłyby same wychodzić z klatki. Trochę byłam nieprzekonana do tego pomysłu ale jestem zachwycona. Prośki chyba też. Dalej wychodzą oczywiście jak jest leży jedzonko, ale zdarza się również że z rozpędu wejdą na "nowy teren". Poniżej fotki:

Obrazek

W sobotę była również zmiana na nowego dry bed'a oczywiście prośki musiały wszystko obniuchać i zbadać miękkość :)
Obrazek

Niuch, niuch:
Obrazek

April w wersji kulka
Obrazek

Kamuflaż:
Obrazek

Przyłapałaś mnie. Tak, wiem, że znów jem!
Obrazek
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
Awatar użytkownika
Kropcia
Miejscowość: Pruszków
Kontakt:

Post autor: Kropcia »

Piękne pannice. Ta ostatnia fotka pozamiatała :love:
TM Karinka (4.01.17), Karmelka (2.12.18), Lukrecja (12.09.19), Pistacja (1.12.20), Pchełka (25.07.21)
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Kamuflaż :lol: W ogóle nie widać, gdzie świniak :shock: :laugh:
Klatka rewelacyjna, cała się rozkłada :szczerbaty:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Chmurek
Kontakt:

Asita pisze:Kamuflaż :lol: W ogóle nie widać, gdzie świniak :shock: :laugh:
Widzicie tam jakiegoś świniaka?. Bo ja żadnego :lol:

Abba miała też podejście z wskakiwaniem do pudełka z trawą, ale była tak przerażona "wskoczeniem" do środka, że nie udało mi się cyknąć foty. Wyskoczyła tak szybko jakby trwa miała jakieś parzydełka
Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
AnitaEwelina

Post autor: AnitaEwelina »

Fajna klatka, naprawdę świetny pomysł. Dziewczyny wyglądają na zadowolone :D
Jak znosiły upał weekendowy? Ja musiałam wyjąć legowisko, bo moje panny pomimo upału wchodziły pod spód i bałam się, że się tam ugotują. A wentylator cały czas chodził... Na szczęście już nie jest taki skwar i od razu wszystkim żyje się lepiej :102:
Chmurek
Kontakt:

AnitaEwelina pisze:Fajna klatka, naprawdę świetny pomysł. Dziewczyny wyglądają na zadowolone :D
Jak znosiły upał weekendowy? Ja musiałam wyjąć legowisko, bo moje panny pomimo upału wchodziły pod spód i bałam się, że się tam ugotują. A wentylator cały czas chodził... Na szczęście już nie jest taki skwar i od razu wszystkim żyje się lepiej :102:
Widać było, że im gorąco. Stopiszcza wyciągały na wszystkie strony. We Wrocku niestety nadal jest upał. Budynek w którym mieszkam nagrzał się i kiedy na dworze już o tej porze przyjemny chłodek w mieszkaniu gorąco. Prośki dostały zimnego żelka owiniętego szmatką April skumała prawie od razu, Abba dalej nie wie o co chodzi i kładzie się daleko.

Poza tym prosiaki są dziwne potrafią się zlać i jednocześnie położyć w to miejsce. A ja potem się zastanawiam czemu te brzuchy takie mokre :think:

AnitaEwelina a jak tam Twoje dziewczyny? Im pewnie jeszcze bardziej gorąco więcej futra mają
Awatar użytkownika
Monalisa
Miejscowość: Poznań
Kontakt:

Post autor: Monalisa »

Ja też mam tak w mojej setce, z tym otwieraniem ścianki i myślałam, że tak zawsze jest. :shock:

Śmieszne świnki. Te dwie ostatnie foty nadają się do kalendarza :ok:
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Kamuflaż pierwsza klasa :ok:

Klatka super! Fajnie, ze nawet całośc się otwiera! A teraz dodatkowo jeszcze wybieg jest :)
Chmurek
Kontakt:

Monalisa pisze:Te dwie ostatnie foty nadają się do kalendarza :ok:
Dzięki pomyślimy o tym!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”