Zdjęcia naszych klatek
Moderator: Pulpecja
Re: Zdjęcia naszych klatek
Czyli 8 szt z łaczeniami za 120 zł to wychodzi 15 zł za 1szt..To jednak moja mama dobrze liczy . Różnica wynika z tego ,że na jedną "naszą" kratkę wymiarowo przypada 4 szt kratki C&C. Fakt że C&C są ładniejsze ale za to znacznie droższe. No cóż jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma .
Ta aukcja dotyczy 16 kratek, więc extra cena, tylko... tylko przesyłka z Australii kosztuje +193,32 złNikodemcio pisze:Na ebay znalazłam najtaniej za 120zł(2x4) uzależniona od miejsca zamieszkania. W zestawie z łączeniami do kratek.
No, a już niedługoza tydzień sklep The Pig wydaje polską serię a'la C&C (różnią się tylko tym, że w oryginałach pręty toworzą kratkę, a u nas będą szły poziomo). Pojedyncza kratka będzie kosztować 13.5zł z tego co mi wiadomo. Już nie mogę się doczekać, od zawsze mi się marzyły, a nigdy nie załapałem się na organizowany przez forum transport :/
No do polski niestety takie koszta
Widziałam i nie mogę sie doczekać. Zaleje nas pewnie masa wymyślnych konstrukcji. uwielbiam to!
Widziałam i nie mogę sie doczekać. Zaleje nas pewnie masa wymyślnych konstrukcji. uwielbiam to!
Małe marzenie powoli można odhaczać
Ja u siebie coby nie przepłacać połączę ww kratki z naszymi polskimi C&C. Te 70cm x 70cm posłużą mi jako podstawy do pięterek, bo i tak ich nie widać, a po co kupować 4 C&C jak można jedną większą i dużo tańszą
Ja u siebie coby nie przepłacać połączę ww kratki z naszymi polskimi C&C. Te 70cm x 70cm posłużą mi jako podstawy do pięterek, bo i tak ich nie widać, a po co kupować 4 C&C jak można jedną większą i dużo tańszą
Jakbym wcześniej sie dowiedziała o polskich c&c to bym nie kupowała siatki, choć wyszło sto razy taniej
Ja też słyszałam o tych polskich C&C, już się doczekać nie mogę. Choć na razie jak Ronja sama została to jej setka i bieganie po mieszkaniu wystarcza.
Sam wiem, że wychodzi drogo w porównaniu ze zrobieniem klatki własnoręcznie, ale tuszuję wyrzuty sumienia tym, że wystarczy dokupić po dwie kratki i można dawać dom kolejnym dwóm świnkom hihih
Witam.
Mam pytanie czy ktoś używał już do wyłożenia wybiegu lub klatki sztucznej trawy? Nie mam na myśli takiej ostrej plastikowej tylko taką http://allegro.pl/wykladzina-sztuczna-t ... 07089.html
podobno przepuszcza wodę i jest miękka. Zastanawiamy się z mamą czy można zastosować ją na żwirek drewniany zamiast np.draybu lub maty łazienkowej.
Mam pytanie czy ktoś używał już do wyłożenia wybiegu lub klatki sztucznej trawy? Nie mam na myśli takiej ostrej plastikowej tylko taką http://allegro.pl/wykladzina-sztuczna-t ... 07089.html
podobno przepuszcza wodę i jest miękka. Zastanawiamy się z mamą czy można zastosować ją na żwirek drewniany zamiast np.draybu lub maty łazienkowej.