, ale ma piękne futerko
 , ale ma piękne futerko  .
 .Brawo dla opiekunki

Moderator: silje
 , ale ma piękne futerko
 , ale ma piękne futerko  .
 .
Dołączam się do gratulacjiMiłasia pisze:To na pewno ten sam świniak co na początku, ale ma piękne futerko
.
Brawo dla opiekunki

Naprawdę nie wymagało to ode mnie specjalnego zachodu - wystarczyło normalne żywienie, podanie leków na grzyba, podcięcie kołtunów i od czasu do czasu kąpiel. Do stanu idealnego jeszcze trochę nam brakuje, ale już jest bliżej niż dalej
 Naprawdę nie wymagało to ode mnie specjalnego zachodu - wystarczyło normalne żywienie, podanie leków na grzyba, podcięcie kołtunów i od czasu do czasu kąpiel. Do stanu idealnego jeszcze trochę nam brakuje, ale już jest bliżej niż dalej 
Jak to nie wymagało! Pewnie że wymagało! Daj Jeść poznał u Ciebie smak prawdziwego świńskiego życia i to nie byle jakiegotwojawiernafanka pisze:Oj tamNaprawdę nie wymagało to ode mnie specjalnego zachodu - wystarczyło normalne żywienie, podanie leków na grzyba, podcięcie kołtunów i od czasu do czasu kąpiel. Do stanu idealnego jeszcze trochę nam brakuje, ale już jest bliżej niż dalej
Kaoru - oczywiście, rozumiem - łączenie czterech samców byłoby nie lada wyzwaniem. Sama nie wiem, czy podjęłabym się takiego ryzyka.

Nawet jeśli w efekcie powstałoby szczęśliwe stado to ten okres ustalania hierarchii byłby dla niego z pewnością mało przyjemny. O ile szefunio Peper nie jest natrętną świnką to Vito potrafi być bardzo upierdliwy (naprawdę jest niezłomny) i delikatna, spokojna świnka mogłaby to odebrać jak agresję (Diego nauczył się że trzeba rudzielca ignorować i robić swoje
 Nawet jeśli w efekcie powstałoby szczęśliwe stado to ten okres ustalania hierarchii byłby dla niego z pewnością mało przyjemny. O ile szefunio Peper nie jest natrętną świnką to Vito potrafi być bardzo upierdliwy (naprawdę jest niezłomny) i delikatna, spokojna świnka mogłaby to odebrać jak agresję (Diego nauczył się że trzeba rudzielca ignorować i robić swoje  )
)

Co to znaczy dobra opieka
  Co to znaczy dobra opieka   
 Daj Jeść wygląda wspaniale! Nie zaszkodzi jak będzie trochę rozpieszczony
 Daj Jeść wygląda wspaniale! Nie zaszkodzi jak będzie trochę rozpieszczony  

A tak cieszył się z paczuszki (zdjęcia robione przed kąpielą, stąd może się jeszcze wydawać nieco sponiewierany):
  A tak cieszył się z paczuszki (zdjęcia robione przed kąpielą, stąd może się jeszcze wydawać nieco sponiewierany): On jest naprawdę wyjątkowy i widać po zdjęciach jaką ma wspaniałą opiekę u Ciebie
 On jest naprawdę wyjątkowy i widać po zdjęciach jaką ma wspaniałą opiekę u Ciebie   Ze zdjęcia na zdjęcie wygląda coraz lepiej
 Ze zdjęcia na zdjęcie wygląda coraz lepiej