Pomorskie spotkania świnkolubków ;)
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Pomorskie spotkania świnkolubków ;)
pytajaca - W sprawie sianka - ja poproszę 5 kg. Mieszkamy obok siebie to odbiorę osobiście.
-
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Ja poproszę sieczkę 4 kg. Chyba, a pamiętasz ile brałam ostatnim razem?
Za sianko dziękuję, jeżdżę na żebry do znajomego. Czekam aż uda mi się przykulać cały balot, ale mąż mnie już wyśmiał, jako tzw.'nie osiągalne'
Za sianko dziękuję, jeżdżę na żebry do znajomego. Czekam aż uda mi się przykulać cały balot, ale mąż mnie już wyśmiał, jako tzw.'nie osiągalne'
Masira, nie pamiętam ile brałaś, ale chyba 4 kg.. Mam na razie komplet na sieczkę, więc mogę Ci zaproponować 2 kg - chyba, że się zbierze chętnych na drugi worek. Ewentualnie przy podziale Ci coś dorzucę
Ja bym chętnie wzięła siana, ale nie wiem ile to objętościowo wychodzi te 10-14 kg i czy mi nie zapleśnieje na balkonie.
Objętościowo dość sporo, ale nie zapleśnieje - ja na swoim stryszku trzymałam za pierwszym razem 20kg, i wszystko było ok. To jak będziesz chciała wziąć to mogę Ci zaproponować 9 kg, wtedy mam już komplet na zamówienie 30kg, od razu zamawiam i w tym tygodniu podejrzewam, że powinno dojść, i umówimy się na odbiór
2,70zł za kilogram wychodzi (już wliczając przesyłkę )
A sieczki nie chcesz Magda?
2,70zł za kilogram wychodzi (już wliczając przesyłkę )
A sieczki nie chcesz Magda?
Gdyby się uzbierało na drugi worek sieczki to ja bym chętnie 2 kg wzięła...
Przepraszam Was.. coś mi się pomyliło, worki sieczki są 15-kilogramowe Byłam pewna, że 10..
W takim razie sytuacja z sieczką przedstawia się następująco:
ja-4kg
Dorota - 4kg
Masira - 4kg
Paciorowa - 2 kg
Nugatka -1 kg
Chyba, że ktoś chciałby odstąpić jeden kilogram Nugatce? U mnie to ciężka sprawa, bo mam swoje baby + tymczasy, więc schodzi mi to strasznie szybko, a zdaję sobie sprawę, że minie trochę czasu zanim znów będziecie chciały zamawiać..
W każdym razie jeden worek zamawiam, a z podziałem jeszcze się dogadamy
W takim razie sytuacja z sieczką przedstawia się następująco:
ja-4kg
Dorota - 4kg
Masira - 4kg
Paciorowa - 2 kg
Nugatka -1 kg
Chyba, że ktoś chciałby odstąpić jeden kilogram Nugatce? U mnie to ciężka sprawa, bo mam swoje baby + tymczasy, więc schodzi mi to strasznie szybko, a zdaję sobie sprawę, że minie trochę czasu zanim znów będziecie chciały zamawiać..
W każdym razie jeden worek zamawiam, a z podziałem jeszcze się dogadamy
To ja poproszę 9 kg siana , sieczki nie raczej, bo widzę, że już "rozebrany"worek. Ja potrzebuję sianaaaaaaaa.
Już zamówione Mam nadzieję na szybką wysyłkę i że jeszcze się uda to rozdzielić do końca tygodnia. Jak nie to między świętami a Sylwestrem będę w Gdańsku, to wtedy najwyżej się umówimy wszystkie na spotkanie powigilijne