Do nut u nas jest już potrzebny, jak ja byłam w szkole to też od 1 klasy były nutki. Dobra - ja załatwię ten zeszyt i piórnik. Pastele olejne . A jak stoimy z papierem kolorowym?grenouille pisze:Zeszyt do nut potrzebny jest dopiero w czwartej klasie, a gładki na pewno jeszcze później a dziewczynka ma 7 lat, więc jest w pierwszej.martu.ha pisze:Nie mamy jeszcze piórnika, zeszytu do nut, i chyba tylko jeden zeszyt czysty (przydają się do geometrii i do rysowania), no i nie wiem co z tymi podręcznikami.
Ja kupię jakąś grę dydaktyczną, kolorowankę, pastele olejne (12 kolorów).
Szlachetna Paczka 2013
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Re: Szlachetna Paczka 2013
- martu.ha
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Papier mamy, matowy, błyszczący oraz tęczowy
Kurde, dziewucha będzie miała lepszą wyprawkę niż moje własne dziecko . I jeszcze lalki Monster High, których moja w życiu nie będzie miała, bo rodzice nie muszą prosić o pomoc i jest skazana na ich wizje wychowawcze Jak tak o tym pomyśleć, to pieniądze dają dużo więcej niż tylko możliwość nabywania rzeczy...
Byłam dzisiaj w lidlu, mają bardzo fajne dekoracje świąteczne - od światełek led po jakąś drobnicę. ???
Byłam dzisiaj w lidlu, mają bardzo fajne dekoracje świąteczne - od światełek led po jakąś drobnicę. ???
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Porcella:
proszek do prania Biały Jeleń
sodowy środek do czyszczenia kuchni, płyn do płukania tkanin dla dzieci, balsam do mycia naczyń, środek do mycia kabin prysznicowych
proszek do prania Biały Jeleń
sodowy środek do czyszczenia kuchni, płyn do płukania tkanin dla dzieci, balsam do mycia naczyń, środek do mycia kabin prysznicowych
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Jeszcze dokupię. Wzięłam to, co było akurat.
Kupiłam makaron, ryż, herbatę, przyprawy, cukier, mąkę, dokupię jeszcze kilka rzeczy z listy. I może dorzucę coś ekstra.
Pucka wyślij mi swój adres na PW, jak dam radę to przywiozę, a jak nie to skorzystam z propozycji Borysa
Pucka wyślij mi swój adres na PW, jak dam radę to przywiozę, a jak nie to skorzystam z propozycji Borysa
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Zostaw mi to dzisiaj w MedicaVecie, bo będę u Judyty o 17:30
Podpis usunięty przez administratora.
- Pysia
- Miejscowość: Nowe Miasto Lub.
- Kontakt:
Ale ja jeszcze nie kupiłam wszystkiego, nie wiem, czy jest sens tak na raty... poza tym, to mogę Ci do domu podrzucić, co będziesz dźwigał z lecznicyJack Daniel's pisze:Zostaw mi to dzisiaj w MedicaVecie, bo będę u Judyty o 17:30