Imprezy w Poznaniu i okolicach
Re: Poznań - dwie akcje proadopcyjne :D
widzę świetne koszulki miałyście z Anią nawet moja Busia tam jest w domu padła jak kawka po tych kilkugodzinnych głaskaniach
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Mogłybyście tu zdjęcia pokazać?
Koszulki kupione w Reserved.
Postaram się wstawić tu zdjęcia o ile Marta wcześniej tego nie zrobi.
Postaram się wstawić tu zdjęcia o ile Marta wcześniej tego nie zrobi.
Tak jak Ania napisała koszulki z Reserved, niby fajne ale brakowało nam czegoś co by nas widocznie pokazywało jako osoby z SPŚM - inne fundacje/ stowarzyszenia miały koszulki z logiem, polary albo chociaż identyfikatory. Do tego ewidentnie brakowało nam - co widać na zdjęciach jakiegoś większego plakatu do zawieszenia kim jesteśmy - tak, żeby rzucało się w oczy, że siedzi tu Stowarzyszenie Pomocy Świnkom Morskim - bo można się było tego dowiedzieć dopiero jak się podeszło do stoiska i przeczytało to na naszych gadżetach albo usłyszało od nas....
W sierpniu kolejna akcja w Poznaniu i fajnie by było gdybyśmy się nieco bardziej zorganizowali, tym bardziej, że do sierpnia jeszcze trochę czasu, a tu działaliśmy troszkę na wariackich papierach
O wszystkim jak już będę wiedziała co i jak będę informować na bieżąco
A tu zdjęcia - coby Ci co nie mają fejsa (nie istnieją ) też mogli sobie zobaczyć jak żeśmy dzielnie się prezentowali przez te dwa dni
W sierpniu kolejna akcja w Poznaniu i fajnie by było gdybyśmy się nieco bardziej zorganizowali, tym bardziej, że do sierpnia jeszcze trochę czasu, a tu działaliśmy troszkę na wariackich papierach
O wszystkim jak już będę wiedziała co i jak będę informować na bieżąco
A tu zdjęcia - coby Ci co nie mają fejsa (nie istnieją ) też mogli sobie zobaczyć jak żeśmy dzielnie się prezentowali przez te dwa dni
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Najlepszy był tekst znawcy-amatora do swojego dzieciaka: "Ooo to jest świnka rozetka <Busia>, a to są świnki morskie<cała reszta>"
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Pewna pani przebiła tego "znawcę'
Kobieta 40+ mówi patrzcie świstaki, a my ,ze to świnki morskie,
więc ona zdziwiona tak? a jak bym w domu opowiadała,że świstaka widziałam.
Kobieta 40+ mówi patrzcie świstaki, a my ,ze to świnki morskie,
więc ona zdziwiona tak? a jak bym w domu opowiadała,że świstaka widziałam.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Roll -up trzeba Wam zamówić, żeby Was było widać, a co do koszulek.... Dajcie chwilę, pomyślimy
A to tak się nazywa Ok Dobrze wiedzieć DziękiCynthia pisze:Roll -up trzeba Wam zamówić, żeby Was było widać, a co do koszulek.... Dajcie chwilę, pomyślimy
Bardzo się cieszę, że udało mi się Was tam zaciągnąć mogłam sobie notesiki kupić i prosiacki posmyrać za uszkiem
Bardzo, bardzo miło było Was poznać i do zobaczenia w sierpniu kochani
Bardzo, bardzo miło było Was poznać i do zobaczenia w sierpniu kochani