Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Dropsio

Re: Uwaga! Wejście grozi uzależnieniem! Czyli Dropsikowy wąt

Post autor: Dropsio »

Ej, wiecie co? Oglądałem dzisiaj tą całą olimpiadę z Pańcią. Że niby Polacy mają medale. I Mama Pańci mówi, że jest jeszcze jakaś letnia, i że tam biegają.
Zapytałem się Pańci o te biegi i ona mówi, że będą za dwa lata. I jak na razie najlepszy jest jakiś Bolt.
I oświadczam Wam, że zaczynam biegać i pojadę do Rio i będę najszybszy! Będę miał złoty medal! Powieszę sobie w klatce, koło tuneliku. A ja wygram dwa, to jeden wyślę Pigoli.
Biegnę robić rundki po pokoju!
Edit: jeszcze Pańcia każe napisać, że:
a) jest filmik specjalnie dla Ani
http://www.youtube.com/watch?v=zP6fTxbm ... e=youtu.be (nie udało jej się mnie przyłapać na otwieraniu klatki :twisted: )
b) Nie długo powinny być zdjęcia.
Dropsiu
Edit: Nikt już tu nie wchodzi? :think:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Każdy zagląda, ale nowych fot Dropsa ni ma :idontknow:
Miewasz napady aktywności?... :mrgreen: Drops, mówię ci nie warto; czy pobiegasz czy poleżysz dobre żarcie się należy :twisted: -Szkatuła
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Post autor: ANYA »

:rotfl: :rotfl: :rotfl: Dropsiowa co takiego sobie przeskrobalas, ze Drosio sie tak zdenerwowal i Ci reke zaatakowal? I po co go tak denerwowac? A na kogo on tak doopka krecil? Na Ciebie? Moze chcial Ci pokazac ze on tam rzadzi i w sumie to wyjasnialoby dlaczego sie na Ciebie rzucil :think:
Dropsio

Dzima pisze:Każdy zagląda, ale nowych fot Dropsa ni ma
Jak na razie filmik jest...
Dzima pisze:Miewasz napady aktywności?... :mrgreen: Drops, mówię ci nie warto; czy pobiegasz czy poleżysz dobre żarcie się należy :twisted: -Szkatuła
Ja tam lubię biegać!
ANYA pisze:Dropsiowa co takiego sobie przeskrobalas, ze Drosio sie tak zdenerwowal i Ci reke zaatakowal? I po co go tak denerwowac? A na kogo on tak doopka krecil? Na Ciebie? Moze chcial Ci pokazac ze on tam rzadzi i w sumie to wyjasnialoby dlaczego sie na Ciebie rzucil
ANYA, to jest Dropsik właśnie...
Najpierw łasi się, żeby go miziać, po 10 sek. skacze na Ciebie z otwartą szeroko mordką (on straszy, niby się na rękę rzuca, ale tylko stuknie ząbkami i odskakuje), a sekundę później zwykle podbiega do Ciebie, liże i nadstawia się dalej do głaskania... Sytuacja na filmiku wyjątkowa, bo się obraził :szczerbaty:
A grucha na mnie. 8-)
Jak go tak obserwuje, to widzę, że faktycznie straszy tylko przy wejściu do klatki...
ANYA

Post autor: ANYA »

No to widze, ze masz prosia z charakterkiem :twisted:
Dropsio

Za pół godziny powinien być filmik, a za max godzinę - zdjęcia :)
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Ale się wyżywa na tym tunelu :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”