Moje szyneczki ;)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
boe22

Re: Moje szyneczki ;)

Post autor: boe22 »

Strach iść do pracy! Chłop niedomyślny!
Dał świniom kolację(tzn. świeże), ale że Agrest i tak wył, to dał drugą i trzecią, również złożoną ze świeżego :glowawmur: . Tylko paczam, czy na miętko nie zaczną robić! :glowawmur:
A po moim powrocie okazało się, dlaczego się darł! No miska z karmą pusta- to się darł. A że chłop zamiast karmę wsypać-dalej przynosił świeże, to Agrest się nie na żarty wk...ił i ostentacyjnie do tej pustej michy intensywnie nasikał :roll: .
Boszzz, z tym chłopem! Świnia mu już dosadniej nie mogła pokazać, o co chodzi!
Mk1609

Post autor: Mk1609 »

:shock: :rotfl: :rotfl: nie chcę być wredny czy coś, ale moja 3 letnia córka sama ogarnia jedzenie. Najlepsze jest to że jej nie uczyłem co gdzie jest, sama mnie obserwowała co robię co daje i skąd biorę, efektem czego jak nie ma nikogo w domu a świnie głodne o ile ma siłę karmę wyciągnąć to sama im daje (nigdy w domu nie jest sama ale nie każdy wie co gdzie jest) jak nie ma siły to instrukcje daje. Właśnie podałem przepis na zawstydzenie chłopa :laugh:
boe22

I się dziwicie, że ja jestem choleryk, nerwus i agresor, a poza tym marzę o gumowych ścianach!!!! Bo naprawdę no....!!!
Póki co- boby ok! Już mu oświadczyłam, że jak świnie dostaną sraczki, to weźmie SWOJEGO tysiaka, zamówi taksówkę i pojedzie do weta! On! Nie ja! A następnie ON weźmie tydzień zwolnienia lekarskiego, bo nie zamierzam płacić za jego głupotę!
No przestraszył się trochę! Może następnym razem pomyśli(co za głupia nadzieja)!
I się dziwi, że trzecia kolacja, a Agrest dalej wyje jak syrena :glowawmur: ...no nie wierzę.
Mk- jego się nie da zawstydzić! To blondyn! Młotkiem się do głowy nawet wbić nic nie da. A do tego(w sposób nieuzasadniony) egocentryk i narcyz.
Chyba jestem masochistką.... :lol: , bo jak inaczej wytłumaczyć, że od 10 lat go znoszę! :laugh:
Mk1609

Hmm... A podobno to blondynki należą do grupy pustych głów, ot ciekawe jak człowiek może się pomylić :laugh:
Awatar użytkownika
urszula1108
Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
Kontakt:

Post autor: urszula1108 »

Widocznie płeć nie jest ważna, tylko kolor włosów :szczerbaty: A że kawały są o blondynkach? Wiadomo kto je wymyśla :p
Obrazek
magmagpie

Post autor: magmagpie »

boe22 pisze:Strach iść do pracy! Chłop niedomyślny!
Dał świniom kolację(tzn. świeże), ale że Agrest i tak wył, to dał drugą i trzecią, również złożoną ze świeżego Tylko paczam, czy na miętko nie zaczną robić!
A po moim powrocie okazało się, dlaczego się darł! No miska z karmą pusta- to się darł. A że chłop zamiast karmę wsypać-dalej przynosił świeże, to Agrest się nie na żarty wk...ił i ostentacyjnie do tej pustej michy intensywnie nasikał :roll: .
Boszzz, z tym chłopem! Świnia mu już dosadniej nie mogła pokazać, o co chodzi!
Boe :D tatuś mojej córki tak robił z dzieckiem, dziecku pić się chciało a ten z żarciem leci...

coś tam z sikami na końcu też było :D

Swoją drogą z Agresta niezłe ziółko, żeby nie było że beszczel.... a siana żreć nie da się ???

MK CAFe - niezłą masz córkę, logiczna poukładana.... tak trzymać :D
boe22

magmagpie pisze:... a siana żreć nie da się ???
Da się, ale musi być świeżo nałożone, bo takie co leży pół dnia już jest ble, a poza tym on miał akurat ochotę na CN i koniec! Nic innego go nie zadowoliło! No cóż, jak Ty masz ochotę na makaron, to nie dasz sobie pchać w usta dwudziestej porcji krewetek! :lol: Biedny musiał 4h czekać na dostawę! :roll:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Niby taka mała świnka a byle czym jej nie zadowolisz :laugh:
Obrazek
Mk1609

No... Poukładana diablica, tylko często ma problem z słuchaniem, nawet przedszkolankom ucieka, dużo rzeczy musi robić po swojemu i koniec.
magmagpie

Post autor: magmagpie »

Mk1609 pisze:No... Poukładana diablica, tylko często ma problem z słuchaniem, nawet przedszkolankom ucieka, dużo rzeczy musi robić po swojemu i koniec.
ciekawe po kim to ma :szczerbaty:

sorry Boe za offtopic :D
Z Agresta dumnam, bom Ci sama taką świnię podrzuciłam :twisted:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”