Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Foggy

Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka - dwa łysole.

Post autor: Foggy »

O kurcze, to jest problem, skoro tu śluby panieńskie widzę składane są :laugh:
Jakby Aisha zmieniła zdanie, to wiesz gdzie mnie szukać :lol:
Czy Agatka też tak Małą liże po oczach? W pewnym momencie się przestraszyłam, że Czopi ma chore, bo Cziżi mu tak ostatnio robi... Co prawda przerzucił się z uszka, ale nadal nie wiem co to za znaki :roll:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Foggy pisze:O kurcze, to jest problem, skoro tu śluby panieńskie widzę składane są :laugh:
Jakby Aisha zmieniła zdanie, to wiesz gdzie mnie szukać :lol:
ok :laugh:
Foggy pisze:
Czy Agatka też tak Małą liże po oczach? W pewnym momencie się przestraszyłam, że Czopi ma chore, bo Cziżi mu tak ostatnio robi... Co prawda przerzucił się z uszka, ale nadal nie wiem co to za znaki :roll:
Agatka tak kiedyś robiła jak mała była uległa i się nie ruszała ze strachu. Teraz jak Agata szykuje się do lizania Aishka po prostu odejdzie ale akurat u dużej to jest oznaka miłości , bo strasznie są za sobą głupie. Mała wtedy jak torpeda popcornikuje na około klatki radosna i szczęśliwa. Oby zawsze się tak kochały :pray: bo jak tu czasami czytam od miłości do nienawiści jeden krok
kleymore
Miejscowość: Zabrze
Kontakt:

Post autor: kleymore »

Myślę, że w przypadku dziewczyn nie ma co się martwić o nienawiść :D One wręcz się uwielbiają i zaraz kwiczą jak jedna gdzieś zniknie z oczu :roll:
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

kobiety są bardziej przyjazne :D nie obrażając oczywiście mężczyzn, ale wiecie... testosteron robi swoje :laugh:
Nejvii

Post autor: Nejvii »

Zgadzam się, dziewczyny łatwiej się łączy - są takie 'rodzinne'.. chłopaki niestety bardziej lubią niezależność.
Foggy

Ojj to faktycznie miłość :love:
Coś jest w tych chłopakach, że dominacja musi być, nieśmiertelne "tańcowanie" dupką i te sprawy :lol:
anuleczka

Nie wiem co w tej Aishce jest, że Agatka ją zaakceptowała :love: Starszą mam niespełna rok. Jej prawdziwe imię brzmi Orka. Dumnie nosiła to imie blisko 4 lata.Nie dogadywała się z żadną samiczką. Łączona była u poprzedniej właścicielki około 7 razy, bez pożądanego skutku. Nienawiść kwitła, a Oreczka robiła się co raz smutniejsza, aż w końcu zaczęła chorować. Postanowiłam zaryzykować i za namową forumowiczek połączyłam ją z Aishką. I stał się cud :D pokochały się wielką miłością co mnie bardzo cieszy.
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

To się nazywa prawdziwa przyjaźń :love:
Foggy

To się nazywa dobre (po)łączenie :) Aishka widocznie tak przypadła jej do gustu, a Mała wiadomo, jak to małe - potrzebuje czułości, opieki, szczególnie w nowym miejscu. I Agatka się poczuwa, żeby jej to dawać, a ponadto dochodzi sympatia :) Taka moja interpretacja.
anuleczka

Nowe fotki rosnących dziewczynek, mam na myśli wzdłuż i wszerz :love:
Śpiąca Aishka przy misce :love:
Obrazek
Przyłapana na gorącym uczynku.
Obrazek
Agatka jako foczka
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”