Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- ognista koza
- Miejscowość: Poznań/Łódź
- Kontakt:
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
ja myślę że się za kudły targali stąd łysinki
- pour
- Miejscowość: Glasgow
- Kontakt:
Miałam podobną sytuację ze Zbysiem, nim po połączyłam z inną świnką miał takie wyłysienia. Niektóre w ogole nie zarosły bo wytworzyly się blizny. Żadnej choroby nie ma:)
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
o kurde.. może jednak czas ich oddzielić?
łysinka tez mi się wydaje że powstała przez wyrywanie kudłów.. ale te ranki.. biedny Angelo.. Ryan, Ty łobuzie! 

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

mnie tez to wygląda na siłę argumentów przekazanych zębami. u mnie jest świniak i króliki i jak swinia podpadnie królicy to ta czasem go pomaca zebem i takie placki się zdarzają [na szczęście sporadycznie
]
niemniej takie zmiany warto obserwować, a nuz jednak się tu mylimy

niemniej takie zmiany warto obserwować, a nuz jednak się tu mylimy
Mi to wygląda na efekty drobnych złośliwości - skubanie, szczypanie i wyrywanie (stąd łysinki bez ranek). Mój agut regularnie pozbawia kudłacza jego welona na tyłku, jak już go wyskubie, to jest ok. Najwyraźniej tylko to go drażni 

Wiecie co? sama nie wiem co mam zrobic z tym Ryanem. Niby gania strasznie Angelo, ale nie caly czas. Dzisiaj jak wychodzilam z domu to weszlam na chwilke sprawdzic swinki i co zastalam? Ryan z Angelo na tym duzym okraglym lozku, razem kolo siebie
jest spokoj a za chwilke Ryan go chlapnie zebami
Angelo za nim lazi wszedzie.
Edit: Weszlam do swinek do pokoju i Ryan znowu lezal razem z Angelo
Narazie ich nie bede rozdzielala, chyba ze sie powaznie zetna. Bede tylko obserwowala te lysinki Angelo. I wiecie co? Ryan lezal na tym lozku w kaciku a to Angelo do niego dolaczyl i sie polozyl kolo niego, wiec chyba Angelo chce z nim mieszkac w klatce, bo w klatce maja kilka legowisk i mogl sie tam wylozyc.

Edit: Weszlam do swinek do pokoju i Ryan znowu lezal razem z Angelo

Narazie ich nie bede rozdzielala, chyba ze sie powaznie zetna. Bede tylko obserwowala te lysinki Angelo. I wiecie co? Ryan lezal na tym lozku w kaciku a to Angelo do niego dolaczyl i sie polozyl kolo niego, wiec chyba Angelo chce z nim mieszkac w klatce, bo w klatce maja kilka legowisk i mogl sie tam wylozyc.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Jak to nikt nie zaglądaANYA pisze:Nikt juz do nas nie zaglada, pewnie przez to marudzenie, ale i tak musze jeszcze pomarudzic.

Ale chyba Ryan nie chce naszych kciuków...

To co wyprawia przekonuje mnie, że to chyba jemu trzeba coś ciachnąć

Chyba musiałabyś pomyśleć na tym, żeby chłopaków powkładać parami do klatek, ale w układzie 1 pełnojajeczny+1kastrat

Może to by coś dało....

I się już nie smutaj

Edit: teraz doczytałam,
Miałam taką samą sytuację! Chelsea straszna przylepa łaziła krok w krok za Szkatułą,niby spoko i ok, a ona nagle cap! zębami...ANYA pisze:Ryan z Angelo na tym duzym okraglym lozku, razem kolo siebiejest spokoj a za chwilke Ryan go chlapnie zebami
Angelo za nim lazi wszedzie.
Och ten Ryan

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Dzima bardzo dziekuje Ci za kciuki
Ryana nie ciachne bo za duze ryzyko, on ma nadwage i prawie 3 lata.
Jestem ciekawa jak on by sie zachowal przy szkatule. Pewnie bylby jak Aniolek.
Ostatniej nocy myslalam, ze wyjme stara klatke i wsadze tam Ryana. Chyba jednak bede musiala ich rozdzielic. Sprawdze jeszcze Angelo czy nie ma nowych ran na zadku. Jezeli jest chociaz jedna przenosze Ryana do klatki, bo juz lepiej miedzy nimi nie bedzie
rano jak wstalam zla na Ryana to byla cisza jak makiem zasial.

Ryana nie ciachne bo za duze ryzyko, on ma nadwage i prawie 3 lata.
Jestem ciekawa jak on by sie zachowal przy szkatule. Pewnie bylby jak Aniolek.
Ostatniej nocy myslalam, ze wyjme stara klatke i wsadze tam Ryana. Chyba jednak bede musiala ich rozdzielic. Sprawdze jeszcze Angelo czy nie ma nowych ran na zadku. Jezeli jest chociaz jedna przenosze Ryana do klatki, bo juz lepiej miedzy nimi nie bedzie

Świnie czują nasze fluidy.
Masz wesoło jak bum-cyk-cyk widzę.
Ej, a może w Wigilię jak już zaczną o północy gadać ludzkim głosem to może powiedzą o co im chodzi, że się tak nie zgadzają?
Ej, a może w Wigilię jak już zaczną o północy gadać ludzkim głosem to może powiedzą o co im chodzi, że się tak nie zgadzają?
U mnie jest bum cyk cyk. Mialam dzisiaj Diabelka u mnie w lozku, on jadl pietruszke a ja obcinalam mu pazurki i sprawdzilam kuperek. Masakra. Jeszcze do teraz mu sie nie zagoilo. Wiec zaraz po nim wzielam Angelo. Jeszcze wieksza masakra.odeta89 pisze:Świnie czują nasze fluidy.
Wlosy ma powyrywane, pelno ran od zebow i jeszcze wiecej golych plackow. Dzisiaj przebudowuje klatke i kazdy bedzie osobno. Ja nie bede go skazywala na takie rany bo i tak wiem, ze miedzy nimi lepiej juz nie bedzie. Bedzie mi tylko brakowalo tych widokow jak razem soboe leza

Odeta ja tez sobie pogadam z chlopakami w Wigilie