✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: ✰Wojownicy: Geronimo, Tasman, Onyx i malutki Wiewiórek✰

Post autor: Lilith88 »

Tutti są i focie!

Wiewiórek :love:
Obrazek

Słodka minka dzikiego wodza Geronimo :love:
Obrazek

I chłopaki razem (Gery też gryzie mnie i Wiewiórka jak głaszcze małego zamiast niego a nawet jak głaszcze obu naraz.. :levitation: )
Obrazek
Obrazek

Czarny :love:
Obrazek

Tasman :love:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

I takie tam spod mojego stolika na laptop (który chyba jest bardziej świnkowym daszkiem jak moim stolikiem ehh.. wszystko te prosie mi konfiskują.)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A bobów mi dziś nawalili..
tuttifrutti

Post autor: tuttifrutti »

o jaaaaaaaaaaaa.... ale mi dobrze zrobiłaś :mrgreen: Wiewiór ma rozkoszne spojrzenie, a Tasiek to ci do aparatu chciał wleźć :yahoo: nic tylko miziać i miziać! Muszę ci przyznać, że stadko to masz udane! Uwielbiam ich focie. A pomyśl sobie jakby było cudownie jakby się skusili i dali radę wszyscy razem w zgodzie żyć :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Najgorsze, że z tymi świniami to jak niektórzy mówią o tatuażach jest.. zrobisz jeden chcesz kolejny i kolejny itd. i ze świniami tak samo, masz jedną i ciągle chcesz więcej :szczerbaty:

Ojj Tutti ja o niczym innym nie myślę jak o tym jak by ich tu przekonać do zamieszkania razem.. :think: W końcu coś wymyślę! Zobaczysz! :szczerbaty:
tuttifrutti

jak bym miała warunki to ja najchętniej bym takie ogromne stado chciała hahaha... ale by były szczęśliwe, tylko jak tu zrobić, żeby zgoda była :think:
katiusha

Post autor: katiusha »

Chłopcy to urodzeni modele :love:
Takie stadko : https://www.youtube.com/watch?v=SZsRxF6Zjhw
I wybieg na cały pokój z wyjściem na ogródek :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

O taaaak Katiusha! I kapibarka koniecznie :love:
tuttifrutti

:rotfl: jak te wieprzaczki fajnie leża obok siebie na zmianę dupcia - głowa - dupcia :laugh: jakby się układały do jakiegoś rekordu :szczerbaty: i patrzcie ile ich jest, i wszystko żyje w zgodzie :think:
koni

Post autor: koni »

gdybym miała wybrać ze wszystkich świnek morskich (tutaj, na forum), świnkę, która najbardziej przypomina mi taką tradycyjną świnkę, to chyba Tasman wygrałby konkurs :love: Na zdjęciach wygląda na pulpecika fajnego.

No a Wiewiórek skradł mi serce jeszcze zanim trafił do Ciebie...potulaj go z pozdrowieniami ode mnie :)
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Tasiek też mi najbardziej prosiaka przypomina :love: On taki wałeczek i ten brzuszek jego ahh :szczerbaty: Słodziak mój kochany :love: Ale tylko dla mnie kochany :lol:
Ja się w Wiewiórku zakochałam zanim go zobaczyłam :laugh: Najpierw tylko napisali że rozetka agouti a ja odrazu że go chce i rezerwuje, dopiero później na moją prośbę zdjęcia zrobili mu ale ja już dawno go kochałam jak te zdjęcia wstawili w wątek. To było przeznaczenie poprostu! Oczywiście wytulam malucha.
tuttifrutti

Tasiek i Gery to moi ulubieńcy :ok: ah miziaki słodziaki! :love: szlachetne prosiaki! buahahahah nawet mi się zrymowało :rotfl:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”