☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
nana81

Re: Nina, Pola i Amolika - trio idealne :D

Post autor: nana81 »

O kurcze to u Was sytuacja rozwojowa ;) Oby udało się szybko i pomyślnie wszystko zakończyć :fingerscrossed:

(Przez te moje france wszystkie wiadomości mnie omijają :glowawmur: )
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Wiedziałam! ale wszyscy mnie ubiegli :szczerbaty:
Gratuluję doświnienia :yahoo: niech małż uważa, bo agutki mają Charakter przez duże Ch :twisted:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

hihihi no sherlocki :D Gratuluję :buzki:
Dzima bez przesady :P wszyscy straszą na forum agutkami, co one wam zrobiły? :lol: Ja mam dwa i są kochane :love:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Lilith88 pisze: Ja mam dwa i są kochane :love:
Osobno. 8-) :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Zależy co masz na myśli mówiąc osobno? Mam aguta z agutem razem w jednej klatce przecież :D
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Aaa no tak przecież Tasiek to nie agut...jeb :nie_powiem: się Obrazek
Pyrka
katiusha

Post autor: katiusha »

Jeszcze trochę muszę poczekać :? Po niedzieli dostanę informację, czy agutka trafi na 100% do nas :roll: Cały czas mam nadzieję, że tak :redface:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Dzima pisze:Aaa no tak przecież Tasiek to nie agut...jeb :nie_powiem: się Obrazek
No Tasieńkowi daleko do agutka :D
Mają o tyle inny charakter agutki, że są bardziej żywiołowe moim skromnym zdaniem i więcej gadają, częściej nawołują inne świnki i mają takie coś w sobie jak by to ująć.. :think: takie z nich panicze, siedzą napuszone z przymrużonymi oczami i nic tylko podziwiać ich wysokość puchatość :lol:

Katiusha trzymam kciuki :fingerscrossed: ale skoro tym państwu dla których miała być w parze z drugą agutką obojętne jakie świnki do nich trafią to lepiej dla wszystkich chyba by było jakby dostali drugą agutkę z inną panną, bo w ten sposób były by trzy wyadoptowane a nie dwie.
katiusha

Post autor: katiusha »

Cały czas podglądam dyskusję na laboświnkach :redface:

Z innej beczki. Złe wiadomości - zostałam przez panią doktor wysłana z opieprzem na chorobowe, bo do roboty chora łaziłam, ale dziś mnie przypiliło i do poniedziałku mam LEŻEĆ i się kurować :roll: Mój kochany Małż pojechał na 3 dni w wyjazd służbowy, więc rządzimy się sami ze Stasiem i prosiałkami.
Jak można mniemać, nastało istne bizancjum. Panny przeszły przez salon piękności (łącznie z robieniem paznokci u starszych), wystawiłam kartoniki i maja powtórkę z imprezy (do rana oczywiście). W tym czasie rozpakowałam dwie przesyłki z nowym żarciem ( JEDZĄ!!! Bephar chyba - kiedyś nie chciały), wypicowałam klatkę ( pralka znów obrażona za drybeda :lol: ) Pod futrzak wysypany pellet zapachowy o woni tajgi hihi.

Amolika z moich obserwacji stała się wielką fanką Niny. Łazikuje za nią i naśladuje, je to co Nina akurat wybrała i wdzięcznie wagonikuje za ciuchcią. Rozbawiła mnie gdy Nina wzięła się za marchewkę. Amolika za drugą. Pola chciała zakosić Amoli - a :lol: ta bohaterka narobiła wrzasku, zaparła się wszystkimi czterema kończynami i Pola odeszła jak niepyszna.

Imprezkę czas zaczynać...Od jedzenia oczywiście. A Amolika infiltruje poczynania Niny.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

" No daj zalookać, co tam jesz, bo nie wiem za co się zabrać.."

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »