Czekoladowy Choco - wielka słodycz trafiła do Gorzowa

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

paprykarz

Re: Czekoladowy Choco - kto się skusi na tę słodycz? :) [Bdg

Post autor: paprykarz »

Ania już w drodze a ja zwarta i gotowa :) Wyruszamy po Choco :jupi:
Awatar użytkownika
Iza
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Re: Czekoladowy Choco - kto się skusi na tę słodycz? :) [Bdg

Post autor: Iza »

No to chyba muszę ruszyć się z łóżka.. :P

Wczoraj Choco miał ciekawy wieczór. Trzeba przyznać, chłopak ma poczucie humoru... :szczerbaty:

"Hmm...ciekawe, czy Duża ma w palcach kostki. To naprawdę bardzo interesujące. Aghram, ma..i to dość płytko"

"Chrum, chrum, chrum, czuję na tych spodniach inne świnki, głaskałaś inne świnki. Ciekawe co będzie jak wgryzę Ci się w udziec....haha, ale śmiesznie krzyczysz :lol: "

"No dobrze masujesz plecki, dooobrze..ale chwila, przecież podcięłaś mi pazurki! Wlałaś krople do oczek! Ooo nie! Ciekawe co zrobisz jak na Ciebie siknę...? "
Awatar użytkownika
Kaoru22
Miejscowość: Kalisz/Toruń
Kontakt:

Re: Czekoladowy Choco - wielka słodycz trafiła do Gorzowa

Post autor: Kaoru22 »

Jaki on kochany :love: Będzie mu u Ciebie dobrze! :)
Kawalerów trzech http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=635

Vituś i Dieguś na zawsze w moim sercu :candle:
JaAnia

Post autor: JaAnia »

Mam nadzieję, że będzie mu dobrze. Fakt jest kochany. Aż boję się pisać o łączeniu, aby nie zapeszyć. Choco jest bardzo przyjazną i ciekawską świnką. Chłopcy przyjęli go tak jak przewidywałam: Stasiu - "o .. nowy cześć, trzeba się tobą zaopiekować, ale daj mi spokój", DJ - "uciekać, uciekać, ale jesteś ok", Miruś i Pan Baggins wyglądali jak naelektryzowane kulki, biegali i trzaskali zębami. Choco chciał się przywitać i im bardziej oni prężyli muskuły tym bardziej podchodził i ich obwąchiwał. Widok Pana Bagginsa trzaskającego zębami i uciekającego przed przyjaznym Choco - bezcenne. Jest chyba trochę taką sierotką, ponieważ Stasiu pozwala mu spać obok siebie w domku (a on pozwala tylko tym, których trzeba chronić) - mądry ten mój Stasiu.
Dostaliśmy zalecenia od Lotki co do dalszego leczenia i badań Choco (bardzo dziękuję) - do soboty zakrapiamy oczy ze względu na zapalenie spojówek, potem dalsze badania (wymaz z worka spojówkowego oraz badanie krwi). Choco nie jest olbrzymem, ważył 1600, potem 1500, w niedzielę 1375, a wczoraj 1342. Byłam we wtorek z wypisem Choco u dr Asi, która opiekuje się moimi świnkami i uzgodniłam wstępnie termin wizyty i badań. Oby było dobrze.
Wielkie dzięki dla paprykarza, Izy oraz Lotki.
Ostatnio zmieniony 20 mar 2015, 16:33 przez JaAnia, łącznie zmieniany 2 razy.
basia M
Miejscowość: zambrow
Kontakt:

Post autor: basia M »

jak patrzę na czekoladkę to mnie skręca z zazdrości , tak bym go chciała w swoim domu :szczerbaty:
ale mam już stado mieszane i niestety
z jednej strony dobrze , że mieszkasz daleko ode mnie , bo często wpraszałabym się na kawę z pietruszką :love: :love:
:buzki:

kocham patrzeć na tą słodycz , nie żałuj fotek . proszę :please:
JaAnia

Zapraszamy - i na kawę i na pietruszkę. :lol:
JaAnia

Trochę monotematycznie, ale tym razem przy koperku z największą wredotą w stadzie, a raczej z samym Panem Bagginsem.
Obrazek
paprykarz

Post autor: paprykarz »

:love: Widać, że się zadomowił na całego.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”