☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Assia_B

Re: Nina i Pola - dziewczyny idealne:)

Post autor: Assia_B »

Słodka Zuzia :) Będzie koleżanka dla Niny i Poli? :D
Awatar użytkownika
Iza
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: Iza »

Zuzkę oceniam na ok 8 miesięcy. Jaki ma charakter, ciężko w tej chwili stwierdzić...podgryza koleżanki, ale podczas dzisiejszego badania okazało się, że ma grzybicę i świerzb, więc bardzo możliwe, że świąd sprawia, że jest drażliwa, będę obserwować w przebiegu leczenia. Jest także wygłodzona, waży ledwo ponad 600g, wystają jej biodra. Jest najbardziej ufna z całej ekipy, jeśli ma na to ochotę, to pozwala się głaskać i pięknie naleśnikuje.
katiusha

Post autor: katiusha »

nitusiek - tak jak pisałam w Twoim wątku, czekam na cash aby zapłacić za materiały. :redface: Ale spoko, zamówione i zaklepane. Z Małżem trzeba delikatnie :102: Ale jestem dobrej myśli.
Joaś, Assia_B - Baaardzo chciałabym, aby Zuzia wzbogaciła ferajnę...
Izuś- Mam nadzieję, że Zuzia faktycznie z niewygody taka czepialska :| Pola bardzo potrzebuje ciepłej duszki, bo Nina jest względem niej zołzą prawdziwą...Z rodziną to na zdjęciach najlepiej... Wczoraj znalazłam pamiątkę po Niny rządach na nosku biednej Poli :cry: Ninka pokazuje ludzką (świnkowo-dobroczynną) twarz, jak ją drapkam po pleckach, ale w klacie - TYRAN :shock:
Ale Zuzia to prawdziwa bidulka jest z tymi przypadłościami - Jaka jest Jej historia?
Awatar użytkownika
Iza
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: Iza »

Ninka...? :O To moje maleństwo kochane...? Ten aniołek o przestraszonych oczkach..? :shock: co to się porobiło... może faktycznie inna prosiaczka byłaby lepsza do nich w takim razie.

Zuzia trafiła do mnie kilka dni temu z przydomowej rozmnażarni ;] Panu interes przestał się kręcić i stwierdzil, że jeśli chcemy je przejąć to natychmiast. Została odebrana wraz z 5 innymi prosiakami, w tym z samiczką na ostatnich nogach, w każdej chwili może urodzić.
kinga_95

Post autor: kinga_95 »

Śliczne panienki, takie...skromne i grzeczne. Ale to nie możliwe - na pewno broją !! :świnka1:
katiusha

A no Ninka... Anioł przepoczwarzył się w diabełka..Obrazek Przegania Polę z domku, jak chce sie tam uwalić, od misek. Pola zawsze po przeciwnej stronie klatki woli leżingować. Raz Poleńka schowała się pod tym zielonym szmatkowym domkiem, a Nina wlazła do niego i przygniotła Polę. Przerażona Pola wydała z siebie taki pisk rozpaczy, że z Małżem o mało nóg nie pogubiliśmy w biegu do klaty z pomocą Obrazek
Izuś, na pewno zdążysz poznać charakterki podopiecznych w czasie mojego konstruowania klatki. Miej na uwadze prosiaczkę z naturą spokojną i ugodową. Może Zuzia się uspokoi. Jak człowiek wygłodzony, obolały i drapiacy to też zły jest na cały światObrazek
A swoją drogą, tego pana to bym także innego interesu pozbawiła...Obrazek Co za szuja. No to zaludniło się od tymczasków u Ciebie, a i rozwiązanie za pasem :shock:
Kinga_95 - Ależ skąąąd, to prawdziwe Damy :102: No dobra, czasem lubia zbroić to i owoObrazek
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Ludzie są daremni... Jak interes się kręci to kochane zwierzaki, jak przestaje to wynocha... Zaczynając oczywiście od tego, co to za interes.... Eh... :evil:
śliwka

Post autor: śliwka »

Ninka :nono:
Ten facet.. Szkoda słów..
katiusha

To nie ludzie, to taborety :x

Dziewczyny na wybiegu dzisiejszym. Jak zwykle początkowy lekki popłoch. Przez 3 minuty miały to w...

Obrazek

Potem ruszyły zadki i rozbujały się jak zwykle, nie dogoniłam aparatem, więc tylko rozgrzewka:

Obrazek
Obrazek

Potem były wszędzie i nigdzie jak elektrony w zasadzie nieoznaczoności Heisenberga.... :shock: Dobrze, że żywo komentowały, to lokalizowaliśmy "na ucho".

Jak odpoczywały, Ninka pokazała "ludzką" twarz i przyłapałam torpedy przytulone. I takim budującym widokiem życzymy Wam spełnienia wszystkich świńsko-ludzkich marzeń :buzki:

Obrazek
śliwka

Post autor: śliwka »

Śliczne ich wspólne zdjęcie :love:
My też życzymy szczęśliwego nowego roku :buzki:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”