Zdjęcia naszych klatek

Czyli jak powinna mieszkać świnka

Moderator: Pulpecja

ODPOWIEDZ
Świnka Morska

Re: Zdjęcia naszych klatek

Post autor: Świnka Morska »

Czyli 8 szt z łaczeniami za 120 zł to wychodzi 15 zł za 1szt..To jednak moja mama dobrze liczy :szczerbaty: . Różnica wynika z tego ,że na jedną "naszą" kratkę wymiarowo przypada 4 szt kratki C&C. Fakt że C&C są ładniejsze ale za to znacznie droższe. No cóż jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :102: .
Bartuu

Post autor: Bartuu »

Nikodemcio pisze:Na ebay znalazłam najtaniej za 120zł(2x4) uzależniona od miejsca zamieszkania. W zestawie z łączeniami do kratek.
Ta aukcja dotyczy 16 kratek, więc extra cena, tylko... tylko przesyłka z Australii kosztuje +193,32 zł ;)

No, a już niedługoza tydzień sklep The Pig wydaje polską serię a'la C&C :D :D :D (różnią się tylko tym, że w oryginałach pręty toworzą kratkę, a u nas będą szły poziomo). Pojedyncza kratka będzie kosztować 13.5zł z tego co mi wiadomo. Już nie mogę się doczekać, od zawsze mi się marzyły, a nigdy nie załapałem się na organizowany przez forum transport :/
Nikodemcio

Post autor: Nikodemcio »

No do polski niestety takie koszta :P
Widziałam i nie mogę sie doczekać. Zaleje nas pewnie masa wymyślnych konstrukcji. uwielbiam to!
Bartuu

Małe marzenie powoli można odhaczać :D
Ja u siebie coby nie przepłacać połączę ww kratki z naszymi polskimi C&C. Te 70cm x 70cm posłużą mi jako podstawy do pięterek, bo i tak ich nie widać, a po co kupować 4 C&C jak można jedną większą i dużo tańszą ;)
Nikodemcio

Jakbym wcześniej sie dowiedziała o polskich c&c to bym nie kupowała siatki, choć wyszło sto razy taniej :D
Wera

Post autor: Wera »

Ja też słyszałam o tych polskich C&C, już się doczekać nie mogę. Choć na razie jak Ronja sama została to jej setka i bieganie po mieszkaniu wystarcza.
Bartuu

Sam wiem, że wychodzi drogo w porównaniu ze zrobieniem klatki własnoręcznie, ale tuszuję wyrzuty sumienia tym, że wystarczy dokupić po dwie kratki i można dawać dom kolejnym dwóm świnkom hihih :mrgreen:
Świnka Morska

Post autor: Świnka Morska »

Witam.
Mam pytanie czy ktoś używał już do wyłożenia wybiegu lub klatki sztucznej trawy? Nie mam na myśli takiej ostrej plastikowej tylko taką http://allegro.pl/wykladzina-sztuczna-t ... 07089.html
podobno przepuszcza wodę i jest miękka. Zastanawiamy się z mamą czy można zastosować ją na żwirek drewniany zamiast np.draybu lub maty łazienkowej.
Nikodemcio

ogłoszenie sie nie wyświetla.
Wera

Post autor: Wera »

Nikodemcio pisze:ogłoszenie sie nie wyświetla.
:ups:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Świnkowe mieszkanie”