Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Uwaga! Wejście grozi uzależnieniem! Czyli Dropsikowy wąt
Ale ja mam to samo. Jak jestem w jakiejś galerii, to najpierw wchodzę do zoologa i tam wypatruję jakichś frykasów dla świnek, dopiero później ruszam na ciuchy 

- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Trzeba było pisać, że nie o ten chodziłoDropsio pisze: Haha, zamiast różowego tła i biało-czarnych kosteczek miało być czarne tło i różowo-białe kosteczki, ale żeśmy się z pastuszkową chyba źle zrozumiały...![]()

Uszyłabym drugi

Tylko ten czarny ma biało-czerwone kosteczki

Jak sobie pościelisz tak się wyśpiszDropsio pisze:http://www.youtube.com/watch?v=yHWidvFH ... e=youtu.be

Pastuszeńku, ale kiedy nie chodzi o kolor, a o to, że wszystko jest mega solidne i prosiaki są zadowolone
A i tak ten róż jaśniejszy od czerni i chyba nawet lepiej pasuje do seledynowego
A jeżeli te kostki faktycznie czerwone, to dobrze się stało - Dropś jest jak byczek, taranuje i rozszarpuje wszystko, co
czerwone

A jeżeli te kostki faktycznie czerwone, to dobrze się stało - Dropś jest jak byczek, taranuje i rozszarpuje wszystko, co
czerwone

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
No niee.. a ja od magnolii rzut kamieniem.. parę dni wcześniej też tam byłam w tym zoologu i te kolby oglądałam.. kocham moje prosięta.. ale 25 zł pochłonięte w ciągu godziny?? wolałam im kupić jakieś ziółka
Pigi szykuje sobie już miejsce na medal
Tak patrzę na filmiki Dropsika.. puszczasz go po dywanie i nie boisz się, że nasika? taka jest chyba różnica między samicami a samcami.. mój Pigol był o wiele bardziej ułożony niż te rozpuszczone Paskudy.. Nigdy nie sikał na kolanach, biegając tylko na jakąś gazetę (a biada mi jak przed spaniem odłożyłam jakąś gazetę pod łóżko i zapomniałam..)
a te puszczam i mam wrażenie że każda jedna trzymała siki by móc teraz wybiec i zasikać mi panele
jęzorek.. uśmiech.. ehhh.. muszę teraz zostawić Pigi włączonego lapa by mogła sobie powzdychać przez całą noc.. i oczywiście przesyła całuski

Pigi szykuje sobie już miejsce na medal

Tak patrzę na filmiki Dropsika.. puszczasz go po dywanie i nie boisz się, że nasika? taka jest chyba różnica między samicami a samcami.. mój Pigol był o wiele bardziej ułożony niż te rozpuszczone Paskudy.. Nigdy nie sikał na kolanach, biegając tylko na jakąś gazetę (a biada mi jak przed spaniem odłożyłam jakąś gazetę pod łóżko i zapomniałam..)
a te puszczam i mam wrażenie że każda jedna trzymała siki by móc teraz wybiec i zasikać mi panele

jęzorek.. uśmiech.. ehhh.. muszę teraz zostawić Pigi włączonego lapa by mogła sobie powzdychać przez całą noc.. i oczywiście przesyła całuski

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

Kurcze, dortezka... Tak się właśnie zastanawiałam, czy Cię nie poinformować, że będę... Głupia ja. A mama nawet się pytała, czy nie mam do dostarczenia jakiś badyli czy suszek
Jak mi podpowiesz, co można we Wrocku robić, to może byśmy z mamą jutro pojechały i do wtorku zostały, bo mama i tak musi pojechać... to może bym ją do Magnolii wyciągnęła - ona z ciocią do Starbucksa, a my do Leopardusa
Tylko muszę mieć pomysł, co przez te dwa dni byśmy robiły...
W sumie to Rynek Wrocławski nocą jest ekstra. Pogadam z mamą i bym dała znać w razie czego
Nie musiałabyś kupować ziółek - dostałabyś
Szykuj Pigi miejsce na medalik, szykuj
Dortezka, jakoś sobie nie wyobrażam nie wypuszczać go na pokój. Biega praktycznie codziennie, bo czasami nawet jak go na siłę wyciągam, żeby łapki rozprostował, to od razu zwiewa do klatki. Nie sika, jest grzeczniutki. Świruje, popcorninguje i urządza sobie wariackie sprinty - jakoś nie potrafiłabym mu tego zabronić.
Edit: Plan piękny, ale kiedy indziej... Nie jedziemy.

W sumie to Rynek Wrocławski nocą jest ekstra. Pogadam z mamą i bym dała znać w razie czego

Nie musiałabyś kupować ziółek - dostałabyś

Szykuj Pigi miejsce na medalik, szykuj

Dortezka, jakoś sobie nie wyobrażam nie wypuszczać go na pokój. Biega praktycznie codziennie, bo czasami nawet jak go na siłę wyciągam, żeby łapki rozprostował, to od razu zwiewa do klatki. Nie sika, jest grzeczniutki. Świruje, popcorninguje i urządza sobie wariackie sprinty - jakoś nie potrafiłabym mu tego zabronić.
Edit: Plan piękny, ale kiedy indziej... Nie jedziemy.
Żeby ja w tym wątku musiała posta pod postem pisać?! Co Wy, ludzie!
No, ale macie foty, na rozruszanie...
Ejjj, Ty!

No tak, Ty!

Daj miętkę, prooooszę... Jak to - nie masz?!

Nie zadaję się z tymi, co nie mają miętki!

Nooo, ale uśmiechnąć się w sumie mogę.

Masz coś?! Masz?

Patola masz!

Ale i tak cię nie lubię

Słyszysz? Nie lubię cię!

A wiesz czemu? Bo cię kocham! Daj buziaka!

No, ale macie foty, na rozruszanie...
Ejjj, Ty!

No tak, Ty!

Daj miętkę, prooooszę... Jak to - nie masz?!

Nie zadaję się z tymi, co nie mają miętki!

Nooo, ale uśmiechnąć się w sumie mogę.

Masz coś?! Masz?

Patola masz!

Ale i tak cię nie lubię

Słyszysz? Nie lubię cię!

A wiesz czemu? Bo cię kocham! Daj buziaka!

Ostatnio zmieniony 25 lut 2014, 18:28 przez Dropsio, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
HA ha ha ha ale świński foch

Dropsio pisze:
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Jedna fotka mi zwiała - znowu
Naprawione.
Dzima, oj takkk... Foch był porządny.

Dzima, oj takkk... Foch był porządny.

Hahaha... mina Dropsia... bezcennaDzima pisze:HA ha ha ha ale świński foch![]()
![]()
Dropsio pisze: